Forsiden SONY Headphone Ex.Bass MDRXB650BTR.CE7
SONY Headphone Ex.Bass MDRXB650BTR.CE7 (MDRXB650BTR.CE7)

SONY Headphone Ex.Bass MDRXB650BTR.CE7

Varenummer:
MDRXB650BTR.CE7
EAN:
4548736021570
  • Type Wireless Headphone


Dynamiske neodymdrivere gir nøyaktig lyd: De lette, dynamiske neodymdriverne på 30 mm gir hodetelefonen en kraftig, rytmisk respons på selv de mest krevende låtene. Kombinert med en svært følsom membran gjør dette at du kan justere opp volumet i hodetelefonene enda høyere og fremdeles få klar, presis lyd i hele spekteret..

Direkte tilkobling med One touch NFC: Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar..

EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd: Disse hodetelefonene er en del av EXTRA BASS-produktserien fra Sony, og de passer utmerket hvis du lytter til EDM og annen basstung musikk. De har bassforsterkerteknologi som skaper en akustisk forsegling for overlegen lydisolasjon, dyp bass og presis bassrespons..

Dreibar design som gjør dem enkle å pakke med seg: Den dreibare øreklokkedesignen gjør det enkelt å lagre hodetelefonene når du ikke bruker dem, og lettere å ta dem med når du er på reise. Øreklokkene kan dreies flate, slik at du kan pakke dem i en koffert eller en ryggsekk uten at de tar opp for mye verdifull plass..

Polstrede øreputer for total komfort: Lytt med total komfort. Disse hodetelefonene har et selvjusterende hodebånd og myke øreklokker som dekker hele øret. Gled deg over den langvarige komforten du trenger for å lytte til alle favorittalbumene dine..

Innebygd mikrofon for håndfrie samtaler: Hodebåndet har en innebygd knapp og mikrofon som gjør at du kan ta håndfrie samtaler fra utvalgte smarttelefoner når du lytter til musikk. Bytt enkelt mellom sanger og samtaler uten at du trenger å ta av hodetelefonene..

Lang batterilevetid for langvarig lytting: Hvis du lader i omtrent fire timer, kan du spille av i omtrent 30 timer. Så du kan fortsette å lytte – låt etter låt, spilleliste etter spilleliste..

Ytelse

Near Field Communication (NFC)
Brand kompatibilitetUniversell

Tilkoblingsevne

TilkoblingsteknologiTrådløs
Bluetooth/blåtann

Hodetelefoner

ØresammenkoblingCircumaural
Hodetelefonsfrekvens20 - 20000 Hz
Hodetelefonssensitivitet/hodetelefonsfølsomhet95 dB
Impedans24 Ω
Driverenhet3 cm
MagnettypeNeodym

Mikrofon

Mikrofon retningstypeOmnidirectional

Battery

Kontinuerlig lyd-playbacktid30 timer
Oppladingstid4 timer

Headset typeStereofonisk
BæremåteHodebånd
ProduktfargeRød

Energihåndtering

Oppladningsbar

Vekt og dimensjoner

Vekt190 g

Datainnpakking

Antall inkluderte produkter1 stykker

Andre funksjoner

Mikrofon driftsmodusElectric Condenser
Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet