Vennligst vent...

STOIX

En skjorte bør ikke sette begrensninger - den bør gi muligheter.
Tidløs skjorte med tekniske egenskaper
Ser ut slik en skjorte skal - men er like digg som favoritt-t-skjorten din. Skjorten er laget for å la deg møte enhver utfordring. STOIX har kombinert klassiske snitt med fukttransporterende egenskaper og 4-way stretch, normalt sett bare funnet i teknisk bekledning. Dermed er den perfekt til enhver situasjon du møter i hverdagen; fra det viktige møtet, til sykkelturen hjem, til avslapning på sofaen. Alle elementer av skjorten er laget for at du skal se bra ut, men også føle deg bra.

Lyseblå
LES MER

Svart
LES MER

Hvit
LES MER

Grønn
LES MER

Navy Blå
LES MER

Den mest behagelige skjorta jeg noensinne har hatt på meg. I tillegg ser den bra ut og jeg slipper å stryke den.

Emil Hegle Svendsen
Takler alle utfordringer
Ved å kombinere teknisk funksjonalitet med et klassisk og tidløst design sørger skjortene fra STOIX for at du er forberedt på å takle alle utfordringer.
Stretch
Alle har opplevd hvor kjipt det kan være å ta på seg stiv skjorte etter en helg eller en lang ferie. Denne skjorten vil gjøre slike opplevelser til historie. Et unikt stoff med 4-way stretch gjør den komfortabel å ha på, uten at den ser ut som et stykke treningstøy.
Fukttransporterende
Skjorter kan fort føles klamme og få lite sjarmerende flekker under armene. Såkalt moisture wicking-teknologi gjør at du slipper dette og at skjorten føles like frisk som når du tok den på deg på morgenen, selv etter en lang dag ute eller på kontoret.
Strykefri
Mange skjorter hevder å være strykefrie. STOIX mener at denne faktisk holder løftet. Selv etter timesvis i en ryggsekk eller en koffert vil skjorten være klar for å brukes. Selv kragen og mansjettene inneholder et spesielt stoff som gjør at disse også holder seg pene.

Teamet bak STOIX synes ikke det skal være en motsetning mellom det å se bra ut og det å føle seg bra. De vil la deg gjøre begge deler.

Bekymringsfri bruk
Skjorten er ment til å bli brukt. Det rynkefrie stoffet lar deg rulle opp ermene uten å sitte igjen med trekkspillmønster etterpå. Den kan fint legges i en ryggsekk og tas på igjen uten å måtte frem med strykejernet. PS! Alle bilder du har sett på denne siden har blitt tatt uten at strykejern eller steamer var involvert i produksjonen.
Fantastisk ytelse
Etter timesvis med bruk gjør det fukttransporterende stoffet at skjorta fortsatt føles som da du tok den ut av skapet på morgenen.
Viser 1-10 av 10 produkter
Viser 1-10 av 10 produkter
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen