Forsiden SONY Bluetooth Headset SBH80, Black

SONY Bluetooth Headset SBH80, Black Stereo in ear, NFC

Varenummer:
1274-8621
EAN:
7311271429111
  • Type Wireless Earphone

Ha dem på deg. Ha det gøy

SBH80 er designet for bruk hele dagen i alle situasjoner, er diskré og passer alle klesstiler. Bruk dem på jobb, hjemme, innendørs eller utendørs. Hovedenheten og de ytre delene av hodetelefonene er sprutsikre, slik at du ikke trenger å bekymre deg for været. Disse trådløse Bluetooth®-hodetelefonene er perfekt balansert, med en tynn bøyle som hviler lett på skuldrene dine. Du føler knapt at den ligger der. SBH80 former seg etter kroppen din og blir værende på plass.

Overlegen Sony-lyd

Det er ikke bare kvalitetshåndverket, brukervennligheten og den behagelige passformen som gjør disse trådløse Bluetooth®-hodetelefonene fra Sony så flotte. De har også fantastisk lyd. SBH80 har aptX®-lydforsterkning, en lydkodek av høy kvalitet som er utformet for å gjøre trådløs lyd like god som noen annen lyd. Lytt til musikken i all dens prakt – med ren dyp bass og klare høye toner.

Banebrytende lydteknologi

De mikrodynamiske HD-driverne i SBH80 gir klarheten og frekvensnøyaktigheten som trengs for å få den beste lydopplevelsen du kan få med ørepropper. Og med spesiallagde hus med doble lag av svært sterkt magnesium får du krystallklar lyd i det midtre og høye frekvensområdet, og generelt sett en mer sammensatt lyd. Dette er blant våre beste hodetelefoner, og materialene og formen på ørepluggene er valgt for å fjerne så mye av bakgrunnsstøyen som mulig. De passer perfekt til øregangen, slik at du får den ultimate musikkopplevelsen.

Samtaler av beste kvalitet

Bluetooth®-stereohodetelefonene SBH80 er HD Voice-kompatible. HD Voice er også kjent som bredbåndslyd, og lar personen du snakker med, få oppleve stemmen din slik den faktisk høres ut – helt naturlig. HD Voice demper eller fjerner bakgrunnsstøy og gjør det enkelt å kjenne igjen stemmer. SBH80 har doble mikrofoner. Uansett hvilken vei du vender hodet, er du alltid nær mikrofonen, og innringeren får en tydelig og jevn samtalelyd.Hovedenheten varsler om innkommende anrop med en diskré vibrasjon. Disse førsteklasses hodetelefonene gjør det behageligere og hyggeligere å ringe.

Bruk den. Gjør livet enkelt

Når du vil koble SBH80 til smarttelefonen, berører du ganske enkelt telefonen ned hovedenheten til de trådløse Bluetooth®-hodetelefonene, så starter de opp og kobler seg til. Gjør dagen trådløs og livet enkelt. Når du får et innkommende anrop, trykker du på svartasten rett under hodetelefonene. SBH80 har også responsive fjernkontroller for musikk og volumkontroller for anrop/musikk.

Multikompatible

Bluetooth®-stereohodetelefonene SBH80 er kompatible med alle de mest populære smarttelefonene, nettbrettene og bærbare datamaskinene. De har støtte for Bluetooth® multipoint, som gjør det mulig å koble SBH80 til to enheter samtidig.

Ytelse

Near Field Communication (NFC)
Operating keysPlay/Pause, Track <, Track >
Total Harmonic Distortion (THD)0,5%

Tilkoblingsevne

TilkoblingsteknologiTrådløs
USB connectivity
USB koblingMicro-USB
Bluetooth/blåtann
Blåtannversjon/bluetooth-versjon3.0
Blåtannprofiler/bluetooth-profilerA2DP,AVRCP,HFP

Hodetelefoner

ØresammenkoblingIntraaural
Hodetelefonsfrekvens10 - 20000 Hz
Hodetelefonssensitivitet/hodetelefonsfølsomhet100 dB
Impedans15 Ω
Driverenhet5,8 mm

Battery

Batterikapasitet125 mAh
Taletid9 h
Standbytid650 h
Kontinuerlig lyd-playbacktid6 h

Headset typeStereofonisk
Wearing styleIn-ear
ProduktfargeSvart

Vekt og dimensjoner

Vekt24,7 g
Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet