Vennligst vent...
Forsiden Kit Felt & Overlevelse Kosttilskudd Proteinfabrikken Pure Caffeine 120 tabs
Proteinfabrikken Pure Caffeine 120 tabs (30003201)

Proteinfabrikken Pure Caffeine 120 tabs

Varenummer:
30003201
EAN:
7070646284167

Pure Caffeine er ren koffein i tablettform med høyeste lovlige dosering. Pure Caffeine er perfekt for deg som ønsker ekstra energi for å komme gjennom intense treningsøkter.
199,-
Antall
På lager 6 Sendes normalt samme dag

Proteinfabrikken Pure Caffeine 120 tabs

Hva gjør Pure Caffeine for deg?

Pure Caffeine er som navnet indikerer et rent koffeinprodukt. Koffein er et stoff som finnes i en rekke planter og mest kjent i kaffebønner. Koffein er sentralstimulerende og gjør at kaffe og energidrikke virker oppkvikkende.


Kvalitetskrav:

Det er forsket mye på koffein og det viser seg at det er effektivt både for styrke- og utholdenhetstrening. Koffein ser ut til å påvirke fysisk prestasjon på flere områder. På grunn av sin sentralstimulerende effekt vil koffein bidra til at man føler seg mer våken og konsentrert og bedrer reaksjonsevnen. Og de fleste kan nikke gjenkjennende til at de er kommet gjennom en hard eksamensperiode takke være koffeinets oppkvikkende effekt.

  
Koffein ser også ut til å øke fysisk prestasjonsevne med å mobilisere fett fra fettlagrene og gjøre det tilgjengelig som energi via frie fettsyrer i blodet. Man kan altså se økt fettforbrenning ved inntak av koffein.


Koffein ser også ut til å redusere oppfattelsen av muskelsmerte under trening ved å hemme adenosinreseptorene. Dette gjør at man klarer å gjennomføre trening med høyere intensitet som igjen bidrar til mer effektiv treningen.


Pure Caffeine inneholder 100 mg ren koffein som er høyeste lovlige dose for et rent koffeinprodukt i Norge. 100 mg koffein tilsvarer ca. en kopp med sterk kaffe.


Husk at når du bruker Pure Caffeine, så må du ta hensyn til annen koffeinholdig drikke som inntas i løpet av dagen (kaffe, energidrikk osv.). Totalt inntak på mellom 400 -500 mg ser ut til å være trygt og inntak over dette kan gi milde bivirkninger. På prestasjon ser det ut til at koffein fra pulver eller tablett ser ut til å være mer potent enn koffein fra f.eks. kaffe.


Anbefalt bruk 
Innta en tablett med Pure Caffeine 15-30 minutter før trening. 
Gravide og barn anbefales ikke å ta Pure Caffeine.

Koffein har en halveringstid på 5 timer og bør ikke tas sent på kvelden da det kan gjøre det vanskelig å falle i søvn om man er følsom for koffein.

Næringsdeklarasjon

Serverings størrelse: 1 tablett
Antall serveringer: 120 stk

Per servering
Koffein
95 mg

*%RI


Ingredienser: Fyllestoff (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), koffein, antiklumemiddel (trikalsiumfosfat, magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandingsmiddel (hyptromellose, polydekstrose, titanoksid, talkum, reddikjuice, mellomkjedede triglyserider, spirulinaekstrakt). 

Viktig informasjon
Dette er et kosttilskudd av koffein
Anbefalt døgndose må ikke overskrides
Produktet skal ikke erstatte et variert kosthold
Skal ikke brukes av gravide/ammende eller barn
Oppbevares utilgjengelig for barn

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen