Vennligst vent...
Forsiden Utstyr Annet utstyr Annet diverse Patch 6-pack - m/ borrelås - Navnestriper
Patch 6-pack - m/ borrelås - Navnestriper (5055mbl)
Patch 6-pack - m/ borrelås - Navnestriper (5055mbl)
Patch 6-pack - m/ borrelås - Navnestriper (5055mbl)
Patch 6-pack - m/ borrelås - Navnestriper (5055mbl)

Patch 6-pack - m/ borrelås - Navnestriper

Varenummer:
5055mbl

Navnestripe i klassisk design med montert borrelås.
  • Type Annet diverse
199,-
Antall

Navnestripe i klassisk design med montert borrelås. Navnestripen er tilpasset røffe forhold, med god holdbarhet og kvalitet. Merk din uniform slik det passer deg, ingen grunn til at noen skal trenge å ta feil utstyr eller bekledning..

Stripene kan leveres i grønn, khaki, sort, rød, hvit, blå og marineblå. Vi har flere ulike skriftfarger, men den vanligste er sort skrift på grønn stripe. Alle navnene må være like for å gjelde som 6 pack.

Spesifikasjoner:

  • Stripelengde: 13,5 cm

  • Med borrelås

  • Finnes i fargene: Grønn, khaki, sort, rød, hvit, blå og marineblå

  • 6 pack

  • Leveringstid: ca 4-5 uker.


NB! Valg av tekst og farge gjøres ved å legge inn en kommentar når du legger inn bestillingen. Trykk på "Legg til kommentar" i handlekurven.

Bestiller du på vegne av en organisasjon? Kontakt oss for forenklet volumbestilling og rabatt. Vi leverer navnestriper ferdig klippet, sortert og innpakket til ditt kompani/tropp.

 

Hva synes du om dette produktet?
Magnar
Svarer til forventninger. Noe merkelig grålig grønnfarge, men fullt brukbart.
Lasse
Ekstremt uprofft og svakt, anbefales IKKE. Feil leveranse og sender ikke bestilt vare i det hele tatt. Jeg bestilte først 6stk sorte striper med hvit skrift i vinter/vår. I bestillingen presiserte jeg tydelig flere ganger at jeg ønsket sort stripe med hvit skrift. Allikevel fikk jeg en oppfølgingshenvendelse hvor de ba meg om å oppgi farger på striper, hvilket indikerer at dette er dårlig automatisert prosess hvor de faktisk ikke sjekker bestilling. Uansett oppga jeg på ny at jeg ønsket sorte striper med hvit skrift, hvilket de bruke svært lang tid på å registrere. Når de først etter en god stund klarte å ta imot bestillingen, tok det ytterligere over en månede før de sendte stripene. Når stripene endelig kom frem etter flere måneder ventetid, hadde de sendt FEIL farge, hva jeg mottok var grønne striper med sort skrift. Selv om jeg hadde presisert annerledes mange ganger. Etter dette sendte jeg en konstruktiv mail til kundeservice for å klage på produktet og spørre om jeg kunne få rettet opp i bestillingen. Denne mailen fikk jeg intet svar på. Jeg tok dermed igjen kontakt med kundeservice via deres chatfunksjon etter en stund. Her beklaget behandleren jeg snakket med, og lovte meg at det skulle sendes nye striper til meg i rett farge. Flere måneder gikk, og jeg mottok hverken striper, mail eller annen informasjon. På dette tidspunktet hadde jeg egentlig gitt opp hele Milrab og hadde null tiltro, men allikevel valgte jeg å igjen ta kontakt med kundeservice, denne gangen over telefon. På telefon møtte jeg en hyggelig kundebehandler, som sa det må ha skjedd en stor feil, og nå igjen lovte at det skulle sendes striper til meg i riktig farge, og at jeg skulle få tydelig bestillings og sendingsbekreftelse på at dette blir sendt. Nå har det gått enda en måned etter kontakten, og det har ikke kommet noe informasjon, mail, bekreftelse eller noen sending. Så over 9 måneder etter ordinær bestilling, har jeg enda ikke mottatt noen av stripene jeg bestilte. Hele opplegget er mildt sagt forbausende og ekstremt dårlig. Svært skuffende og ræva behandling av Milrab. Bunn i bøtta.
Tommy
Det var et merkelig grønn farge jeg fikk, det var mer sånn grå farge!
Furu
Furu- grønn
MONSEN
Bra utvalg av ting jeg liker
Sorknes
Sorknes - Grønn
Aaby-grønn
Seriøst opplegg
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her