Vennligst vent...
SUUNTO Power - Lader (SS018627000)

SUUNTO Power - Lader

Varenummer:
SS018627000
EAN:
6417084174611

Ekstra USB ladekabel til Traverse serien og Ambit 3 serien.
299,-
Antall
På lager 20+ Sendes normalt samme dag

Norway Alpine Down Hybrid Jacket

Dette er den offesielle dunjakken til det norske alpinlandslaget. Jakken er både vindtett og vanntett med dun - og Primaloft isolasjon. Med denne jakken holder du deg varm på selv de kaldeste dagene. Jakken har blant annet 4-veis stretch og Dermizax EV membran. Det er brukt en 3-D Air Cut teknikk på sømmene for å gi best mulig bevegelsesfrihet i skibakken. Jakken har i tillegg flere lommer, overlegen vannbestandighet og vindtetthet. Nedenfor kan du lese mer om jakkens materialer og funksjoner: 

  • Lycra® 4-way Stretch Oxford 2L (NY 93%, PU 7%)
  • 20d Down Proof Rip-stop (NY 100%)


Dermizax EV

Dermizax EV er et slitesterkt stoff som revolusjonerer skijakkenes komfort og ytelse. Den er utviklet for å gi maksimal komfort og har en ekstremt høy motstand mot vanntrykk (som beskytter mot all type nedbør) og sterkt forbedrede ventilasjonsegenskaper. Den ultratynne membranen Entrant Dermizax EV gir en fjærlett tekstur, overlegen vannbestandighet 20.000mmH2O og utmerket ventilasjon 20.000g / m2 / 24hrs. 

dermizaxEV.png
Down

Phenix velger kun den beste kvaliteten, for å gjøre produktene lette, varme og robuste. Dun er den beste varmeisolasjonen naturen har laget, ettersom dun er motstandsdyktig mot ekspansjon, krymping og vannabsorpsjon i skiftende vær. Phenix holder en av bransjens beste fjerblandingsstandarder, slik at dunproduktene holder en ekstremt høy kvalitet.  

Down

PrimaLoft®

PrimaLoft®-isolasjon er en integrert komponent i produkter som gir varme og komfort fra topp til tå. Dette er en isolasjon som er varmere, tørrere, mykere og mer komprimerbar enn alle andre isolasjoner. 

primaloft.png

4-veis stretch

Stretch for maksimal mobilitet og overlegen passform. 4-veis stretch materialet forbedrer mobiliteten og fleksibiliteten for bedre ytelse. Spesialtilpasset for bruk i skibakken. 

4wayStretch.png

3-D Air Cutting

Basert på analyser, har Phenix tatt i bruk den revolusjonerende 3-D skjæringsteknikken i utviklingen av sine plagg. Vanligvis kan tykke jakker kjennes tunge over skuldrene. Takket være denne nye 3-D Air Cut teknikken, kan om lag 85% av tyngden på skuldrene effektivt reduseres slik at du ikke får følelsen av at plagget tynger. Du kan til og med glemme at du har på deg jakken. (unit:gfcm2)/3-D AIR CUTTING:0.41 / Regular Cutting: 3.26 Source: TOKYO METROPOLITAN INDUSTRIAL TECHNOLOGY RESEARCH INSTITUTE

3dAirCutting.png

Seamless Laser Cutting

Ved bruk av denne toppmoderne teknologien får man en laserskåret kant fri fra eventuelle løse fibre. Dette bidrar til å lokalisere varme effektivt, uten unødvendig utslipp av varme.

laserCutting.png

mens uni.JPG

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 
Kjempe god service, bra produkter og rask levering.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen