Alpha 50
Alpha 50
Alpha 50
Garmin - Alpha 50
Garmin - Alpha 50
Garmin - Alpha 50
- 25 % Jakt kickoff Sjekk prisen! Åpningsfest

Garmin

Alpha 50

4589,-

Vår førpris 6099,-
Du sparer 1510,-
Alpha 50 leveres med en fargeskjerm på 2,6 tommer og er intuitiv og lett å bruke. Du kan bruke vanlige AA-batterier eller en oppladbar NiMH-batteripakke. T5 og T5 mini er ikke inkludert, og selges separat.
LES MER

Farge :

Alpha 50
VENNLIGST VELG STØRRELSE PÅ PRODUKT
 • Oversikt

  Alpha 50 – den nye generasjonen håndholdte sporingsenheter for jakthunder

  • Sporer opptil 20 hunder inntil 14,5 km (T 5) eller 6,5 km (T 5 Mini)
  • Oppdateringsfrekvens på 2,5 sekunder
  • HD Bark Detect gir pålitelig registrering av bjeff; antall bjeff pr. minutt, telling av totalt antall bjeff og alarmer
  • Alpha 50 kan trådløst dele og vise hundeinformasjon på fenix 3 / tactix GPS-klokker, slik at du har begge hender fri og kan reagere raskere
  • GPS/GLONASS-mottak gir rask og pålitelig innhenting av satelittsignaler, selv i krevende omgivelser
  • Geogjerde & radius alarm – gir beskjed når hund går inn eller ut av definert område
  • Med jaktinformasjonsdata kan du analysere jaktmønstrene og adferden til hunden din, få informasjon om tilbakelagt distanse, tiden som har gått osv
  • Europeisk rekreasjonskart og ett årsabonnement på Birdseye satellittbilder

  Alpha 50 leveres med en fargeskjerm på 2,6 tommer og er intuitiv og lett å bruke. Du kan bruke vanlige AA-batterier eller en oppladbar NiMH-batteripakke. Sporer opptil 20 hunder samtidig med hurtige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder. I tillegg viser den antall bjeff takket være HD BarkDetect (losindikator. Fungerer kun på standard T 5). Jaktinformasjonsdata hjelper deg å analysere hundens bevegelser i feltet, slik at du lærer deg å trene hunden på en effektiv måte. Alpha 50 kan trådløst dele hundeinformasjon med bilnavigasjonsenheten DriveTrack 70 eller våre populære fenix 3 / tactix GPS-klokker. Kan brukes sammen med andre Alpha 50 og Alpha 100 enheter for samtidig sporing av hundehalsbånd.

  Merk: Hvis du har konfigurert hundehalsbåndene til å å støtte Alpha-enheter, kan halsbåndene ikke spores samtidig av Astro 320-enheten.

  Følg med på alle hundens bevegelser

  Med Alpha 50 og T 5 / T 5 Mini hundehalsbånd2 har du alltid oversikt over hundene med et oppdateringsintervall så ofte som hvert 2,5 sekunder. Du kan se hvor hunden din befinner seg, samt følge et spor som viser hvor den har vært på Alpha-enhetens klare og tydelige skjerm. Du kan også bytte til hundesporingssiden for å se et kompass som peker mot det stedet hvor hunden din befinner seg. Motta et varsel når hunden din begynner å bjeffe, og følg nøye med på bjeffingen med antall bjeff pr. minutt og en teller for totalt antall bjeff (kun standard T 5). Du får enkelt oversikt når du vil spore flere hunder ved å zoome ut på kartsiden automatisk, slik at alle hundene vises på skjermen til enhver tid. Hunder som er for langt unna til å komme med på kartets gjeldende zoomnivå, kan merkes i margen på skjermen i retning av hundens posisjon. Du kan også dele sporingskoden til en hund, slik at en annen person kan se kartposisjonen til hunden din, samt kompasset for hundesporing, på enheten sin. Du kan også dele kontrollkoden for en hund, slik at en annen person kan konfigurere og styre halsbåndenheten til hunden din.

  Spor med jaktinformasjonsdata (Hunt Metrics)

  Med jaktinformasjonsdata kan du overvåke jaktmønsteret og adferden til hunden din, slik at du kan optimalisere hundetreningen. Du kan følge med på hundens tider, tilbakelagte avstander og totale poengsummer (Hunt Score). I tillegg vil Alpha 50 også telle antall ganger hunden “tar stand” ble indikert under jakten.

  Se flere detaljer med utvidede kartdata

  Alpha 50 har et kortspor for microSD™ , slik at du kan laste inn enda flere kartalternativer, for eksempel detaljerte topografiske kart med eiendomsgrenser (selges separat). Du kan også velge City Navigator® NT-kartdata for turn-by-turn-anvisninger på veien. Alpha 50-enheten støtter også BirdsEye-satellittbilder (ett års gratis abonnement følger med), slik at du kan laste ned satellittbilder til enheten og integrere dem med kartene dine. Kartene på Alpha-enheten viser viktige geografiske kjennetegn i nærheten og gjør det mulig for deg å se om hunden har gått over en bekk eller er i nærheten av en farlig vei. Alpha 50-enheten er også kompatibel med Garmin Custom Maps, som er en kostnadsfri programvare som gjør om papirkart og elektroniske kart til nedlastbare kart for enheten.

