Vennligst vent...
Forsiden Kit Felt & Overlevelse Navigasjon GARMIN inReach Explorer+ - GPS
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
GARMIN inReach Explorer+ - GPS (010-01735-11)
Bestselger!
-20%

GARMIN inReach Explorer+ - GPS

Varenummer:
010-01735-11
EAN:
0753759168711

inReach Explorer+ har forhåndslastede Open Street Map, et innebygd digitalt kompass, en barometrisk høydemåler og et akselerometer.
Veil. pris 5 400,-
4 319,- Du sparer 1 081,-
Antall
På lager 8 Sendes normalt samme dag

Håndholdt GPS med satellittkommunikasjon og Iridium dekning

 • Send og motta tekstmeldinger når du ikke har mobildekning
 • Send en interaktiv SOS-melding til GEOS, det døgnåpne overvåkingssenteret for redningstjenester
 • Spor og del posisjonen din med familiemedlemmer og venner
 • Parkoble med mobilenheter ved å bruke den kostnadsfrie Earthmate appen for å få tilgang til blant annet nedlastbare kart og flyfotografier i farger
 • inReach Explorer+ har forhåndslastede Open Street Map, et innebygd digitalt kompass, en barometrisk høydemåler og et akselerometer

At a Glance

Du er aldri utenfor rekkevidde med en inReach Explorer+. Denne enheten er utviklet for friluftsliventusiaster som ønsker å reise lenger og oppdage mer. inReach gir kommunikasjon, posisjonsdeling, navigasjon og viktige SOS-funksjoner til alle som liker å utfolde seg på land, i vann eller i luften.

Utforsk overalt. Kommuniser overalt.

Takket være den verdensomspennende dekningen til Iridium-satellittnettverket, har du muligheten til å sende tekstmeldinger eller sende e-post. Du kan også legge ut meldinger på sosiale medier og kommunisere med andre inReach-enheter.

Hvis det skulle oppstå en farlig situasjon, kan du sende en SOS-melding til det døgnåpne overvåkingssenteret og utveksle tekstmeldinger om utviklingen av situasjonen. Du vil motta en bekreftelse på at hjelpen er underveis.

Når du reiser utenlands, er det mange ting du må tenke over for å gjøre reisen til en flott opplevelse. Med et inReach-abonnement kan du reise i den visshet om at du alltid har dekning, at du kan kommunisere med familiemedlemmer og venner, og du kan be om hjelp hvis du havner i problemer. Føl deg trygg og fri til å utforske det ukjente.

Ingen mobildekning? Ikke noe problem.

inReach Explorer+ gir deg verktøyene du trenger for å holde deg i kontakt med omverdenen. Du trenger ikke bekymre deg for om du har mobildekning eller ikke. Enheten fungerer overalt, du er aldri utenfor rekkevidde.

Hvem svarer på SOS-meldingen min? Det er det GEOS som gjør.

GEOS er verdens fremste selskap for nødrespons og overvåking. De har bidratt til redningsaksjoner i mer enn 140 land og reddet mange liv. De er på vakt 24 timer i døgnet hver eneste dag for å svare på SOS-meldingene dine, spore enheten din og varsle de rette nødetatene der du er. Mens hjelpen er underveis, fortsetter GEOS å kommunisere med deg for å gi deg oppdateringer og viktig informasjon helt frem til du har blitt reddet.

Spor og del posisjonen din

Gi familiemedlemmer og venner muligheten til å følge med på hvor du befinner deg ved hjelp av Map Share Portalen. inReach-enheten sender veipunkter i forhåndsvalgte tidsintervaller, slik at familie og venner kan spore posisjonen din på nettet. Du kan også invitere venner og familiemedlemmer til å bruke MapShare til å finne inReach-enheten din. De vil da kunne se GPS-posisjonen din og spore bevegelsene dine, og dere kan utveksle meldinger mens du er på farten. Du kan til og med bygge inn MapShare-siden din i en blogg, på et nettsted eller i sosiale medier.

Parkoble med en mobilenhet

Den kostnadsfrie Earthmate appen kan synkronisere den håndholdte inReach-enheten din med en kompatibel Apple®- eller Android-enhet1 via Bluetooth®, slik at du får tilgang til et ubegrenset antall kart og flyfotografier. Earthmate gjør det også mulig å bruke alle inReach-funksjoner på den parkoblede mobilenheten. For å gjøre det enklere å sende meldinger kan du også synkronisere inReach-enheten med kontaktlisten på telefonen din, slik at du kan nå hvem som helst, når som helst, med færre tastetrykk.

