Forsiden SONY Headphone MDR1AB.CE7
SONY Headphone MDR1AB.CE7 (MDR1AB.CE7)

SONY Headphone MDR1AB.CE7

Varenummer:
MDR1AB.CE7
EAN:
4905524977301
  • Type Wired Headphone

All musikken din, akkurat slik artisten ville ha den


Gled deg over musikken slik artisten mente det, med høyoppløselig lyd: Ta den digitale musikksamlingen din til et nytt nivå med høyoppløselig lyd. Ved å konvertere analog musikk til digitalt format raskere enn CD (24-bit/192 kHz, i stedet for 16-bit/44,1 kHz) gjør høyoppløselig lyd det mulig for deg å få lyd som er nærmere det originale studioopptaket og nyte musikken akkurat slik artisten skapte den..

Dynamiske HD-drivere leverer herlig lyd: Kraftige HD-forsterkerenheter på 40 mm med store ventiler gjør at hodetelefonene kan levere kraftig, rytmisk bass på selv de mest krevende låter. En lett og stiv aluminiumsbelagt LCP-membran reagerer raskt og gjengir vokaler og middels til høye toner med intens klarhet. Skru opp volumet og hør klar og presis lyd i hele spekteret..

Bred frekvensrespons for et komplett lydspekter: Det brede frekvensområdet – fra 3 Hz til 100 kHz* – er designet med tanke på den store variasjonen i dagens musikkstiler. 3 Hz på den dype enden av frekvensområdet gir mer enn nok spillerom for selv de dypeste underbasstonene. I den andre enden sørger 100 kHz for at du kan nyte vokalmelodier, diskré harmonier og tonalitet, noe som gir musikken mer liv og realisme..

Høy sensitivitet for en høy, klar lyd: Med høy følsomhet på 105 dB/mW er disse hodetelefonene svært effektive i konverteringen av elektrisitet til akustiske signaler. Det betyr at du får klarere lyd i hele lydspekteret (sammenlignet med mindre følsomme hodetelefoner) når du lytter til musikk via den samme kilden og ved det samme volumet..

Aluminiumsbelagt LCP-membran for bedre presisjon: En aluminiumsbelagt LCP-membran gir en mer konsekvent og presis lyd over hele frekvensområdet sammenlignet med en vanlig LCP-driver. Lydenergi som går tapt under overføringen til hodetelefonene, er mer helhetlig, for å sikre en ekte og autentisk ytelse. Du får også en flatere frekvensrespons, selv når du lytter til de svært høye frekvensene i høyoppløselig lyd..

Ventiler som forbedrer bass og gir musikk med trøkk: Presist formede ventiler maksimerer luftstrømmen inne i hodetelefonen og gir LCP-membranen bedre pusterom, slik at den kan levere umiddelbar respons på kraftige basslinjer i det lavere registeret..

Omsluttende design med lukket bakside forsegler lyden: Den innhyllede designen med lukket bakside legges rundt hele øret, slik at musikken forsegles inne og forstyrrelser holdes ute. Akustikken reflekteres tilbake mot ørene dine slik at du kan høre selv de mest subtile lydene. Du kan kjenne hvert taktslag, ettersom den lukkede baksiden hjelper med å maksimere bassignaturen i musikken..

Balansert lyd reduserer krysstale: Med en balansert 4-tråds tilkobling og dobbel ledning med sølv og kobber blir kanalseparasjonen og lyden bedre. I motsetning til tradisjonelle hodetelefoner som deler en jordet ledning, har denne ledningen venstre, høyre og uavhengige jordledninger for begge kanalene, slik at du får mindre forvrenging og krysstale..

Trykkavlastende øreputer for total komfort: De myke øreputene i skinn med trykkavlastende puter er utformet for å legge seg rundt og forme seg etter ørene, noe som sikrer en komfortabel passform. Myke materialer og sømløs sammensetting gir en harmonisk miks av komfort og holdbarhet for musikklytting som varer i flere timer..

Sammenleggbar design gjør det enkelt på reisen: Ta med disse hodetelefonene uansett hvor du drar. Den sammenleggbare designen gjør det enkelt å oppbevare dem når de ikke er i bruk, eller når du er på reise. Øreklokkene kan legges flatt sammen og er enkle å pakke i en koffert eller legge i en veske..

Hodetelefoner

MagnettypeNeodym

ProduktfargeSvart

Andre funksjoner

Ledningslengde1,2 m
Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet