Vennligst vent...
Forsiden Sko Jaktstøvler ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)

ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko

Varenummer:
526-951-091

Ny Grip A/P/S yttersåle: Revolusjonerende gummiblanding som gir godt feste på både våte og tørre underlag. Konstruert for jakt og turer i variert terreng.
 • Kjønn Herre
 • Størrelse (sko) 48
 • Type Jaktstøvler

Alfa Bukk A/P/S GTX

Støvelen har Alfas nye, vedlikeholdsfrie yttermateriale, Alfa Air™, med lav vekt og svært gode pusteegenskaper. Ekstra forsterkning rundt hele støvelen sikrer slitestyrken. GORE-TEX®-membranen gjør den fullstendig vanntett og pustende, så føttene holder seg tørre under alle slags forhold. Skaftehøyden gir god stabilitet, mens det doble settet med låsekroker forenkler individuell tilpasning. Bukk A/P/S M har nyutviklet, grovmønstret yttersåle og ultralett EVA-mellomsåle som gir lav vekt og gode støtdempende egenskaper. Yttersålen er myk, og gir svært godt grep på vått underlag.

Spesifikasjoner:

 • Materialer: Alfa Air™ består av to laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert microfiber som er svært slitesterkt og vedlikeholdsfritt. Det andre laget kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra god pusteevne, elastisitet eller ekstra isolasjon.
 • Gore Text: Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Føttene er alltid tørre og holder en behagelig temperatur i all slags vær. 100 % vanntett, slitesterk, god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene.
 • Anatomisk utformet innleggssåle i pustende materiale med god oppsugingsevne som holder føttene tørre og behagelige. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.
 • VIBRAM® GRIP APS er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®,Mønsteret gir et optimalt sålegrep og er tilpasset våre lave- og middels høye tursko/hikingsko. Definerte knotter gir et sikkert grep i ujevnt terreng, og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Sålen har også en godt definert hel som gir ekstra godt feste i nedoverbakker. Mønsteret er utformet slik at jord og grus ikke fester seg. 
 • Kalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
 • Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.
 • Tett og stødig passform som gir full kontroll over bevegelsene dine, rund hælfasong gir minimal risiko for gnagsår.
 • Snøresystemet består av fire låsekroker på hver støvel. Slik kan man låse lissene over vristen, justere lissene over ankelens bøyepunkt, for så å stramme og låse før man snører selve skaftet. Slik kan man snøre stramt eller løst over vrist og ankel, uavhengig av hverandre.
 • Gode mekaniske egenskaper, som gir god stabilitet i hele skoens levetid.
 • Vekt: 630 g pr sko/støvel (EU 42)
 • Skafthøyde: 22cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Alfa bukk
Hei. Er det dame og herrestørrelse på disse skoene?
Geir Fjeldheim
Dette er de mest komfortable og best egnede sko jeg har hatt for jakt. Med det mener jeg vekt, grep, passform og puste/ vann egenskaper. Altid tørr. Dessverre har ikke Alfa utbedret konstruksjonen som gjør at gummieringen sprekker opp i bøyen ved tåballen. Mao, - kort levetid på dyre sko. Jeg er på andre paret, det blir ikke ett tredje par. Synd, dette er foruten feil de beste skoene jeg har hatt.
Knut
Har brukt støvlene i et knapt år, tilsammen rundt 25 dager. De er utrolig lette og gode å gå i, men de blir veldig fort sure. Og nå har ribbene på sidene begynt å slites av. Dette er en for svak konstruksjon hvis de skal være til beskyttelse av membranen..
Harry
Lav vekt, godt feste, god ankelstøtte, lettvint rengjøring, lite vedlikehold, innvendig fotsvette/ vann tørker raskt.
Christian
Bruker denne til rypejakt i alpint terreng med mye Stein og ur. Beste støvlene jeg noengang har hatt. Svært stabile og lettgått. Super såle. Anbefales !! Meget bra service fra Milrab også - måtte bytte og det gikk veldig smidig 👍
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her