Forsiden GARMIN nvi© 3490LMT

GARMIN nvi© 3490LMT

Varenummer:
010-00009-01
EAN:
0753759981020

Takket være Garmin Guidance 3.0, GRATIS livstidstrafikk-¹ og kartoppdateringer², avansert kjørefeltveiledning og mye mer, har nüvi 3490LMT-enheten de mest omfattende navigeringsfunksjonene som finnes.

Garmin Nuvi 3490LMT

Takket være Garmin Guidance 3.0, GRATIS livstidstrafikk-¹ og kartoppdateringer², avansert kjørefeltveiledning og mye mer, har nüvi 3490LMT-enheten de mest omfattende navigeringsfunksjonene som finnes. Den er også den tynneste navigasjonsenheten hittil, på bare 9 mm.


Naviger med berøring eller stemme

Med den innovative talegjenkjenningen kan du styre nüvi 3490LMT-enheten med stemmen, slik at du kan ha begge hender på rattet. Vekk ganske enkelt nüvi-enheten med en talekommando som kan tilpasses, og begynn å si menyalternativer som vises tydelig på skjermen. Når du stopper, kan du fortsatt styre nüvi-enheten med berøringsskjermen i glass på 10,92 cm (4,3 tommer).


Med Garmin Guidance 3.0 kan du raskt søke opp adresser og tjenester og få veiledning til bestemmelsesstedet ditt med stemmestyrte, detaljerte anvisninger som leser opp gatenavn. Den kommer med forhåndslastede kart med landemerker og terreng i 3D for ønsket land eller område. Den kommer også forhåndslastet med millioner av punkter av interesse (POI) og har muligheten for å legge til egne.


Unngå trafikkstans

Med GRATIS livstidstrafikkoppdateringer fra Digital 3D Traffic, det mest omfattende systemet for å unngå trafikk, hjelper nüvi 3490LMT-enheten deg med å unngå forsinkelser. Digital 3D Traffic oppdateres hvert 30. sekund over HD Radio-kringkastingssystemet, slik at du enkelt kan legge om ruten rundt køer og ankomme på tiden.


GRATIS livstidskartoppdateringer

Med GRATIS livstidskartoppdateringer² har du alltid de mest oppdaterte kartene, punktene av interesse og navigasjonsopplysningene lett tilgjengelig. Kartoppdateringer er tilgjengelig for nedlasting opptil fire ganger i året uten abonnement, oppdateringsavgifter eller utløpsdatoer.


Finn riktig felt før det er for sent

Nå trenger du ikke lenger gjette hvilket felt du bør legge deg i før krysset lenger fremme. Oversikt over veikryss med photoReal™ er tilgjengelig i utvalgte storbyområder og gjør det enkelt å navigere gjennom ukjente veikryss og avkjøringer. Når du nærmer deg en avkjøring eller et veikryss, går nüvi 3490LMT-enheten inn i en delt skjerm-modus og viser deg en realistisk fremstilling av veikryss på ruten din, med veiskilt og piler som viser riktig kjørefelt for navigering. Oversikt over veikryss med Bird's Eye er også inkludert for å gi en oversikt ovenfra over veikryss lenger fremme.


Mer enn navigasjon

Navigering med direkteruter er bare begynnelsen. nüvi 3490LMT har et innebygd microSD™-kortspor slik at du kan lagre og bruke detaljerte cityXplorer™-kart eller laste ned egendefinerte stemmer og kjøretøy gratis fra Garmin Garage. Det følger også med en brakett med strøm som lader mens du kjører, og med to skjermretninger kan du holde nüvi-enheten vertikalt eller horisontalt slik at det blir enklere å navigere når du kjører eller går. Med innebygd Bluetooth®-tilkobling kan du ringe og sende tekstmeldinger med hendene fri på en praktisk og trygg måte.


nüvi 3490LMT-enhetens nødposisjonsindikator Hvor er jeg? gir deg nøyaktig lengdegrads- og breddegradskoordinater, nærmeste adresse og veikryss og de nærmeste sykehusene, politistasjonene med mer. forbedrede Avkjøringer med service forteller deg hvilke tjenester du nærmer deg på motorveien.


