• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > Telefoni & GPS > Mobiltelefoner > MICROSOFT Lumia 950 XL Black
Tom handlevogn

Vennligst vent...

MICROSOFT Lumia 950 XL Black (A00026068)

Ekspertomtaler: 201 omtaler
Bluetooth: Ja
Kamera: Ja
Design: Bar
Skjermstørrelse: 5,7"
Vekt: 165g
Operativsystem: Windows 10
Farge: Sort
WIFI: Ja
Operatørlås: Nei
Kapasitet: 32GB
Beskrivelse

Med en fantastisk Quad HD-skjerm på 5,7 tommer og en kraftig åttekjerners prosessor, er dette den Lumia-telefonen du har ventet på. Få en telefon som fungerer som PC-en din, og opplev helt nye ting som er mulig.

Én Windows-opplevelse

Apper, spill og musikk er på ett sted med den helt nye Windows Store. Office-apper er enkle å bruke på alle skjermstørrelser, og Outlook Mail har de samme omfattende redigeringsverktøyene som Microsoft Word. Fra Excel til underholdning, med Windows 10 har du det digitale livet synkronisert på tvers av alle enhetene.

Overlegen ytelse

Med åttekjerners prosessor og en Quad HD-skjerm på 5,7 tommer, er det den kraftigste telefonen vi har bygd til dags dato. Med rask USB-C-lading, et ekstra stort batteri og trådløs lading, er den ren kraft som er enkel å lade. Krevende apper, skikkelige spill og de kreative verktøyene du elsker – kjøp en Lumia 950 XL og oppdag nye, spennende måter å gjøre ting på.

Fantastiske bilder

De minneverdige øyeblikkene skjer så fort. Det er derfor vi laget en sensor med 20 megapiksler som automatisk reduserer uklarhet på bilder i bevegelse slik at du får skarpere og mer detaljerte bilder. Og med unike funksjoner som trippel naturlig LED-blits og Rich Capture-automodus vil ikke vanskelige lysforhold hindre deg fra å gjøre om magiske øyeblikk til dyrebare minner.

Spennende nye funksjoner

Vi er ekstremt stolte over å kunne gi deg helt nye måter å bruke telefonen på – sett Lumia 950 XL i dokkingen så vil Windows-appene skaleres opp på den store skjermen. Vil du ha personlig pålogging? Bruk iris-autentisering til å låse opp Lumia 950 XL uten å skrive inn en pin-kode.