Vennligst vent...
Forsiden Sko Tursko Høye tursko ALFA Orre A/P/S GTX - Sko
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ALFA Orre A/P/S GTX - Sko (505-951-091)
ALFA Orre A/P/S GTX - Sko (505-951-091)
ALFA Orre A/P/S GTX - Sko (505-951-091)
ALFA Orre A/P/S GTX - Sko (505-951-091)
ALFA Orre A/P/S GTX - Sko (505-951-091)
ALFA Orre A/P/S GTX - Sko (505-951-091)
Outlet!

ALFA Orre A/P/S GTX - Sko

Varenummer:
505-951-091

En lett, halvhøy fjellstøvel som gir ekstra ankelstøtte for bruk i fjell og lavland. Sålen er spesialtilpasset nordiske forhold og sikrer stabilitet i de mest utfordrende terreng, med et godt grep på fuktig underlag.
 • Kjønn Herre
 • Størrelse (sko) 48
 • Type Høye tursko

Alfa Orre A/P/S GTX

En lett, halvhøy fjellstøvel som gir ekstra ankelstøtte for bruk i fjell og lavland. Orre A/P/S GTX har vedlikeholdsfritt og pustende Alfa Air™ yttermateriale og GORE-TEX® membran som kombinerer vanntetthet og pusteevne slik at føttene alltid føles behagelige. Den nyutviklede, grovmønstrede yttersålen er myk, men har likevel god torsjonsstivhet. Sålen er spesialtilpasset nordiske forhold og sikrer stabilitet i de mest utfordrende terreng, med et godt grep på fuktig underlag. Ultralett EVA mellomsåle gir lav vekt og gode støtdempende egenskaper.

Spesifikasjoner:

 • Materialer: Alfa Air™ består av to laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert microfiber som er svært slitesterkt og vedlikeholdsfritt. Det andre laget kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra god pusteevne, elastisitet eller ekstra isolasjon.
 • GORE-TEX® PERFORMANCE COMFORT: Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Føttene er alltid tørre og holder en behagelig temperatur i all slags vær. 100 % vanntett, slitesterk, god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene.
 • Anatomisk utformet innleggssåle i pustende materiale med god oppsugingsevne som holder føttene tørre og behagelige. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.
 • VIBRAM® GRIP APS er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®. Mønsteret gir et optimalt sålegrep og er tilpasset våre lave- og middels høye tursko/hikingsko. Definerte knotter gir et sikkert grep i ujevnt terreng, og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Sålen har også en godt definert hel som gir ekstra godt feste i nedoverbakker. Mønsteret er utformet slik at jord og grus ikke fester seg.
 • Svært lett og støtabsorberende.
 • Gode mekaniske egenskaper, som gir god stabilitet i hele skoens levetid.
 • Kalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
 • Elastisk gaiter i toppen av støvelen holder kvister, rusk og stein ute.
 • Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.
 • Vekt: 540 g pr sko/støvel (EU 42)
 • Skafthøyde: 14,0cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Siri
Veldig fornøyd med denne skoen, brukt i all slags marka-terreng med greit tung sekk. Ingen problemer, de er lette, har godt grep og er gode å ha på. Har vassa på oversvømte stier og holdt meg like tørr. Kunne muligens vært pittelitt mer romslige i tåa (i høyden), men jeg har det supert med disse skoa!
Rake
meget gode på foten og flotte sko
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her