Vennligst vent...
Forsiden Kit Blad & Verktøy Fast blad GERBER LMF II Infantery - Kniv
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
GERBER LMF II Infantery - Kniv (22-01629)
GERBER LMF II Infantery - Kniv (22-01629)
GERBER LMF II Infantery - Kniv (22-01629)
GERBER LMF II Infantery - Kniv (22-01629)
GERBER LMF II Infantery - Kniv (22-01629)
GERBER LMF II Infantery - Kniv (22-01629)

GERBER LMF II Infantery - Kniv

Varenummer:
22-01629
EAN:
0013658016293

2 hull ved skaftet gjør at du enkelt kan gjøre om kniven til et spyd.

  

LMF II Infantery

Knivbladet til LMF II Infantery er laget av 420HC rustfritt stål. Knivbladet er ekstremt solid og er svært bestandig mot støt og slag, og overflaten har en jevn og god finish. Skaftet er av glassfiberforsterket nylon med hevet diamantmønster som gir deg et stødig og godt grep, selv i dårlig vær. Nedre del av skaftet mot bladet er i tillegg uthevet slik at det fungerer som en brems. 

Knivbladet har delvis serratert blad på den ene siden som kan brukes til å sage grovere materialer som et vanlig blad ikke klarer. Kniven har i tillegg to hull ved skaftet slik at du enkelt kan gjøre om kniven til et spyd.Spesifikasjoner:

  • Total lengde: 26,9cm
  • Knivbladets lengde: 12,3cm
  • Knivbladets materiale: 420HC rustfritt stål
  • Skaftets materiale: Glassfiberforsterket nylon med gimmi coating
  • Kniven har hull i skaftet til feste av snøre
  • MOLLE- kompatibel
  • Vekt: 331g


I esken:

  • LMF II Infantery
  • Slire
  • 2 benstropper

 


 

Hva synes du om dette produktet?
Vernepliktig
Robust, kraftig, nyttig. Kommer veldig kvass ut fra esken, med en nokså snål slipevinkel inni slira. For å bruke den må du løsne den delen av slira lagd av plastikk fra den delen av sliral laget av nylon. På toppen av det så mener instruksene at du kan bruke den som hammer, men må igjen ta slira fra hverandre. Om dette ikke var nødvendig hadde dette vært en fem-stjerner. Stålet, håndtaket, og kvaliteten er av høyeste hylle, med tanke på allround-muligheter. Stor nok til å hakke i trær men også liten nok til å smøre smør. Måten den er slipt på gjør det lettere å både reparere lettere skader og kvesse eggen igjen. Alt i alt, absolutt verdt pengene, om dette er den type kniv du vil ha.
Kenneth
Jeg har også denne kniven i dessert camo, og per nå er den "mollet" til Milrabs patruljesekk slik at den er alltid med på tur. Dette er en svært robust kniv som tåler en hel del juling. bare sjekk youtube. Sliren er noe feit men er grei nok på beltet, sekk, GRU eller leggen (måtte teste dette med min og det fungerte rimelig greit). Denne kan se noe taktisk ut for friluftsnytere, men den vil komme deg til gode når du virkelig trenger det. Prisen er heller ikke så ille.
 
Kjempe god service, bra produkter og rask levering.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen