Forsiden Klær & Sko Fottøy Skotilbehør. Pharma Norway Natural Feet - Fotbad

Pharma Norway Natural Feet - Fotbad

Varenummer:
PNNFFT

Fjerner lukt fra føtter og skotøy. Testet av mer enn 500 personer med positive resultater. 


Natural Feet


Natural Feet hindrer dannelse av smørsyre som forårsaker svettelukt/tåfislukt ved at den fjerner/nøytraliserer bakteriene som skaper lukten og holder føttene fri for svette som er grobunnen til bakteriene. Natrual Feet er et produkt for alle som har et problem med fotlukt og svette/våte føtter. Natural Feet inneholder ingen kjemiske substanser og ikke aluminium.
 

Enkel og effektiv behandling:

1 pose Natural Feet blandes med så varmt vanns om mulig i et kar. (40-42 grader celsius). Sitt med føttene i vannet i ca 30 minutter. Skyll og tørk føttene. Samme prosedyre kan også brukes ved håndsvette. Anbefaler behandling hver 4 måned for å opprettholde tørre luktfrie føtter.

 

For fjerning av lukt i sko med Natural Feet:
Alle sko som er uten membran og tåler vann kan behandles ved å legges i bløt i fotbadet. Dersom det er løs innersåle så tas denne ut før bløtlegging og legges i fotbadet sammen med sko. Sørg for å bløtgjøre hele skoen godt og la de ligge i fotbadet i 2/3 timer. Vaskes i vaskemaskin på 30 grader med vaskemiddel og tørkes på varmekabler på badet stående.

 

For støvler og sko med membran så kan man bare helle oppløsningen i skoene og la dem stå i 2-3 timer. Husk å sette sko/støvler i vaskefat eller lignende i tiflele de lekker i sømmer. Hell ut og tilsett litt vann og vaskemiddel og la stå i 15 minutter. Skyll godt gjentatte ganger og sett til tørk på varmekabler på badet stående. Skoene vil kunne lukte litt krydder i 1-2 uker etter behandling da noen virkestoffer er igjen i skoene/støvlene. Dette sørger også for at lukt bruker lan tid til å komme tilbake i skoene. For best mulig langtidsvirkning så behandles føttene og sko i samme periode.


Inneholder:
 

  • Bukkehornskløver
  • Rosmarin
  • Salvie
  • Timian
  • Eik
  • Valnøtt
  • Sennep

 

 

 

 

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet