Vennligst vent...
Forsiden Utstyr Sovepose 4-sesongsposer Sea to Summit Down Ember Ebii Reg - Sovepose - Grå
Sea to Summit Down Ember Ebii Reg - Sovepose - Grå (30414756)

Sea to Summit Down Ember Ebii Reg Sovepose - Grå

Varenummer:
30414756
EAN:
9327868095063

Oppgradert med 850+ dun, ultra-lette 7D- og 10D-stoffer og litt mer skulderrom, Ember Quilts er elsket av turgåere og alle som leter etter myk og god varme i en liten komprimert størrelse.
 • Kjønn Herre, Dame
 • Farge Grå
 • Type 4-sesongsposer
4 249,-
Antall
På lager 11

Sea to Summit Down Ember Ebii Reg

Oppgradert med 850+ dun, ultra-lette 7D- og 10D-stoffer og litt mer skulderrom, Ember Quilts er elsket av turgåere og alle som leter etter myk og god varme i en liten komprimert størrelse. For backcountry-entusiaster som ikke er så entusiastiske med en restriktiv sovepose, gir Ember quiltes flere konfigurasjoner allsidighet for et bredt spekter av temperaturer og miljøer. Når termostaten klatrer, behandle Ember som en tradisjonell quilt og gi føttene og armene frihet til å kjøle deg ned. Når temperaturen faller, kan en trekkledning være klemt for å skape en fotlomme og en stropp og trykkstangssystem brukes til å sikre matten på dynen, og holder varmetapet til et minimum. For å redusere vekten og beholde pakket størrelse til det absolutte minimumet, har Sea To Summit brukt deres letteste 10D-skall og 7D-fôrstoffer og oppgradert isolasjonen til 850 + Loft Premium Goose ULTRA-DRY Dun. Ikke bare er dette super varmt og komprimerbar, det virker for å hindre fuktighet og dårlig vær som har en negativ effekt på dynenes loftslag. Perfekt for ditt neste raske og lette eventyr Ultra-lette 10D-skall og 7D-fôr for minimal vekt og pakket størrelse Super-komprimerbar RDS 850 + Loft Premium Goose ULTRADRY Down for maksimal isolasjonsverdi Økt dimensjonering for litt mer "innpakning" evne i vinterlige forhold Flere konfigurasjoner for allsidighet og et bredt spekter av temperaturer og miljøer. To Ember kan kobles sammen for å lage en dobbel Fleksibelt system for å sikre dyne til matten din, og holde varmetapet til et minimum når det trengs varme EbIII bruker boksbaffles gjennom, med vertikale baffles strategisk plassert på brystkroppen for å holde seg på plass om natten EbIII har en innsydd fotkasse for å opprettholde maksimal varme under kaldere forhold.


Spesifikasjoner: 

 • 10D-skall og 7D-fôrstoffer
 • RDS 850 + Loft Premium Goose ULTRADRY Down
 • Ytterstoff: 100% Nylon, Lining: 100% Nylon, Primary Filling Material: GOOSE DOWN (Min. 90% Down), Stuffsack: 100% Nylon excluding Trims
 • Kompresjonssekk inkludert
 • Maks personlengde: 183 cm
 • Vekt: 600 g
 • Fyllvekt: 350 g 
 • T-Comf: -10°C


Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her