CampStove 2 +
CampStove 2 +
CampStove 2 +
CampStove 2 +
CampStove 2 +
CampStove 2 +
BioLite - CampStove 2 +
BioLite - CampStove 2 +
BioLite - CampStove 2 +
BioLite - CampStove 2 +
BioLite - CampStove 2 +
BioLite - CampStove 2 +
Anbefales

BioLite

CampStove 2 +

1899,-

Er du glad i både friluftsliv og digitale duppeditter, er CampStove 2 produktet for deg. Med CampStove kan du lage mat (med brensel fra naturen) og lade telefonen på samme tid.
LES MER

Farge :

CampStove 2 +
VENNLIGST VELG STØRRELSE PÅ PRODUKT

PÅ LAGER: 5+

 • Oversikt

  Er du glad i både friluftsliv og digitale duppeditter, er CampStove 2 produktet for deg. Med CampStove kan du lage mat (med brensel fra naturen) og lade telefonen på samme tid. CampStove 2 er en oppgradert versjon av storselgeren CampStove. De store forskjellene er at CampStove 2 produserer 50 % mer strøm enn forgjengeren.

  CampStove 2 har også et innebygd batteri på 2600 mAh, slik at batteriet lades når du fyrer i den. Som vanlig er du helt fossilfri når du bruker kongler og pinner fra naturen.

  Når du er ferdig med å bruke CampStove 2, har du en ekstra strømreserve i det innebygde batteriet. Ytterligere en nyhet med CampStove 2 er at den har et LED-panel med flere innstillinger. Dermed kan du lese av hvor mye strøm som er igjen i batteriet, hvor mye strøm som produseres og hvilken innstilling viften står på.

  Ettersom viften øker lufttilførselen, brenner tre ved en høyere temperaturer, noe som også gjør at det dannes mindre røyk. En liter vann koker opp på 4,5 minutter, noe som kan sammenlignes med et gasskjøkken - den eneste fordelen er da at du aldri trenger å kjøpe brensel, men kan finne det gratis i naturen.

  Den termoelektriske generatoren (den oransje delen) er enkel å demontere fra brennkammeret og kan plasseres i det samme. Og hvis du i tillegg slår sammen bena, tar en CampStove 2 ikke mer plass enn en 1 liters Nalgene wide-mouth-flaske.
  CampStove 2 leveres med en Flexlight som gir 100 lumen og har en trinnløs dimmer som gjør det mulig å skape den riktige stemningen i leiren.

  Esken inneholder:

  • En CampStove 2
  • En BioLite Flexlight
  • En Stuff Sack oppbevaringspose
  • En pakke fire starters
  • En USB-kabel

  CampStove 2 avgir en effekt på 3 W @ 5 V, med en topp ved 4 W @ 5 V. Lader du i 20 minutter, får du en taletid på ca. 60 minutter (ladetiden varierer avhengig av hva du lader og hvor kraftig du fyrer). Det tar ca. 4,5 minutter å koke opp 1 liter vann – dette avhenger også av hvor kraftig du fyrer. CampStove 2 er kompatibel med de fleste USB-ladbare produkter som for eksempel smarttelefoner, GPS-er, actionkameraer og BioLites øvrige belysningssortiment.

  Når den er pakket sammen, måler den 201 x 127 mm og veier 935 g.

  Varenummer

  Varenummer: I-M-BIOL-C3547-0
  Varenummer (Original): M-BIOL-C3547-0
  Leverandørens varenummer: CSC0200
 • Detaljer
  Kjønn Dame,Herre
 • I esken
 • Tilbehør
 • Omtaler
 • Spør om produkt