Værmeldinger uansett hvor du er

Med den valgfrie inReach-værmeldingstjenesten får du detaljerte væroppdateringer direkte på inReach-enheten din eller på en smarttelefon eller et nettbrett som er parkoblet med Earthmate-appen. På denne måten finner du ut hva slags vær det er som venter deg på reisen. Du kan velge mellom værpakkene Basic, Premium og Marine. Du kan be om værmeldinger for den gjeldende posisjonen din, for andre veipunkter på reiseruten eller for rutens destinasjon.

Hvilken inReach-enhet er den rette for deg?

Når det gjelder satellittkommunikasjon, har inReach SE + og Explorer+ de samme meldingsfunksjonene. Forskjellene finner du innenfor GPS-navigasjon. inReach SE+ har de grunnleggende navigasjonsegenskapene, mens inReach Explorer+ har forhåndslastede DeLorme® OpenStreetMap-kart, et innebygd digitalt kompass, en barometrisk høydemåler og et akselerometer.

Rimelig og fleksibelt Airtime-satellittabonnement

Du må ha et aktivt satellittabonnement for å få tilgang til Iridium-nettverket og kunne kommunisere med inReach Explorer+-enheten. Du kan velge mellom et årsabonnement eller et fleksibelt, løpende månedsabonnement avhengig av hvor mye du tror du kommer til å bruke tjenesten.

Ubegrenset nettskylagring og turplanlegging er inkludert

Alle inReach-enheter leveres med gratis tilgang til en nettskydrevet portal der du kan planlegge turer med ruter og veipunkter, opprette forhåndsdefinerte meldinger og hurtigtekstmeldinger, synkronisere og administrere enhetsinnstillingene, oppdatere programvaren, laste ned nye kart, legge ut koblinger til kontoer på sosiale medier, lagre alle posisjonssporingsdata og mer.

Utviklet for å tåle tøffe forhold

De håndholdte inReach Explorer+-enhetene er robuste, slitesterke og støtbestandige og vanntette iht IPX7. De kan dermed brukes under alle slags forhold. Et internt, oppladbart litiumbatteri leveres som standard, og dette batteriet har lang levetid i alle bruksmoduser. Lad enheten med den vanlige microUSB-strømkabelen eller med den valgfrie 12-voltsladeren for lading i kjøretøy.

Generelt

Fysiske mål6,8 x 16,4 x 3,8 cm med tastatur og SOS-knapp
Vekt

213.0 g

VanntetthetsvurderingIPX7
BatteriOppladbart, internt litiumionbatteri
SkjermtypeTransflektiv farge-TFT
Skjermstørrelse, B x H3,5 x 4,7 cm, 5,9 cm diagonalt (2,31 tommer)
Skjermoppløsning, B x H200 x 265 piksler
BatteritidOpptil 100 timer i 10-minutters sporingsmodus (standard), opptil 75 timer i 10-minutters sporing med 1-sekunds loggføring, opptil 30 dager i strømsparingsmodus med 30-minutters intervaller og opptil 3 år i standbymodus
Minne/historikk2 GB
Mottaker med høy følsomhet
GrensesnittUSB

Kart og minne

Mulighet til å legge til kart
Godtar datakortNei
Veipunkter/favoritter/posisjoner500
Ruter20
Forhåndslastede kart

Ja (OSM)

Sensorer

Barometrisk høydemåler
KompassJa (vippekompensert, 3 akser)

Utendørs- og fritidsfunksjoner

Kamera

Nei

Ekstra

Ekstra
 • Bluetooth-kompatibel: Ja
 • Sende en interaktiv SOS-melding til døgnåpent overvåkingssenter for redningstjenester: Ja
 • Sende og motta meldinger på SMS og e-post: Ja
 • Sende meldinger til og motta meldinger fra andre inReach-brukere og utveksle posisjoner: Ja
 • Spore og dele posisjoner med familiemedlemmer og venner på den nettbaserte MapShare®-portalen: Ja
 • Be om værmeldinger for gjeldende posisjon og planlagte destinasjoner: Ja
 • Virtuelt tastatur for egendefinerte tekstmeldinger: Ja
 • Sende veipunkter til MapShare-portalen under turen: Ja
 • Sende rutevalg til MapShare-portalen slik at familiemedlemmer og venner kan følge med på reisen din: Ja
 • ABC-sensorer: Ja

I esken

 • inReach Explorer+
 • Forhåndslastet med TOPO
 • USB-kabel
 • Karabinkrok
 • Dokumentasjon

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 
Kjempe god service, bra produkter og rask levering.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen