Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlekurven. Se handlevognen her
Forsiden LUMINOX Custom - Klokke

LUMINOX Custom - Klokke

Varenummer:
pro_lum_100

Taktiske klokker fra Luminox med valgfri logo på urskiven. Mer taktisk blir det vel ikke? For tilbud send forespørsel.

Vi tilbyr nå muligheten for å få valgfri logo på urskiven til hvilken som helst Luminox-klokke. Dette gjør klokken ekstra unik, og man skaper tilhørighet til de man bestiller sammen med.

Minimum antall klokker er 50 stk av en modell, og alt vi trenger er en høyoppløselig logo. Send inn en forespørsel i dag.
Til høyre ser du hvordan Luminox 3051.BO ser ut med vår logo.

 

Essential Gear

I ekstreme situasjoner må man ta avgjørelser i en håndvending. Det er derfor viktig å kunne stole på at en klokke har perfekt synlighet ved et enkelt øyekast. Luminox-klokkene er laget i Sveits og utstyrt med et unikt selvdrevet belysningssystem. Uten å måtte trykke på en knapp eller utsette klokken for en lyskilde, vil man alltid kunne se hva klokken er, dag eller natt, i opptil 25 år. Dette er en del av hva som gjør Luminox sine klokker til «Essential Gear», og grunnen til at Navy Seals og andre profesjonelle rundt om i verden velger Luminox. Når klokken er standhaftig nok for den tøffeste eliten i verden, vil den også stå imot annen robust bruk utendørs. Prøv selv en Luminox-klokke, og opplev selv hvorfor eliten foretrekker Luminox. Vi tør garantere at du ikke blir skuffet.

 

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet