Vennligst vent...
Forsiden Utstyr Mat & Drikke Kosttilskudd Proteinfabrikken Big Mass Gainer Chocolate 1kg
Proteinfabrikken Big Mass Gainer Chocolate 1kg (30000145)

Proteinfabrikken Big Mass Gainer Chocolate 1kg

Varenummer:
30000145
EAN:
7070646283610

Big Mass Gainer er det ultimate produktet for deg som ønsker å gå opp i vekt – med en presis blanding av energigivende karbohydrater og muskelbyggende proteiner så er dette produktet hjørnesteinen i enhver vekt og styrkeøkning periode.
  • Type Kosttilskudd.
198,-
Antall
På lager 3

Proteinfabrikken Big Mass Gainer Chocolate 1kg

Big Mass Gainer er det ultimate produktet for deg som ønsker å gå opp i vekt – med en presis blanding av energigivende karbohydrater og muskelbyggende proteiner så er dette produktet hjørnesteinen i enhver vekt og styrkeøkning periode. Hver porsjon Big Mass Gainer inneholder 31 g proteiner og hele 79 g karbohydrater som vil bidra til den raske restitusjonen og muskelveksten. Optimal vektøkning krever et høyt inntak av de riktige næringsstoffene og tilstrekkelig med kalorier. Det løser Big Mass Gainer elegant. 

Big Mass tilfører kroppen effektiv energi og konsentrert næring, det er grunnpilaren i et sunt kosthold. Det er også helt nødvendig for å oppnå treningsresultater. Big Mass Gainer inneholder komplette proteiner, mellomkjedet fettsyrer og komplekse karbohydrater som er raskt tilgjengelige etter inntak og sørger for at kroppen blir tilført det den trenger, slik at du får den effekten du ønsker. 


Kvalitetskrav:


Komposisjonen av Big Mass Gainer 
Proteinkomponentene i Big Mass Gainer er utelukkende basert på høykvalitetskilder som myseprotein og melkeprotein – samt hurtigopptakelig, hydrolysert myseprotein. Fettsyrene i Big Mass Gainer er av typen MCT (Medium-kjedede triglyserider)) som gjør at de tas opp av kroppen veldig raskt uten å gå veien om metabolisering i leveren, og kan derfor benyttes som energisubstrat direkte. 

Anbefalt bruk 
Bland 125 g Big Mass Gainer i 3-4 dl vann eller melk. Bruk Big Mass Gainer som mellommåltid 2 ganger daglig. Dette vil hjelpe deg til å nå det høye kalorinivået og tilføre hele 60g ekstra protein for å støtte muskelvekst og vektøkning. Inntak av Big Mass Gainer rett etter fysisk aktivitet/trening er veldig viktig for å oppnå ønsket effekt. 

Tips 
Bland Big Mass med sjokolademelk for en ekstra god smak med mer næring. 

Komposisjonen av Big Mass Gainer 
Proteinkomponentene i Big Mass Gainer er utelukkende basert på høykvalitetskilder fra myse og melkeprotein som inneholder alle essensielle aminosyrer og naturlig høyt innhold av BCAA. Myseprotein og melkeprotein – samt hurtig absorberende hydrolysert myseprotein danner det beste grunnlaget for muskelvekst. Fettsyrene i Big Mass Gainer er av typen MCT (Medium-kjedede triglyserider) som gjør at de tas opp av kroppen veldig raskt.Næringsdeklarasjon

Serverings størrelse: 125 g
Antall serveringer: 8 stk

Per 100 gPer servering
Energi
1596 kJ/ 380 kcal
1999 kJ/ 476 kcal
Fett
2,4 g
3,0 g
Hvorav mettet fett
1,0 g
1,2 g
Karbohydrater
65,4 g
81,8 g
Hvorav sukkerarter
1,3 g
1,6 g
Kostfiber
1,8 g
2,2 g
Protein
24,3 g
30,4 g
Salt
0,07 g
0,09 g

*%RI

Ingredienser: Maltodekstrin, myseprotein konsentrat, melkeprotein konsentrat, kakao med lavt fettinnhold, fortykningsmiddel (guar gummi), MCT fettpulver (mellomkjedede triglyserider), hydrolysert myseprotein (med oligo og polypeptider), aroma, søtstoff (sukralose), emulgator (solsikke lecitin, soyalecitin), Inneholder søtstoff.

* Bør ikke brukes under svangerskap/amming.

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her