OM MILRAB

The natural choice for high performers

Vi er Milrab

Milrab er til for å utstyre de som krever mest av seg selv, de som pusher seg, mentalt og fysisk. Vi er her for de tøffeste hodene, de tøffeste utfordringene, de tøffeste forholdene. Det begynte med det militære, men det handler ikke om krig, katastrofe og kastekniver. Det handler om det å strekke seg lenger, søke nye utfordringer, nye høyder, brattere terreng og dypere vann. Derfor spesialiserer vi oss på produkter og utstyr som gjør deg i stand til å begi deg ut på en tøff reise, mestre noe du trodde var umulig eller innfri de kravene du har til deg selv. Vårt mål er å sørge for at du kan yte ditt beste. Det har alltid vært vår bærebjelke, i alt vi driver med.
Men Milrab krever også av seg selv. Vi skal også yte vårt beste. Vi skal være den beste nettbutikken i Norge på kombinasjonen av friluft, trening og taktisk utstyr. Vi skal hele tiden sørge for at du får en god opplevelse både når du handler og har handlet hos oss. Det er et kontinuerlig arbeid, og vi er aldri helt i mål. Vi har mange planer og store ambisjoner for fremtiden for å kunne imøtekomme de forventningene du har til oss og deg selv.

“For oss handler det om at utstyret ikke skal sette begrensninger.“

Offisiell leverandør

Offentlige anskaffelser

I 2012 inngikk vi første rammeavtale med Politiet på egenutviklede bagger. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av nye produkter og konsepter, og er i dag stolt leverandør på flere offentlige rammeavtaler i inn- og utland. For offentlige etater, har vi mulighet for EHF og forhåndsgodkjent kreditt. På forespørsel, kan vi levere tilbud på bredere vareutvalg enn hva som er tilgjengelig i nettbutikken.

For mer informasjon og forespørsler, kontakt oss på sales@milrab.no.

Bedriftskunde

Vi er en logistikkpartner for bedrifter, og vi hjelper bedrifter med å effektivisere sin drift ved å samle sine innkjøp hos oss. Gjennom vår tekniske plattform, kan vi skreddersy produktutvalget til å inkludere flere produkter enn hva som er tilgjengelig for privatpersoner. Vår løsning gir også mulighet for at bedrifter kan opprette egne brukere og sette godkjenning, struktur og hente ut statistikker. Vi leverer også produkter med påført logo/profiling.

For mer informasjon og forespørsler, kontakt oss på sales@milrab.no.

Investor relations

Visjon

Milrab har en visjon om at utstyret ikke skal sette begrensninger, og vi jobber kontinuerlig med å tilby de aller beste produktene og løsningene til våre kunder. Vi setter oss langsiktige mål og jobber strategisk for å oppnå dem. Vi er i dag etablert i Norge, Sverige og Finland, men våre ambisjoner strekker seg langt utenfor Norden.

Veien videre

Vi avsluttet vår forrige treårs-plan i 2018, og nådde med dette målet vi hadde satt oss om å nå 100 MNOK omsetning. Vi inngikk i 2018 et samarbeid med nye strategiske investorer. Veien videre består av å inngå nye samarbeid.

For mer informasjon og forespørsler, kontakt oss på investor@milrab.no.
7x
Vinner av DNs kåring,
Årets Gaselle
8x
Eventyrlig vekst
de siste årene
70+
Dedikerte ansatte

Samfunnsansvar

Vi jobber alltid med viten om at vår bedrift har innvirkning på miljøet. Vår verdiskapning skal være bærekraftig, og vi fokuserer derfor på vårt samfunnsansvar i vår strategi og våre mål.

Bærekraftig

Milrab AS er i dag sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015. Sertifiseringen er utstedt på bakgrunn av styringssystemer for kvalitet og miljø, og bidrar til en enklere prosesshåndtering med færre feil i de verdiskapende prosessene, samt økt kundetilfredshet og bærekraftig vekst. Les mer om vår Management Policy her.

Vi støtter våre veteraner og ønsker å øke fokus på norske veteraner fremover. I tillegg til å være en ressurs for Forsvaret, har veteraner kompetanse og erfaring som er verdifull for det norske samfunnet som helhet.

EE-avfall

Elektrisk og elektronisk avfall (EE-avfall) inneholder komponenter som kan være skadelige for miljøet. EE-avfall inneholder også mye metall, som det er viktig å gjenvinne. Det er derfor viktig at forbruker leverer kassert EE-avfall tilbake til en forhandler eller en kommunal mottaksstasjon, slik at miljøgiftene i produktene behandles på riktig vis og resten av produktet gjenvinnes. Les mer om EE-avfall og vår håndtering av det, her.

 

Sertifsert ISO 9001 | ISO 14001

Partner Brands
Gode partnerskap er grunnlaget for gjensidig suksess. Gjennom å investere i gode kundeopplevelser, og produsere unikt og inspirerende innhold, bidrar vi til å skape etterspørsel etter produkter og merkevarer.

For å bli en av våre leverandører, kontakt oss på partner@milrab.no.
Styret
Profilbilde styret

Finn Magnus Torall

Styrets leder &
gründer Milrab AS
Luftforsvarets befalsskole
Master finans

Profilbilde styret

Lars A.G. Aglen

Styremedlem & CEO
Milrab AS
Hærens befalsskole
Master økonomisk styring

Profilbilde styret

Vegard Sunde

Styremedlem & CPO
Milrab AS
Master økonomi

Profilbilde styret

Eirik V. Dahle

Styremedlem &
CEO Grenir

Profilbilde styret

Rolf Jerving

Serieentrepenør &
CEO dRofus

Advisory board
Profilbilde advisory board

Håkon Clausen

co-CTO dRofus AS
Master informatikk

Profilbilde advisory board

Åsmund Kveim Lie

co-CTO dRofus AS
Master informatikk

Profilbilde advisory board

Lars Holmøy

CFO Talentech Group AS
Master finans &
rettsvitenskap

Profilbilde advisory board

Emil H. Svendsen

Advisor Branding

Profilbilde advisory board

Jan Lilleby

Partner Lilleby Frisch AS
UBHH
Master økonomisk styring

Profilbilde advisory board

Einar Sunde

Partner at Apex
Advisers AS
Master in Economics

 

Kundeopplevelse

Vår målsetning har alltid vært å lage en nettbutikk vi selv ønsker å handle fra. Lynrask logistikk, god informasjonsflyt og rause returordninger har vært i fokus. Det har gitt resultater i form av flere priser og gode kundeanmeldelser, noe vi er veldig stolt av.
2019
Årets butikk

PRISJAKT
2019
Årets butikk kategori Sport
PRISJAKT
2019
Finalist årets nettbutikk
BRING
2017
Folkets nettfavoritt
BRING
2017
Årets logistikk-
opplevelse
THE FUTURE OF BUSINESS

Presse & media

Vårt team brenner for å dele overbevisende og unike historier. Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt med den aktuelle avdelingen eller send en mail til presse@milrab.no.
Omtaler i media

Bli ambassadør

Har du en instagram, youtubekonto eller en blogg som du tror samsvarer med Milrab sin merkevare? Vi søker kontinuerlig nye og spennende profiler å samarbeide med.

For mer informasjon og forespørsler, kontakt oss på media@milrab.no.

Foretaksinformasjon

Org.nr: 997 595 262 MVA
Kontonummer: 8101.34.42401
IBAN: NO30 8101 3442 401
SWIFT: DABANO22