  Del trådløst

  Alpha 50 kan støtte dataoverføring via deling med et utvalg kompatible Garmin-enheter takket være et utvidet økosystem av trådløse tilkoblingsmuligheter. Garmin DriveTrack™ 70LM GPS-navigator, kan for eksempel motta og vise hundeposisjoner på det bevegelige kartet med TOPO eller satellittbilder. På samme måten kan fēnix® 5- og fēnix® 3 GPS-klokker motta statusinformasjon og varsler om hunden som du kan se med et blikk på håndleddet. Med Alpha 50 har du også muligheten til å dele hundeinformasjon trådløst med venner som har kompatible ANT+®-aktiverte enheter, slik at dere kan koordinere jakten underveis.

  Lagre unike veipunkter

  Når du har sporet opp byttet, merker du den nøyaktige posisjonen med Alphas Covey Counter, et spesielt veipunkt som gir deg nøyaktig posisjon, klokkeslett og høyde over havet der byttet ble funnet, i tillegg til antall fugler du skremte opp og fikk på den posisjonen. Med Alpha-enheten kan du også lagre andre spesielle veipunkter, som for eksempel “Bil” og “Jaktbu”, slik at du lett finner tilbake til disse stedene etter jakten. Alpha har også spesielle veipunktikoner som representerer fôringssteder, jaktplattformer og andre jaktrelaterte punkter.

  Planlegg den neste jaktturen

  Planlegg en mer produktiv jakt med programmet BaseCamp, slik at du kan vise og organisere kart, veipunkter, ruter og spor. Med dette kostnadsfrie turplanleggingsprogrammet kan du opprette Garmin-eventyr du kan dele med venner, familie eller andre hundesporere. BaseCamp viser topografiske kartdata i 2D eller 3D på dataskjermen, inkludert konturlinjer og høydeprofiler. Det kan også overføre store mengder satellittbilder til enheten når det kobles til et abonnementet på BirdsEye-satellittbilder.

  Gjør datamaskinen om til en basestasjon for sporing av hunder

  Du kan bruke Alpha-enheten i BaseStation-modus sammen med BaseCamp (gratis), slik at den kan brukes som et feltkontrollsenter for sporing av flere hunder (som er utstyrt med T 5- eller T 5 mini-hundeenheter2). Vis GPS-informasjon i sanntid på en større dataskjerm, ideelt for redningslag som bruker hunder.

  Robust, vanntett, lang levetid

  Akkurat som andre friluftsprodukter fra Garmin, er Alpha 50 utformet for å være effektiv, lett å bruke, pålitelig og robust nok til å tåle alle slag, støt og dårlige forhold under trening og jakt. Den håndholdte enheten er vanntett i henhold til IPX7, og får strøm fra vanlige AA-batterier, eller kan bruke en NiMH-batteripakke med lang levetid som kan lades i enheten. Hvis du skulle komme til å miste eller glemme Alpha 50-enheten din ute i feltet, vil det lett synlige oransje etuiet gjøre den lett å finne igjen.  Generelt

  Fysiske mål6,1 x 16,0 x 3,6 cm
  Vekt

  260,1 g med batterier

  VanntetthetsvurderingIPX7
  BatteriValgfri NiMH-batteripakke eller to vanlige AA-batterier (ikke inkludert)
  Skjermtypetransflektivt, 65 000 fargers TFT
  Skjermstørrelse, B x H3,6 x 5,5 cm, 6,6 cm diagonalt (2,6 tommer)
  Skjermoppløsning, B x H160 x 240 piksler
  BatteritidOpptil 20 timer (Alpha 50)
  Minne/historikk4 GB
  Mottaker med høy følsomhet 
  GrensesnittUSB

  Kart og minne

  Mulighet til å legge til kart 
  Basekart 
  Lagrings- og strømkapasitetmicroSD™-kort (selges separat)
  Veipunkter/favoritter/posisjoner2000
  Ruter200
  Sporlogg10 000 punkter, 200 lagrede spor
  Forhåndslastede kart

  Nei

  Sensorer

  Barometrisk høydemåler 
  KompassJa (vippekompensert, 3 akser)
  Områdeberegning 
  Automatisk ruting (detaljert ruting på veier)Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)
  Egnet for geocachingJa (uten papir)
  Kompatibel med egendefinerte kart 
  Kalender for jakt/fiske 
  Informasjon om sol og måne 
  Kamera

  Nei

  Garmin Connect®

  Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data) 

  Ekstra

  Ekstra
  • Rekkevidde (i synsfeltet): T 5: 14,5 km; T 5 mini: 6,5 km
  • Sporer opptil 20 hunder samtidig
  • Kompatibilitet: T 5, T 5 mini er kompatible med Alpha 50, Alpha 100 og Astro 320. Du kan konfigurere T 5, T 5 mini for samtidig bruk med Alpha 50- og Alpha 100-enheter. Disse halsbåndene kan imidlertid ikke spores samtidig med Astro 320 når de er blitt konfigurert for bruk med Alpha-enheter.


  Alpha 50, bare håndholdt enhet


  • Alpha 50

  • 12,7 cm standardantenne
  • 33 cm antenne med utvidet rekkevidde
  • USB-kabel
  • Belteklips
  • Dokumentasjon

  Item numbers

  Varenummer: I-M-GARM-2466D-0
  Varenummer (Original): M-GARM-2466D-0
  Leverandørens varenummer: 010-01635-41
 • Detaljer
  Kjønn Dame,Herre
 • I esken
 • Tilbehør
 • Omtaler
 • Spør om produkt