Vennligst vent...
Forsiden Dame Hansker & votter Stridshansker Mechanix Original Covert - Hansker - Svart
Mechanix Original Covert - Hansker - Svart (MG-55)
Mechanix Original Covert - Hansker - Svart (MG-55)
Mechanix Original Covert - Hansker - Svart (MG-55)
Mechanix Original Covert - Hansker - Svart (MG-55)
Mechanix Original Covert - Hansker - Svart (MG-55)
Mechanix Original Covert - Hansker - Svart (MG-55)
-23%

Mechanix Original Covert - Hansker - Svart

Varenummer:
MG-55

Dette er hansken som er foretrukket av militære, politi, mekanikere, vakter, håndverkere og andre som både behøver beskyttelse og godt grep.
  • Kjønn Herre, Dame
  • Farge Sort
  • Størrelse (klær) L
  • Type Stridshansker
Vår førpris 349,-
269,-
Du sparer 80,-
S
M
L
XL
XXL
Antall
På lager

Mechanix Original Covert

Anatomisk designet og spesialtilpasset for skyting. De er formtilpasset fingrene slik at man unngår overflødig materiale. Hansken er laget av pustende TrekDry materiale, noe som gjør hanskene behagelige også når du er i høy aktivitet.Semsket skinn i håndflaten gir godt grep. Dessuten er det Wrap-around gummihempe for tett og god lukking rundt håndleddene. Forsterkninger på utsatte områder.

Dette er hansken som er foretrukket av militære, politi, mekanikere, vakter, håndverkere og andre som både behøver beskyttelse og godt grep - uten å gi slipp på komfort.

størrelse-hansker.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Jan
Støtter Alex nedenfor her, de har endret litt av materialet hansken tidligere har vært laget av. Disse ble hyppig brukt av meg før til alt mulig og kunne lett sys for å utvide levetiden da en klassisk weak spot var sømmene langs fingrene. Var såpass fornøyd at jeg fortsatte innkjøp av hanskene da jeg følte at pris var verdt levetiden og kvaliteten. Nå som materialet plutselig var endret ble håndflaten mer ''nuppete'' og gikk fortere i oppløsning midt på, som gjorde det vanskelig for rep. Mye av den gode passformen, komforten og følsomheten i tillegg til grep er borte for min del, så disse blir ikke kjøpt igjen. Ellers OK hanske.
Alex
Fantastiske hansker. Passer perfekt til hendene mine og gir virkelig realt grep. Bruker de til alt fra å mekke bil, drive og skru på datamaskiner, og til å bruke ute I villmarken. De tåler en del, har fått noen ikke så egna kjemikaljer på dem når jeg har mekka, og de er fortsatt like fine og bruke etter vask, selv om utsene er litt slakt. Kan og brukes til å kuke rundt på TLF, som er fint for da slipper du å ta av deg hanskene for å svare på SMS eller bytte sang. De fungerer best fra 25 grader ned til -5ish, under det så kan du fort bli kald hvis du har sensitive hender. Eneste realt negative jeg har å si er at disse nye hanskene har endret håndflate materialet tror jeg, da de ikke tørker like fort når de er gjennomblaute som mine gamle Mechanix hansker.
Lars
Kjøpte hanskene for og bruke når jeg går ettersøk og tur med hunden der jeg bruker langline. har brukt de toppen par månder og nå har det gått hull på fingrene inne i hansken. passform er bra og følsomhet er bra, litt skuffet over at det har gått hull allerede.
OK+
Helt grei hanske. Ikke beste "følsomheten" gjennom hansken, kan være vanskelig å feks. finne ting i en sekk med hanskene på hvis man ikke ser. God passform og ellers helt kurant. Bruker de til hagleskyting.
Hansker
Godt grep, fin passform, behagelige å ha på, men bør ikke være for kaldt ute.
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her