• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > SONY Headphone Extreme Bass MDRXB950BTB
Tom handlevogn

Vennligst vent...

SONY Headphone Extreme Bass MDRXB950BTB (MDRXB950BTB.CE7)

Ekspertomtaler: 18 omtaler
Type: Wireless Headphone
Beskrivelse

Nyt dyp bass uten kabler


Elektronisk bassforsterker for klubblignende rytmer: Føl at hodetelefonene vibrerer med dyp og klubblignende bass. Den elektroniske bassforsterkeren forsterker lavfrekvenslyd ved hjelp av digital signalbehandling. Denne teknologien er drevet av det oppladbare batteriet i hodetelefonene og gir en bedre opplevelse av den dype bassen enn vanlige bassforsterkere. Du kan slå den elektroniske bassforsterkeren av og på, avhengig av hvilken musikk du hører på..

Presis bass med taktresponskontroll: Taktresponskontrollteknologien gir stram og dyp bassrespons, noe som gjør den perfekt for bassfokuserte musikkstiler. En luftventil maksimerer luftstrømmen i det lave frekvensområdet og optimaliserer effektiviteten til membranen for å gi mer nøyaktig gjengivelse av bassrytmer..

Advanced Direct Vibe Structure for balansert bass: Hodetelefonenes Advanced Direct Vibe Structure-funksjon sørger for at du kan høre balansert bassgjengivelse – uansett hvilken musikk du liker. Hver øreklokke inneholder to fleksible membraner, foran og bak, som er tett forseglet for å isolere bassen i musikken for jevne og resonansrike lavfrekvenstoner..

Dynamiske neodymforsterkerenheter gir nøyaktig lyd: De lette, dynamiske neodymdriverne på 40 mm gir hodetelefonen en kraftig, rytmisk respons på selv de mest krevende sporene. Kombinert med en svært følsom membran gjør dette at du kan justere opp volumet i hodetelefonene enda høyere og fremdeles få klar, presis lyd i hele spekteret..

Bred frekvensrespons for et komplett lydspekter: Det brede frekvensområdet – fra 3 Hz til 28 kHz* – er designet med tanke på moderne, basstung musikk. Det lave frekvensområdet på 3 Hz fanger opp hver eneste av de kraftige underbassnotene, og i det høye registeret rundt 28 kHz kan du nyte vokalmelodier i utrolig klarhet. *Bare passiv drift; 20 Hz til 20 kHz A2DP.

Høy sensitivitet for en høy, klar lyd: Med en høy følsomhet på 106 dB/mW er disse hodetelefonene svært effektive i konverteringen av elektrisitet til akustiske signaler. Dette betyr at du får høyere lyd i hele lydspekteret (sammenlignet med mindre følsomme hodetelefoner) når du lytter til musikk via den samme kilden og ved det samme volumnivået..

Enkel trådløs strømming med Bluetooth®: Bluetooth®-teknologi er basert på radiobølger og gir deg mulighet til å opprette raske og trådløse tilkoblinger over korte avstander som ikke blir forstyrret av gjenstander i signalbanen. Når enhetene er paret, kan du strømme favorittmusikken din fra smarttelefonen eller nettbrettet til hodetelefonene..

One touch-lytting med NFC: Near Field Communication (NFC) fjerner behovet for kabler og kompliserte oppsett. Det er bare å holde den NFC-aktiverte enheten mot hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme innhold via Bluetooth®. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble til og strømme direkte via Bluetooth®..

Ettrykkskontroll for anrop på smarttelefonen: Hold deg oppdatert mens du hører på musikk. Med ettrykkskontroll på hodetelefonene kan du ta håndfrie samtaler når de kommer til en Android-smarttelefon eller iPhone. Du kan også hoppe over musikkspor ved å dra fingeren over hodetelefonene, og du kan enkelt bytte mellom sanger og samtaler uten at du trenger å ta av hodetelefonene..

Trykkavlastende øreputer forsegler lyden inne: Den ovale øreputedesignen med trykkavlastende puter er konstruert for å passe til formen på ørene dine, noe som sikrer en god passform med minst mulig lydlekkasje. Svært tykke øreputer med sømløse 3D-sømmer forsegler lyden inne, slik at akustikken reflekteres tilbake mot ørene dine. Som et resultat av dette kan du høre mer av musikken med mindre forstyrrelser utenfra og mest mulig bass..

Sammenleggbar design gjør det enkelt på reisen: Det perfekte produktet for de som lever livet på farten. Det glidende metallhodebåndet og den sammenleggbare designen gjør det enkelt å oppbevare hodetelefonene når de ikke er i bruk, eller når du er på reise. Øreklokkene kan legges flatt sammen og blir enkle å pakke i en koffert eller legge i en veske..

Lytt med lydkabelen som følger med: Vil du høre på musikken din uten Bluetooth®? Bare sett den medfølgende lydkabelen i hodetelefonene og koble den til musikkspilleren din for å få lyd av høy kvalitet. Kabelen er 1,2 meter lang og utformet for langvarig daglig bruk..