• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > Telefoni & GPS > Mobiltelefontilbehør > SONY Touch Cover SCR50 Xperia X Rose G
Tom handlevogn

Vennligst vent...

SONY Touch Cover SCR50 Xperia X Rose G (1301-5606)

Type: Etui/Vesker
Beskrivelse

Din verden – gjennom omslaget

Med dette stilige flippomslaget med gjennomsiktig front kan du bruke funksjonene på smarttelefonen din selv når omslaget er lukket.

Du trenger ikke åpne omslaget

Fortsett å bruke telefonen selv når omslaget er lukket
Stilomslag med berøringsfunksjon SCR50 gjør det enkelt å bruke og beskytte telefonen på samme tid. Omslaget er gjennomsiktig på forsiden, slik at du kan se og bruke hele skjermen selv når flippen er lukket. Start apper, surf på nettet, ta selfier eller skriv meldinger gjennom dette berøringssensitive omslaget.

Ditt daglige forsvar

Beskytt telefonen din mot livets opp- og nedturer
Telefonen din må tåle mye i løpet av dagen – enten den ligger og rister i vesken sammen med nøklene dine eller faller ut av lommen din. Med dette omslaget kan du gi Xperia X den ekstra beskyttelsen den trenger, med forsterkede hjørner og et fôr i semsket mikrofiber som beskytter mot riper. Og takket være flippfronten er telefonen din beskyttet også mens du bruker den.

Design som gir mening

Et omslag som er skreddersydd til Xperia X
Dette omslaget er designet av Sony og passer derfor perfekt til Sony Xperia™-smarttelefonen din. Stilomslag med berøringsfunksjon SCR50 gjenspeiler den unike utformingen av Xperia X, med glatte, avrundede kanter som gir et behagelig grep, og dessuten en rekke matchende farger. Så i stedet for å gjemme bort telefonen din, får dette omslaget frem det beste ved den.