Vennligst vent...
LUMINOX Recon Point Man 8831 - Klokke (8831.KM)
LUMINOX Recon Point Man 8831 - Klokke (8831.KM)
LUMINOX Recon Point Man 8831 - Klokke (8831.KM)
LUMINOX Recon Point Man 8831 - Klokke (8831.KM)
LUMINOX Recon Point Man 8831 - Klokke (8831.KM)
LUMINOX Recon Point Man 8831 - Klokke (8831.KM)
LUMINOX Recon Point Man 8831 - Klokke (8831.KM)
LUMINOX Recon Point Man 8831 - Klokke (8831.KM)

LUMINOX Recon Point Man 8831 Klokke

Varenummer:
8831.KM
EAN:
7611382571724

Et enkelt og effektivt navigasjonsverktøy for bruk på land, med et flyttbart kompass på reimen. Med tachymeter.
5 795,-
Antall
På lager 2 Sendes normalt samme dag

Luminox Recon Point Man: 8831

Alle rekogniseringsenheter trenger en leder, og lederen, Point-man, trenger spesielle hjelpemiddel. Recon Point Man er utviklet i samarbeid med den tidligere sveitsiske elitesoldaten, journalisten, og skyteinstruktøren Andrea Micheli. Recon Point Man kan brukes til å bestemme retninger så fort solen er synlig. Den har til og med et tachymeter som er tilpasset ganghastighet. De fleste andre tachymeter brukes ellers for hastigheter over 90 km/h.

Spesifikasjoner:
  • Vanntett til ca. 200m(20 ATM)
  • Urkasse diameter: 46 mm
  • Høyde: 14mm
  • Glass: Mineralglass
  • Materiale armbånd: Gummi
  • Opptrekk: Kvarts

 

 

Essential Gear

I ekstreme situasjoner må man ta avgjørelser i en håndvending. Det er derfor viktig å kunne stole på at en klokke har perfekt synlighet ved et enkelt øyekast. Luminox-klokkene er laget i Sveits og utstyrt med et unikt selvdrevet belysningssystem. Uten å måtte trykke på en knapp eller utsette klokken for en lyskilde, vil man alltid kunne se hva klokken er, dag eller natt, i opptil 25 år. Dette er en del av hva som gjør Luminox sine klokker til «Essential Gear», og grunnen til at Navy Seals og andre profesjonelle rundt om i verden velger Luminox. Når klokken er standhaftig nok for den tøffeste eliten i verden, vil den også stå imot annen robust bruk utendørs. Prøv selv en Luminox-klokke, og opplev selv hvorfor eliten foretrekker Luminox. Vi tør garantere at du ikke blir skuffet

 

Hva synes du om dette produktet?
Øystein
Jeg velger å gi denne klokken beste karakter, da den er til forventning og enda litt bedre. Brukt denne i 1,5år nå, kjøpt inn til tjenestebruk, men går nå daglig med denne. Minutt-telleren brukes i sivilt likt som militært, og er stiv nok til at den ikke flytter seg ved uhel, og så lett at den justeres uten problemer. Har ved flere hendelser vært sikker på å skrape glasset, men er fremdeles helt uten riper. Selvlysende markører er godt synlig i mørket, mulig noe mer synlig i nvg enn hva jeg forventet. Reima holder stand selcmv ved hardt bruk. Bør nevnes at kompasset som følger har plastvindu, og ble raskt oppskrapet, synes også lett påvirkelig av metallet i klokken.
Chris
Verdens Deiligste klokke noensinne, har den på armen 24/7/365 og tenker ikke over at den er der engang, Skal du finne frem i skogen, byen, et fremmed land, bak fiendens linjer, overleve i naturen, eller bare på en liten tur i skogen bak huset, dette er definitivt en klokke du må ha. Eneste Negative jeg har klart å finne med denne klokken, er at kompasset på klokken min fikk bobler, relativt fort. Dette kan skje med absolutt alle kompass så er ikke spesifikt bare noe som skjer med denne. Og med Milrab's gode kundeservice kan vi stole på at dem får det ordnet opp i :) 5 av 5!
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen