• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > Telefoni & GPS > Mobiltelefoner > HTC One (M9) PCE, Gun Metal Grey Android/Sense Prime Camera Edition
Tom handlevogn

Vennligst vent...

HTC One (M9) PCE, Gun Metal Grey Android/ Sense Prime Camera Edition (99HAHU024-00)

Ekspertomtaler: 518 omtaler
Bluetooth: Ja
Kamera: Ja
Design: Bar
Skjermstørrelse: 5"
Vekt: 158g
Operativsystem: Android 5.x
Farge: Grå
WIFI: Ja
Operatørlås: Nei
Kapasitet: 16GB
Beskrivelse

Advanced OIS, professional-level RAW capture, and HTC UltraPixel™ technology for your best photos, in all situations.

Få profesjonelle kvalitetsresultater på et øyeblikk: 13 MP hovedkamera paret med et HTC UltraPixel™ frontkamera og fullastet med fokuserings- og redigeringsverktøy.

RAW-opptaket i Pro-modus lagrer flere farger og mer hvitbalanse og detaljer i bildene dine enn konvensjonelle JPEG-format. Oppdag nye nivåer av bildekorreksjon med RAW-opptak.

Et innebygget, selvstabiliserende objektiv reduserer uskarphet ved håndbevegelser slik at du får tydeligere bilder den fleste situasjoner, blant annet ved svakt lys.

Et børstet baksdeksel og sidespeilpolering fullfører den tofargede designen til HTC One M9 Prime-kamerautgaven. Det ripebestandige safirdekselet over kameraobjektivet gir førsteklasses ytelse og holdbarhet.

For tiden tilgjengelig i tre friske farger, alle med et elegant tofarget utseende: Gull på gull, gull på sølv og våpenmetallgrå.

Stablingen av interne komponenter sikrer en kompakt størrelse. HTC One M9 Prime-kamerautgaven har en elegant design med en 5-tommers FHD-skjerm som enkelt passer hånden.

Endre utseendet og stilen til telefonen ved å bruke favorittbildet ditt med HTC-temaer. Kontroller alt fra formen og størrelsen på ikoner, ringetonen og til og med telefonens bakgrunnsbilde.

Sense Home er en startskjerm som registrerer plassering og atferd og gir deg apper basert på hvor du befinner deg, og hvilke brukspreferanser du har.

Få verktøy og informasjon basert på hvor du er, for personlig tilpassede løsninger. Med HTC One M9 Prime-kamerautgaven er du tilkoblet overalt.

HTC One M9 Prime-kamerautgaven har forbedret HTC BlinkFeed som tilbyr anbefalinger og koblinger basert på hvor du er. Du får matrelaterte spesialtilbud og hendelser i ditt område, uansett hvor du befinner deg.
skru opp volumet

HTC One M9 Prime-kamerautgaven gjenskaper en 5.1 surround-lydeffekt for å gi deg en kinoopplevelse: funksjonen for dialogutjevning sørger for et konstant volum, slik at du ikke trenger å justere lyden manuelt. Den dynamiske equalizer-effekten gir en optimal tone for alt innhold, slik at du får svært fyldig lyd fra begge høyttalerne og hodetelefonene.

HTC BoomSoundTM med Dolby AudioTM sørger for optimal lyd fra nettkilder med doble eller flere kanaler. Du må høre det for å tro det.

Med HTC Connect kan du streame musikk eller video fra HTC One M9 Prime-kamerautgaven til kompatible hjemmestereoenheter, ganske enkelt ved å sveipe over startskjermbildet med tre fingre. Du kan til og med streame forskjellig musikk til flere høyttalere på samme tid, med ultimat håndholdt fjernkontroll i ren metalldesign.