Vennligst vent...

LYNX

Raven skjorte
Nå lanserer vi nyheten Raven fra Lynx! Raven-skjorten ser kanskje klassisk ut, men bak det tidløse designet skjuler det seg unike detaljer. Trykk på knappen for å se skjortene eller bla ned for å lese mer.
 
Klassisk og tidløs skjorte i ekstremt
høy kvalitet

Skjorten passer like godt til bruk på kontoret, fest eller lange turer i villmarken. Den ser kanskje klassisk ut, men bak det tidløse designet skjuler det seg unike detaljer. Under høyt aktivitetsnivå holder den formen og transporterer fuktigheten til utsiden av plagget, slik at du holder deg tørr. For at skjorten skal kunne brukes når du er i aktivitet, har den ekstremt gode ventilerende egenskaper som gjør at den føles luftig å ha på, samt 4-veis stretch som gjør at du kan bevege deg fritt.
 
 
 
 
 
Jeg var utrolig spent på skjorten før den kom. Den koster noen kroner, og jeg håpet den innfridde. Ikke bare innfridde den, skjorten gruset ETON "gjengen" i klesskapet og etter 2 ukers bruk klarte jeg ikke annet en å skrive en bemerkning her inne om hvor fornøyd jeg er, selv om jeg egentlig tenkte å vente til jeg hadde brukt den enda mer. Den er genial, og selv om du blir skikkelig svett klarer den å holde formen og "tørke opp igjen" uten å føles klam eller lukte vondt.
 
Velg din favoritt

Skjorten kommer i tre forskjellige farger: Caviar Black, Sky Blue og klassiske Bright White
Prøv skjorten gratis, returner hvis du ikke er fornøyd. Vær først ute til å prøve vårt nyeste merke!

Finn din favoritt

Skjorten kommer i tre forskjellige farger:
Caviar Black, Sky Blue og klassiske Bright White
Prøv skjorten gratis, returner hvis du ikke er fornøyd.
Vær først ute til å prøve vårt nyeste merke!

KJØP HER

 

 
Førsteklasses funksjoner
 
 

Fukttransporterende

Raven har ekstremt gode ventilerende egenskaper, samtidig som den transporterer fuktigheten til utsiden av plagget. Skjorten etterlater seg ingen svettemerker og ingen svettelukt!

 
 

4-veis superstretch

Unødvendig å si, men stretchen i denne skjorten gir deg maksimal bevegelsesfrihet. Dette gjør Raven både komfortabel og allsidig.  I tillegg får ikke materialet rynker og skjorten er derfor strykefri.

 
 

Skjulte trykknapper

5 skjulte trykknapper sikrer at skjorten holder seg kneppet til enhver tid. Trykknappene hindrer også at det oppstår glippe mellom perlemorsknappene.

 
 
Den ultimate garderoben for Jason Bourne, James Bond, og alle som lever et aktivt liv og utsetter seg for mye og vekslende vær.
For alle forhold - Les saken her
Vi Menn - April 01, 2016
Lynx er tidligere omtalt i blant annet:
Den ultimate garderoben for Jason Bourne, James Bond, og alle som lever et aktivt liv og utsetter seg for mye og vekslende vær.

Vi Menn - April 01, 2016
For alle forhold - Les saken her

Lynx er tidligere omtalt i blant annet:
 
Fantastiske tilbakemeldinger
Min andre Raven, enkelt og greit den beste skjorten jeg har prøvd.

Den perfekte skjorta alle burde ha. Sitter veldig godt på og stoffet gjør absolutt jobben med regulering ved de varmeste sommerdagene!
 
"Vi drar hvor som helst og utfordrer hva som helst for å lage de mest allsidige klærne som noensinne er laget"
 


Historien til Lynx begynte hos to brødre i 2014. To brødre som reiste jorden rundt, til noen av verdens mest ekstreme steder, med kun 6 klesplagg. Siden den gang har målet vært å lage klassiske og tidløse klær, med funksjonelle og tekniske funksjoner for ekstremt allsidig bruk. Ingen av dem hadde noe erfaring innenfor klesproduksjon, men har tilegnet seg verdifull kunnskap underveis.
 
Viser 1-1 av 1 produkter
Viser 1-1 av 1 produkter
 
Kjempe god service, bra produkter og rask levering.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen