Forsiden SAMSUNG VCC8790H3 Støvsuger poseløs 2000 watt,

SAMSUNG VCC8790H3 Støvsuger poseløs 2000 watt, HEPA-filter, Treveisbørste

Varenummer:
VCC8790H3K/XEE
EAN:
8806071276168
  • Type Støvsugere

SC8790Støvsugeren som jobber med maksimal effekt

Samsungs VCC8790 er en effektiv og poseløs støvsuger med en sugeeffekt på 360 watt og en motoreffekt på 2000 watt. Takket være funksjonen Multi Chamber Plus+™ arbeider støvsugeren med maksimal effekt uansett hvor mye støv som samles i beholderen. Støvsugeren er også utstyrt med en treveisbørste, HEPA 13-filter og et IR-håndtak for å kunne justere sugeeffekten. VCC8790 har i tillegg en arbetsradius på hele 12 meter og et lavt lydnivå på bare 74 db, noe som gjør rengjøringen til en ren fornøyelse.

Multi Chamber Plus+™

Samsungs unikt designede Multi Chamber Plus+TM cyklone-teknologi gir støvbeholderen økt kapasitet for mer effektiv støvsuging, uten at støvsugeren blir større – den har faktisk en skjult tilleggskapasitet på hele 20%. I tillegg hindrer multikammersystemet tilstoppinger i motoren, og fjerner nesten alle de mikroskopiske støvpartiklene som ofte finnes i utblåsningsluften. Med en Samsung Multi Chamber Plus+TM-støvsuger beholdes sugeevnen, uten at støvsugeren overfylles, slik at du kan holde overflatene rene dag etter dag, år etter år.

Lengre sugeevne, lengre liv

Rengjøring av et rom er ikke alltid lett. Og hvis støvsugeren har mistet sugeeffekt, selv bare litt, blir hele prosessen både tyngre og vanskligere. Derfor har Samsung forpliktet seg til å levere støvsugere med innovativ teknologi som forhindrer tidlig tilstopping av filtre og andre årsaker som fører til redusert sugeeffekt. Samsungs støvsugere inneholder all den teknologien som trenges for at støvsugeren skal kunne yte sitt beste, for enklere og mer effektiv rengjøring.

Enklere rengjøring med treveisbørste

Vi i Samsung vet at de fleste har annet å gjøre enn å støvsuge. Derfor har vi skapt en treveisbørste som gjør rengjøringen mer effektiv og mye mindre slitsom. Mens støvsugeren uanstrengt glir frem og tilbake, trekker vår treveisbørste med seg alt støv - med letthet. I tillegg gjør det todelte teleskoprøret det enkelt å komme til de rengjøringsflatene som er vanskelig å nå. Suveren rengjøring og god luftpassasje gjør treveisbørsten til et must for din Samsung støvsuger.

Samsung bruker HEPA-filter for å sikre den reneste utblåsningsluften når du støvsuger. Ved å fange opp mikropartikler som støv og andre allergener som pollen og mugg, gir HEPA-filteret et mye renere og sunnere miljø. Utblåsningsluften og utslippsevnen til våre HEPA-filtre er sertifisert av SLG, det anerkjente tyske test- og sertifiseringsinstituttet. Flere av våre husmidd- og allergenfiltre er også sertifisert.

Farge
Dust Cover: Perle sort
Power Control
IR Handle Control: Ja
Slide Handle Control: Nei
Body Variable: Nei
Filter
Pre-Motor: Micro
Utblasningsfilter: HEPA H13
Pipe
Aluminum Telescopic: Ja
Steel Telescopic: Nei
2-delt: Nei
Vekt
Netto (kg): 6,8
Brutto (kg): 10,5
Dust Collection
Type (pose/poseløs): poseløs
Enkel børste
Smart brush (Deluxe/Plus/Smart): Nei
2-stegs børste (Metel/2-steg): Treveis
Universal: Nei
Tilbehør
Crevice: Ja
Støvtørking: Ja
Upholstery: Ja
Produktinformasjon
Cyclone Filter: Nei
Silver Nano: Nei
Digitalt signal: Ja
LED-skjerm: Ja
Auto Modus: Ja
Bionizer: Nei
Elbow Connection: Nei
UV-lampe: Nei
Cleaning Width (mm): 300
Strømledning lengde (m): 9
Arbeidsradius (m): 12,5 meter
360 grader omdreining: Nei
Automatisk kabelspole: Ja
Gummihjul: Ja
Furniture Guard: Ja
Beholder: Farge
Lastemengde
20/40Ft: 375/800/910
Ytelse
Maks. energiforbruk (W): 2000
Sugeeffekt (W): 360
Støyniva (dBA): 74 kg
Støvkapasitet (L): 2
Tilleggsbørste
Linen: Nei
Power Pet Plus / Power pet / Pet: Nei
Linen: Nei
Parquet Specialist: Ja
Gulvpolering: Nei
Annet: Nei
Indikator
Sjekk filter: Ja
Størrelse
Netto (BxDxH, mm): 275 x 460 x 290
Brutto (B*H*D,mm): 340 x 614 x 359

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet