• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > SONY IN EAR-HEADSET HIGH-RES NOISE CANCELLING BLACK IN ACCS
Tom handlevogn

Vennligst vent...

SONY IN EAR-HEADSET HIGH-RES NOISE CANCELLING BLACK IN ACCS (MDREX750NAB.CE7)

Ekspertomtaler: 14 omtaler
Type: Wired Earphone
Beskrivelse

Verdens første øretelefoner med støyreduksjon og høyoppløselig lyd


Høyoppløselig lyd – lyd uten kompromisser: Opplev digital musikk på sitt beste med høyoppløselig lyd. Ved å ta opp musikk raskere enn CD og øke både lydsamplinger per sekund og nøyaktigheten på bithastigheten for hver sampling byr den høyoppløselige lyden på uovertruffen gjengivelse av musikken. Nyt hvert minste innpust og subtile bevegelse for en virkelig følelsesmessig opplevelse..

Digital støyreduksjon for færre forstyrrelser: Digital støyreduksjon reduserer ulike typer støy fra omgivelsene når du lytter til musikk. To mikrofoner er innebygd i hodetelefonene – én utvendig og én inne i huset – og de samarbeider med den digitale støyreduksjonen for å fjerne uønsket lyd..

AI-støyreduksjon tilpasser seg omgivelsene dine: Den automatisk AI-støyreduksjonsfunksjonen analyserer fortløpende lyden fra omgivelsene og velger automatisk den mest effektive støyreduksjonsmodusen..

Lang batterilevetid for mer musikk på farten: Når det innebygde og oppladbare litiumionbatteriet er fullt oppladet, gir det ca. 16 timers lyttetid..

Presis bass med taktresponskontroll: Taktresponskontrollteknologien gir en stram og dyp bassrespons, noe som gjør den perfekt for bassfokuserte musikkstiler. En akustisk port på huset kontrollerer luftgjennomstrømmingen for lave frekvensområder og optimaliserer membranbevegelsene for mer nøyaktig bassgjengivelse..

9 mm driver med høy følsomhet: Nyutviklede drivere på 9 mm kombinerer en kompakt og lett design med høy følsomhet over et stort frekvensområde. De er utformet for å støtte høyoppløselig lyd og gir kraftige lave toner og klare, balanserte høye toner – uavhengig av musikksjanger..

Flokefri kabel: Kabelen har en taggete utforming slik at den ikke så lett floker seg sammen med hodetelefonene..

Fjernkontroll og mikrofon på ledningen for håndfrisamtaler: Du kan svare på opprop og bytte spor uten å måtte ta frem smarttelefonen, takket være fjernkontrollen og mikrofonen på ledningen..