Forsiden NINTENDO 3DS Konsoll, Sort

NINTENDO 3DS Konsoll, Sort

Varenummer:
CTRSKAAA
EAN:
0045496719210

Nintendo presenterer framtiden innen håndholdte konsoller med den helt nye Nintendo 3DS, en konsoll som kan vise ekte 3D uten bruk av spesialbriller.
  • Plattform DS/DSi/DSiXL
  • Type SpillkonsollNintendo 3DS gjør spillene levende med ekte 3D!

Nintendo presenterer framtiden innen håndholdte konsoller med den helt nye Nintendo 3DS, en konsoll som kan vise ekte 3D uten bruk av spesialbriller. Konsollen ble for første gang vist på E3-messen under Nintendos pressekonferanse den 15. juni, men selve 3D-effekten må man bare oppleve; det går nemlig ikke an å se den på verken film eller bilde!

På venstresiden vil vi også finne en analog styrestikke som Nintendo kaller for "Slide Pad", ellers har Nintendo 3DS de samme knappene som resten av Nintendo DS-familien. Akkurat som Nintendo DSi, har Nintendo 3DS innebygde kameraer; ett på innsiden og to på utsiden som lar deg ta 3D-bilder. Oppløsningen til kameraene er 0.3 megapixel. Konsollen vil også kunne vise film i 3D, og har støtte fra blant annet Disney og Pixar.

Konsollen har selvsagt trådløst nettverkskort innebygget som lar deg koble deg til et trådløst bredbånd eller en annen Nintendo DS-, Nintendo DSi- eller Nintendo 3DS-konsoll. Nintendo 3DS vil støtte tyngre krypterte nettverk beskyttet med WPA/WPA2. Konsollen er designet slik at den automatisk kan utveksle data med andre Nintendo 3DS-konsoller eller laste ned data fra Internett når den ikke er i bruk. En knapp lar deg også slå av og på trådløs kommunikasjon når som helst, selv om du er midt i et spill.

Nintendo 3DS har også en innebygget mikrofon, akkurat som Nintendo DS, men nytt for denne konsollen er en innebygget bevegelsessensor og en gyrokontroll. Har du mange Nintendo DS-spill trenger du ikke bekymre deg, Nintendo 3DS er bakoverkompatibel og kan spille av alle Nintendo DS- og Nintendo DSi-spill på markedet. Konsollen har også støtte for SD-kort dersom du trenger mer minne. En foreldrekontroll, noe lignende den til Nintendo DSi, er også innebygget.

General

Type Håndholdt spillkonsoll
Programvare inkludert StreetPass, SpotPass, Face Raiders, Mii Maker
Mediatype Patron, flashminnekort
Støttede flash-minnekort SDHC-minnekort
Lyd Høyttalere - stereo
Nettverk 802.11b/g
Integrerte deler 3D-digitalkamera, VGA-digitalkamera, mikrofon
Bredde 13.4 cm
Dybde 7.4 cm
Høyde 2.1 cm
Vekt 235 g
Farge Cosmosvart

Skjerm

Type 3.53" farge
3D-skjerm Ja
Oppløsning 800 x 240
Fargedybde 16,7 millioner farger

Display (2.)

Type 3.02" farge
Berøringsskjerm Ja

Spillkontroller

Kontrollfunksjoner Høyreutløser, Venstreutløser, Startknapp, A-knapp, B-knapp, analogpinne, Valgknapp, krysskontrollknapp, Hjemknapp, X-knapp, Y-knapp

Mediespiller

Støttede lydformater MP3, AAC

Tilkoblinger

Kontakttype 1 x hodetelefoner ( minijack stereo 3.5 mm )
Spor 1 x Nintendo DS-kassettspor

Strømforsyning

Batteri Oppladbar - litiumion
Levetid (inntil) 8 time(r)
Batteri kreves 1

Diverse

Sensorer 4-veis retningsensor, 3-akset gyroskopsensor
Funksjoner 3D-dybdeskyver, Nettleser
Tilleggsutstyr inkludert Skrivestift, 2 GB SD-minnekort, ladeholder, 6 AR-kort, AC-strømadapter

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet