Kundefordeler illustrasjonsbilde
Kundefordeler

Garantert trygg og god handel med våre kundefordeler!

For at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har lave priser, har vi prisløfte på våre varer.

Prisløfte

Vi gjør vårt ytterste for å holde riktig prisnivå i forhold til markedet, men skulle du likevel finne et produkt vi fører (produktet må ha identisk SKU/produktnummer), til en lavere pris i en annen nettbutikk, vil vi justere prisen på ordren din til det samme beløpet. Dette prisløftet gjelder både før og under bestilling.

Slik går du frem

Alt vi trenger for å justere beløpet på din ordre, er en direktelink til produktet i nettbutikken du har funnet varen. Denne linken skriver du enkelt inn i kommentarfeltet i kassen før du bekrefter ditt kjøp. Den konkurrerende nettbutikken må være norsk og ha lager i Norge, samt ha varen det gjelder på lager.
 

Unntak

*Prisløfte gjelder ikke for kategoriene elektronikk, pulsklokker, profilering eller ved bruk av rabattkoder.

Flere gode grunner til å velge Milrab

Kalender ikon

365 dagers åpent kjøp

Du har 365 dager til å se, prøve på og vurdere produktet du har mottatt. Dette gjør hjemmet ditt om til ditt eget prøverom, og er du i tvil bestiller du flere størrelser og returnerer varene du ikke ønsker å beholde.
Frakt ikon

Gratis frakt over 1000,-

Ved kjøp for over 1000,- vil ordren din leveres til deg uten frakt- kostnader dersom du velger økonomiforsendelse. Merk at gratis frakt ikke gjelder ved bruk av andre leveringsalternativer.
Pakke i retur ikon

Gratis bytte/retur

Som norsk aktør er det enkelt og raskt å returnere eller bytte varer hos oss. Vi sender med ferdig utfylt returetikett på epost, og alt du trenger gjøre er å fylle ut returskjema som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse.
Pakke levert ikon

1-4 virkedagers levering

Alle varer som sendes fra vårt lager skal ankomme deg innen 1-4 virkedager.