Vennligst vent...
Forsiden Utstyr Mat & Drikke Kosttilskudd Proteinfabrikken Chocolate 500ml - Kosttilskudd
Proteinfabrikken Chocolate 500ml - Kosttilskudd (30002813)

Proteinfabrikken Chocolate 500ml - Kosttilskudd

Varenummer:
30002813
EAN:
7070646283375

Protein Shake gir deg raskt påfyll av protein før, under eller etter trening. Vi har redusert karbohydratinnholdet med hele 70 %. Nå er den lettere og drikke, inneholder mindre kalorier og er lett å ta med seg.
  • Kjønn Unisex
  • Type Kosttilskudd.
49,-
Antall

Proteinfabrikken Chocolate 500ml

Proteinrik og praktisk i bruk
Protein Shake er en proteindrikk som restituerer muskulatur etter trening raskt og effektivt. Er du en idrettsutøver som leter etter raskere restitusjon eller trenger et næringsrikt måltid rikt på protein, er Protein Shake fra PF et godt valg. Drikkeklar proteinshake er praktisk å ha med seg i baggen på treningen, eller på skolen og jobben. Det er viktig å ikke vente for lenge med å drikke protein og karbohydrat etter treningen. Vil du ha rask restitusjon og la kroppen starte reparasjon av muskulatur og tilbakefylling av glykogenlagrene i musklene drikker du en kald protein shake rett etter fysisk aktivitet.


- Uten tilsatt sukker
- Kun 0,8 g fett pr flaske
- 42 g protein pr. flaske


Muskelbygging og restitusjon
Protein Shake inneholder kun kvalitetsprotein fra melk. Melkeprotein er den beste kilden til essensielle aminosyrer som dette støtter restitusjon og muskelbygging effektivt. Melkeprotein inneholder både myseprotein, som er raskt opptaglige protein, og kasein protein, som er et sakte opptagelige protein.

Dette gjør Protein Shake velegnet nærmest til enhver anledning.  Etter trening vil de raske proteinene gå inn og støtte muskelvekst og restitusjon umiddelbart. Når kroppen har benyttet seg av dette 1-2 timer har kasein-proteinet blitt brutt ned i tarmen og føres ut i blodstrømmen. Dette skjer omtrent ved samme tidspunkt som når det er tomt for myseprotein. Dette gir en unik og kontinuerlig tilførsel av protein som bidrar til at den muskeloppbyggende effekten opprettholdes over lengre tid.


Smaker
Protein Shake leveres i 3 populære smaker - sjokolade, jordbær og vanilje.


Anbefalt bruk 
Innta 1 shake som mellommåltid. Gjerne rett etter trening.


Næringsdeklarasjon

Serverings størrelse: 500 ml
Antall serveringer: 1 stk

Per 100 mlPer servering
Energi
211 kJ/ 50 kcal
1055 kJ/ 250 kcal
Fett
0,17 g
0,85 g
Hvorav mettet fett
0,1 g
0,5 g
Karbohydrater
3,4 g
17,0 g
Hvorav sukkerarter
3,4 g
17,0 g
Kostfiber
0,32 g
1,6 g
Protein
8,4 g
42,0 g
Salt
0,1 g
0,5 g

*%RI

Ingredienser: Skummetmelk, vann, melkeprotein, lavfett kakao (0,8 %), stabilserinsmiddel (karragenan), surhetsregulerende middel (trinatriumsitrat), aroma, søtstoff (sukralose). Inneholder søtstoff.

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her