Vennligst vent...
Forsiden Utstyr Liggeunderlag 3-sesongs Therm-a-Rest NeoAir XTherm MAX Large - Liggeunderlag
Therm-a-Rest NeoAir XTherm MAX Large - Liggeunderlag (TAR13255)
Therm-a-Rest NeoAir XTherm MAX Large - Liggeunderlag (TAR13255)
Therm-a-Rest NeoAir XTherm MAX Large - Liggeunderlag (TAR13255)
Therm-a-Rest NeoAir XTherm MAX Large - Liggeunderlag (TAR13255)
Anbefales

Therm-a-Rest NeoAir XTherm MAX Large Liggeunderlag

Varenummer:
TAR13255
EAN:
0040818132555

NeoAir teknologien minimerer varmetapet ved å føre varmluft tilbake mot brukeren og kald luft mot bakken.
 • Type 3-sesongs
4 099,-
Antall
På lager 10+

Therm-a-Rest NeoAir XTherm MAX Large

Fra ekspedisjoner i Himalaya til mikroeventyr i Oslomarka. For alle de røffeste turene trenger du XTherm. Selv om det er kaldt, vått og rått vil du sove godt. Det er ingenting som er mer deilig enn å vite at du ikke trenger å bekymre deg for om natten blir kald fordi du stoler på liggeunderlaget, uansett forhold. Xthem er fast invetar på de kaldeste turene.
XTherm MAX har R-verdi på 6.9. Liggeunderlaget kan brukes under alle forhold, og er et kjent liggeunderlag for ekspedisjoner som har vært i kalde, fjerne strøk. R-verdien til Therm-a-Rest er bygget på ASTM-standarden som kom i 2020. Denne standarden er utviklet av blant andre Therm-a-Rest og er den første universale standarden for R-verdi.

XTherm MAX liggeunderlaget er lett og slitesterkt med er med et sterkt materiale på 30D ripstop HT nylon på toppen og 70D nylon under. Dette gjør liggeunderlaget ekstremt slitesterkt.

Therm-a-Rest bruker sin egen patenterte NeoAir teknologi i de oppblåsbare liggeunderlagene. Alle liggeunderlag i NeoAir-serien består av ThermaCapture og Triangular Core Matrix- eller Wave Core konstruksjon. ThermaCapture er et belegg i liggeunderlaget som reflekterer varmetapet fra personen som ligger på underlaget tilbake til personen, og sperrer for kulde som kommer opp fra bakken. Dette patenterte materialet minimerer varmetapet uten å gjøre liggeunderlaget stort og bulkete. Triangular Core Matrix er kakestykkeformede celler som går på tvers av liggeunderlaget. Disse cellene går over og under ThermaCapture belegget i liggeunderlaget. Siden cellene går på tvers av liggeunderlaget er de mindre og tar derfor kortere tid å varme opp. De kakestykkeformede cellene øker også stabiliteten til liggeunderlaget samtidig som det minimerer varmetapet.

WingLock-ventilen gjør det raskere å blåse opp liggeunderlaget enn den klassiske ventilen til Therm-a-Rest. WingLock ventilen har vinger som kan vris på. Den har to funksjoner; den kan lukkes for å hindre at luften går ut mens du blåser opp liggeunderlaget og den kan åpnes for å slippe ut luft raskt når du pakker sammen liggeunderlaget.


Spesifikasjoner: 

 • R-verdi på 6.9
 • Komfortabelt med tykkelse på 6,4cm
 • WingLock ventil
 • WaveCore konstruksjon
 • NeoAir-teknologi
 • 70D Nylon forsterker liggeunderlaget
 • Størrelse: 64cm x 196cm
 • Vekt: 640g
 • Pakket størrelse: 28cm x 11cm
 • Tykkelse: 6.4 cm
 • XTherm MAX kommer med en pumpesekk, pakkpose og reparasjonssett

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her