Vennligst vent...

STOIX

Et klesmerke utviklet for en aktiv livsstil.
Marcus
Unik kombinasjon av design og tekniske egenskaper
Skjortene er utviklet og tilpasset den moderne og aktive hverdagen vår. Designet er slik at den sitter fint på en hvilken som helst passform, og egenskapene gjør at du kan ha den på i timesvis og til alle gjøremål gjennom dagen. Herremote skal ikke være stivt, ubehagelig eller lite funksjonelt. Vårt mål er å utvikle klær som ser like bra ut som de føles på kroppen. Designet i Norge og utviklet i Portugal og i samarbeid med Emil Hegle Svendsen.
Superstretch
Laget med egenskaper som gjør den like stretchy som treningstøy, uten at den ser ut som det. Det gir deg full bevegelsesfrihet når du har den på, og passer til enhver aktivitet gjennom dagen. Den kan strekkes og dras i alle retninger og holder like fint på passformen.
Pustende materiale
Pustende materiale sørger for at den ikke føles klam i verken nakken, på ryggen eller under armene. På fagspråket heter det moisture wicking-teknologi, som reduserer synlige svetteflekker og føles nyvasket selv etter mange timer.
Strykefri
Strykefrie skjorter er ikke noe nytt, men vi synes ikke at mange skjorter på markedet lever opp til garantien. Derfor har vi lagt ned mye arbeid i å få den helt strykefri. Kragen og mansjettene er også laget med et stoff som gjør at de holder seg pene. Marcus er testet ved å ligge krøllet i en bag, ha oppbrettede ermer over lang tid, til og med ligget mellom to madrasser en hel natt – vi har aldri steamet eller strøket noen av skjortene.

Testet av blant annet Fred Børre Lundberg for Nettavisen.

5 av 5 stjerner i våre kundeomtaler

Viser 1-40 av 40 produkter
Viser 1-40 av 40 produkter
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her