Bytte og retur

Vi spanderer fraktkostnader ved bytting og retur!
Se her for å lese om våre kundefordeler

Innlever retur-/bytte til korrekt transportør

Returseddelen du mottar fra oss skal festes på utsiden av din returforsendelse. Våre forsendelser sendes med Posten. Pass derfor på at returpakken innleveres på ditt lokale postkontor/post i butikk. Dersom du er usikker på nærmeste innleveringssted kan du sjekke Posten sine sider

Klikk her for bytte- og returskjema!

Ta vare på sporingsnummeret som tilhører returpakken din. Med sporingsnummeret kan du når som helst se hvor pakken din befinner seg. Dersom du benytter annen sendingsmetode for din returpakke må du selv dekke fraktkostnadene for sendingen.

Forventet behandlingstid for retur / bytte

Du må beregne 2-5 virkedager for Posten for å levere pakken til vårt lager.

Når vi har mottatt pakken din vil vi behandle den så fort det lar seg gjøre. Alle returer behandles i et kø-system. Gjennomsnittlig behandlingstid er opptil 14 dager, fra vi har mottatt pakken, men kan også ta noe lengre tid enn dette, i perioder med mye retur. Du vil bli kontaktet av oss på mail når din retur har blitt behandlet.

Bytte- / returpakken blir borte på vei til oss, hvem er ansvarlig?

Når pakken er levert mottaker eller ligger klar for henting og hentemelding er sendt, er pakken og anse som kjøpers eiendel. Vi ser bort i fra dette og gjør jobben for deg og sender erstatning. Ta kontakt med oss om returpakken skulle bli borte på veien til oss.

Reklamasjon

I noen tilfeller går reklamasjonssaker direkte mellom deg som kunde og produsent. Vi ber deg sjekke denne linken om dette gjelder for din vare. I øvrige tilfeller ber vi deg sende en henvendelse med følgende informasjon til retur@milrab.no

  • Ordrenummer og kjøpsdato (ordrebekreftelse)
  • Reklamasjonsårsak - bilde av feilen
  • Fullstendig utfylt og innsendt returskjema (klikk her for skjemaet)

Vilkår for å få godkjent retur:

  • Produktet kan prøves på for å se at størrelsen er riktig, men skal ikke brukes.
  • Klær som kommer i retur eller skal byttes skal ikke ha lukt eller være møkkete.
  • Id-lapp skal ikke være brutt eller dratt fra produktet. Id-lappen er selve forseglingen på klesplagget, og garanterer at plagget er nytt.
  • Av hygieniske årsaker tar vi ikke undertøy i bytte / retur.
  • Vennligst ikke fest tape eller skriv direkte på original emballasje. Vær oppmerksom på at det er du som kunde som er ansvarlig for at produktet er forsvarlig pakket for frakt.
  • Produktet må framstå som nytt, og kan ikke ha noen synlige bruksmerker.
  • Alt originalt innhold og original emballasje må være intakt.

Retur på tvers av landegrenser

Det er ikke mulig å returnere og bytte på tvers av landegrenser. Har du fremdeles spørsmål om retur og bytte? Kontakt vår kundeservice her så skal vi hjelpe deg så snart vi kan!
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her