Vennligst vent...
Forsiden Utstyr Mat & Drikke Kosttilskudd Proteinfabrikken Whey Tech Vanilla 1kg - Kosttilskudd
Proteinfabrikken Whey Tech Vanilla 1kg - Kosttilskudd (30000324)

Proteinfabrikken Whey Tech Vanilla 1kg Kosttilskudd

Varenummer:
30000324
EAN:
7070646111777

Whey Tech Protein 1000g er et designerproteintilskudd spesielt utviklet for å tilfredsstille kravene til den mest avanserte idrettsutøver og aktive mennesker som vil ha en sunnere livsstil med fokus på resultater.
  • Kjønn Unisex
  • Type Kosttilskudd.
349,-
Antall
På lager 4

Proteinfabrikken Whey Tech Strawberry 1kg 

Whey Tech Protein 1000g er et designerproteintilskudd spesielt utviklet for å tilfredsstille kravene til den mest avanserte idrettsutøver og aktive mennesker som vil ha en sunnere livsstil med fokus på resultater. Trener du for å øke i muskulatur eller er du på diett for å miste fett? Da bør dette høykvalitetsproteintilskuddet være ditt første valg. 


Kvalitetskrav:


 
Hvorfor velge Whey Tech? 
Whey Tech protein inneholder både raske og trege proteiner og inneholder både micellar kasein og myseprotein isolat, det betyr at Whey Tech protein støtter restitusjon og muskelvekst i flere timer etter trening, der andre proteinvarianter som kun virker intenst i et kortere tidsrom vil Whey Tech gi en jevn tilførsel av protein over en lengre tidsperiode. Whey Tech protein er underlagt streng kvalitetsoppfølging i alle ledd under prosessen fra naturens råvare til den ble tappet i denne emballasjen. Whey Tech proteintilskudd er et resultat av den fremste forskning på ernæring og moderne produksjonsprosesser.


Whey Tech® 4 proteinkilder

-Whey Protein Isolat 
-Micellar kasein 
-Hydrolysert Whey Protein 
-Whey Protein konsentrat 

Hvorfor trenger jeg Whey Tech Protein?
Proteiner er kroppens byggematerialer; muskulatur, indre organer, immunforsvar, hår og negler er avhengig av protein for å utvikle seg. Den komplekse proteinmiksen i Whey Tech sikrer deg fult spekter aminosyrer og de beste forutsettingene for kroppen som en helhet. Prestasjon følges av en plan, en plan resulterer i prestasjon! Whey Tech protein inneholder alle essensielle aminosyrer. Det er viktig at kroppen har nok kvalitetsprotein tilgjengelig for å reparere, bygge opp og vedlikeholde alle viktige funksjoner i kroppen din, til rett tid. Whey Tech har en unik og fordelaktig aminosyreprofil som tilfører kroppen nøkkelaminosyrer og byggematerialer for å støtte en sunn og frisk fysikk. 

Hvor mye protein trenger jeg daglig? 
Forskning viser at proteinbehovet for aktive, trenende mennesker er 1,2-1,5 g protein pr kilo mager kroppsvekt. Ekstremt hard trening og trening for muskelutvikling vil i korte perioder kreve et høyere inntak av protein, inntil 2,5g Protein pr kilo mager muskelmasse. Dette kan være vanskelig å få tilført kun gjennom ordinært kosthold. 2-3 protein shaker pr. dag med Whey Tech vil garantert hjelpe deg til å nå dine daglige proteinmål.


Blande Tips: Fyll et ristebeger med 2,5 dl iskaldt vann, melk eller juice. Bruk vann hvis du ikke ønsker de ekstra kaloriene melk eller juice representerer. Sett lokket på ristebegeret, rist lett i 5 sekunder. Den er nå klar til å drikkes. Tykkelse, smak og konsistens regulerer du med væske eller pulver. 


Hvordan bruke Whey Tech Protein? 

Gi dine måltider bedre balanse mellom protein og karbohydrater 
Frokost er dagens viktigste måltid, balanser ditt måltid med protein. Mange av oss spiser kornblandinger, brød osv. til frokost, disse består hovedsakelig av karbohydrater. Ved å tilføre en shake med Whey Tech protein har du gitt måltidet ditt en bedre ballanse mellom karbohydrater og protein og deg selv de beste forutsettinger for kroppen til å bygge og vedlikeholde muskelmasse. 


Frokost Tips: bland et målebeger med Whey Tech i melken eller vannet når du skal lage havregrynsgrøt. Etter trening går kroppen inn i en restitusjonsfase (bygger seg opp) hvor kroppens behov for protein øker. Det er avgjørende for effektiv oppbygging av glykogenlager og muskelmasse at du tilfører nok protein etter trening.


Blande Tips: Fyll et ristebeger med 2,5 dl iskaldt vann, melk eller juice. Bruk vann hvis du ikke ønsker de ekstra kaloriene melk eller juice representerer. Sett lokket på ristebegeret, rist lett i 5 sekunder. Den er nå klar til å drikkes. Tykkelse, smak og konsistens regulerer du med væske eller pulver. Næringsdeklarasjon

Serverings størrelse: 45 g
Antall serveringer: 22 stk

Per 100 gPer servering
Energi
1594 kJ/ 375 kcal
718 Kj/ 169 kcal
Fett
2,2 g
1,0 g
Hvorav mettet fett
1,2 g
0,5 g
Karbohydrater
13,8 g
6,2 g
Hvorav sukkerarter
2,4 g
1,1 g
Kostfiber
5,2 g
2,3 g
Protein
75,0 g
33,8 g
Salt
0,22 g
0,1 g
Kalsium
950 mg
428 mg (54 %)*
Laktose
2,5 g
1,1 g
Aminosyreprofil
Alanin
3,9 g
1,75 g
Glutaminsyre
15,5 g
6,97 g
Leucin***
8,6 g
3,87 g
Prolin
5,3 g
2,38 g
Tyrosin
2,5 g
1,12 g
Arginin
2,0 g
0,9 g
Glycin
1,5 g
0,67 g
Lysin**
7,3 g
3,28 g
Serin
3,9 g
1,75 g
Valin***
4,6 g
2,07 g
Asparginsyre
8,7 g
3,91 g
Histadin
1,5 g
0,67 g
Methionin**
1,8 g
0,81 g
Threonin**
5,4 g
2,43 g
Cystein
1,7 g
0,76 g
Isoleucin***
4,9 g
2,2 g
Fenylalanin**
2,9 g
1,3 g
Tryptofan**
1,4 g
0,63 g

*% av RI / **Essensielle aminosyrer/ ***BCAA

Ingredienser: Myseproteinkonsentrat, melkeproteinkonsentrat, myseproteinisolat, kakao med lavt fettinhold, hydrolysert myseprotein (med oligo- og polypeptider), fortykningsmiddel (guar gummi), havrefiber, aroma, søtningsmiddel (sukralose), emulgator (solsikkelecitin, soyalecitin), Inneholder søtstoff.

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her