• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > Telefoni & GPS > Mobiltelefontilbehør > SAMSUNG Gear S2 Classic R7320 Black
Tom handlevogn

Vennligst vent...

SAMSUNG Gear S2 Classic R7320 Black (SM-R7320ZKANEE)

Ekspertomtaler: 53 omtaler
Type: Watch / Accessory
Beskrivelse

Design
Bli kjent med Gear S2 - en syltynn smartklokke med et helt rundt display. Klokken finnes i to fine versjoner: Gear S2 med sin moderne og minimalistiske design i rustfritt stål og den svarte Gear S2 Classic med lærarmbånd som gir en sofistikert og tidløs følelse. Begge er støvtette og vannbestandige i henhold til IP68

Gear S2 X ATELIER MENDINI
Med sin smak og et innslag av humor fargesetter Alessandro Mendini smartklokken Gear S2 i et vakkert samarbeid. Resultatet er en serie klokkearmbånd og urskiver som fremhever din personlige stil.

Frihet på håndleddet
Den dreibare urkransen gir en helt ny brukeropplevelse. Velg app, rull og zoom med en enkelt vridning. Følelsen av kontroll og presisjon er magisk. Du får rask tilgang til sms, apper og varsler direkte på håndleddet, noen apper frittstående uten forbindelse til smarttelefonen.

Tren med S Health
Mål og følg med på den daglige treningen med funksjoner som S Health og Nike+; for eksempel puls, vann- kontra koffeininntak, og tell antall skritt. Hold deg aktiv med en innebygd PT som puster deg i nakken.

-Følg med på dine daglige aktiviteter
-Mål inntaket av vann kontra koffein
-Pulsmåler
-Velg type trening
-Skritteller

Ytelse
Det holdbare batteriet gir deg en bekymringsløs dag – det kan gå opptil 2-3 dager til neste gang du trenger å lade det. Med operativsystemet Tizen utnyttes samtlige sensorer maksimalt og appene kan kjøres uavhengig, uten forbindelse til smarttelefonen.

Tilkobling
Med tilstrekkelig minne for å lagre 300 låter som synkroniseres trådløst fra din mobil, kan du ha med deg spillelisten overalt. Når du skal ut og jogge, kan du la mobilen ligge hjemme og bare ta med deg Gear S2 og et par trådløse hodetelefoner.