¹GRATIS livstidstrafikkoppdateringer kan ikke overføres til en annen person eller et annet Garmin-produkt. Livstidstrafikk gjelder i levetiden til Garmin-trafikkmottakeren (så lenge du eier en kompatibel Garmin GPS-enhet) eller så lenge Garmin mottar trafikkdata fra sin trafikkleverandør, avhengig av hva som inntreffer først. Trafikkinnhold er ikke tilgjengelig for alle områder. Se områder med trafikkdekning og programmets lisensavtale med fullstendige vilkår og betingelser.


Med ²GRATIS livstidskartoppdateringer får du opptil fire kartdataoppdateringer i året, når og hvis slike oppdateringer blir tilgjengelige på Garmins webområde, for dette bestemte Garmin-produktet til produktets levetid utgår eller til Garmin ikke lenger mottar kartdata fra sin tredjepartsleverandør, avhengig av hva som inntreffer først. Oppdateringene du mottar, vil være oppdateringer til de samme geografiske kartdataene som fulgte med Garmin-produktet da du kjøpte det. Garmin kan til enhver tid oppheve livstidskartoppdateringene hvis du bryter ett eller flere vilkår i lisensavtalen for sluttbrukere som følger med nüvi-produktet.

General

Produkttype GPS-mottaker
Anbefalt bruk For kjøretøy
Forhåndslastede kart Europa
Kortleser microSD
Grensesnitt USB, Bluetooth
Funksjoner og tjenester Lane Assistant
Trafikk TMC (trafikkopplysningskanal)
Tale Navigeringsinstruksjoner, gatenavnskunngjøring, talekommandogjenkjennelse
Inkludert programvare nüMaps Lifetime-abonnement
Antenne Innebygd
Funksjoner Håndfritt anrop via Blluetooth, innebygd høyttaler, alarm, kalkulator, klokke, hastighetsgrenseadvarsel, 2D / 3D-kartperspektiv, fotofremviser, bestillings-POI-er, nedlastbare POI-er, forinstallerte POI-er, målkalkulator, valutakalkulator, Garmin Garage, Garmin Locate, Nødhjelp, nüRoute-teknologi med TrafficTrends, nüRoute-teknologi med myTrends, fotonavigering, kryssoverblikk, Fotgjengermodus

Skjerm

Type TFT - farge - berøringsskjerm
Diagnonal størrelse 4.3" - bredskjerm
Bredde 9.4 cm
Høyde 5.6 cm
Bildeoppløsning 800 x 480
Skjermbelysning Ja

Navigering

Waypoints 1000
Ruter 100
Reisekalkulator Unngå hovedveier, den hurtigste ruten, unngå bomveier, hurtig/kort rute, gateadressesøking

Koblinger

Grensesnitt USB

Batteri

Type Litiumion
Inkludert antall 1
Levetid (inntil) 4 timer

Diverse

Tilleggsutstyr inkludert USB-kabel, bilstrømadapter med TMC-antenne, sugekoppsmontering

Størrelser og vekt

Bredde 12.2 cm
Dybde 0.9 cm
Høyde 7.4 cm
Vekt 118 g

GPS-type

Marine
Sport
Utendørs
Geocaching
Auto
Flyteknikk
Sykkel/Scooter
Truck

Navigasjon

Traffic Message Channel (TMC)
Live service
Speed limits
Address inputCity, Geographical coordinates, House number

Map

Voice maps
KartoppbevaringInternal storage
Map view options2D, 3D

Skjerm

Pekeskjerm
Display diagonal109.2 mm (4.3 ")
Skjermoppløsning800 x 480 piksler
Type skjermteknologiTFT

Minne

Lagringsmediaflash

Nettverksbygging

Bluetooth/blåtann

Tekniske detaljer

ProduktfargeSvart
FormfaktorHandheld/Fixed
Kalkulator
World travel clock
Image viewer

Tilkoblingsevne

Antall USB 2.0-porter1

Vekt og dimensjoner

Vekt118 g
Bredde122 mm
Dybde9 mm
Høyde74 mm

Energihåndtering

BatteriteknologiLithium-Ion (Li-Ion)
Batteridriftstid4 h

Emballasjeinnhold

Manuale/bruksanvisning
Hurtigstartsguide

Belysning/Alarmer

Hørbare alarmer

Other features

Basekart
Kompatible operativsystemerWindows XP +, Mac OS X 10.4 +
Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet