• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > Telefoni & GPS > Mobiltelefoner > MICROSOFT Lumia 950 SS White
Tom handlevogn

Vennligst vent...

MICROSOFT Lumia 950 SS White (A00026065)

Ekspertomtaler: 231 omtaler
Bluetooth: Ja
Kamera: Ja
Design: Bar
Skjermstørrelse: 5,2"
Vekt: 150g
Operativsystem: Windows 10
Farge: Hvit
WIFI: Ja
Operatørlås: Nei
Kapasitet: 32GB
Beskrivelse

Microsoft Lumia 950

Førsteklasses funksjoner og design til den beste Windows 10-opplevelsen – kjøp telefonen som fungerer på samme måte som PC-en din, og gjør om helt vanlige øyeblikk til dine største bragder.

Drevet av Windows 10

Oppdag fordelene ved én Windows-opplevelse. Office-programmer og Outlook Mail har velkjente og omfattende redigeringsverktøy som passer til skjermen du bruker, og den helt nye Windows Store gjør det enkelt å finne apper, musikk og videoer.

Bygd til å gjøre fantastiske ting

Frigjør ditt digitale liv med en fantastisk Quad HD-skjerm. Kjør de mest krevende appene uten problemer, og fyll raskt opp med rask USB-C-lading. Med superrask prosessor, batteri med stor kapasitet og trådløs lading, har Lumia 950 kraften og ytelsen som du forventer av en førsteklasses smarttelefon.

Perfekte bilder

Med kraftige kamerafunksjoner som Rich Capture, en trippel naturlig LED-blits og sensor med 20 megapiksler som er laget for å fjerne praktisk talt all uklarhet i bilder med bevegelse, kan du være sikker på at du kan knipse hva det skulle være. Vil du synkronisere bildene på tvers av enhetene? Bruk den nye Bilde-appen til å oppbevare de dyrebare minnene trygt og alltid tilgjengelige på telefonen, PC-en og nettbrettet.

Spennende nye funksjoner

Vi er ekstremt stolte over å kunne gi deg helt nye måter å bruke telefonen på – sett Lumia 950 i dokkingen så vil Windows-appene skaleres opp på den store skjermen. Vil du ha personlig pålogging? Bruk iris-autentisering til å låse opp Lumia 950 uten å skrive inn en pin-kode.