Vennligst vent...
Forsiden GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart (010-01746-04)
SALG %

GARMIN Forerunner 935 - Klokke - Svart

Varenummer:
010-01746-04
EAN:
753759170387

Forerunner 935 gir deg avanserte data om løpsdynamikk, pulsmåling på håndleddet, treningsstatus, FTP og kondisjon. Denne premium GPS-klokken for løping/triatlon hjelper deg med å finjustere trening og restitusjon, slik at du kan bli en bedre idrettsutøver.
Konkurrentpris 4 799,-
4 189,-
Du sparer 610,-
Konkurrentpris

Butikk: buy.garmin.com

Dato: 15.04.2021

Pris: 4 799,-
Antall
På lager 15 Sendes innen 4-7 virkedager

Premium GPS løpe og triatlonklokke med pulsmåling

  • Avanserte løpe- og multisportsfunksjoner i en behagelig klokke, vekt 49 gram.
  • Barometrisk høydemåler og elektronisk kompass
  • Evaluerer treningsstatusen din for å indikere om du trener for lite eller for mye, og gir deg flere funksjoner for ytelsesovervåking.
  • Avansert data for løping, sykling og svømming.
  • Batteritid: opptil 2 uker i klokkemodus, opptil 24 timer i GPS-modus, opptil 50 timer i UltraTrac™-modus (med pulsmåling på håndleddet) eller opptil 60 timer i UltraTrac™-modus (uten pulsmåling på håndleddet)

Forerunner 935 gir deg avanserte data om løpsdynamikk, pulsmåling på håndleddet, treningsstatus, FTP og kondisjon. Midt i blinken for en seriøs idrettsutøver som deg, som prøver å slå personlige rekorder. Denne premium GPS-klokken for løping/triatlon hjelper deg med å finjustere trening og restitusjon, slik at du kan bli en bedre idrettsutøver.

Praktisk og stilig

Forerunner 935 har en lett, komfortabel design som du kan bruke hele dagen. 935-modellen er kompatibel med QuickFit™-remmer som er enkle å skifte ut. Kjøp en en rem til enhver anledning, kan enkelt skiftes mellom sporty silikon, klassisk skinn og kvalitetsmetall.

QuickFit bands

Følg prestasjon, trening og restitusjon

Hvor effektiv er egentlig treningsplanen din? Forerunner 935 hjelper deg med å overvåke treningen og restitusjonen, slik at det blir enklere å forberede deg på et løp eller en treningssyklus. Treningsstatus er et nytt verktøy for ytelsesovervåking. Evaluerer treningshistorikk og se nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte. Den nye målingen for anaerob treningseffekt gir deg mer detaljert informasjon om treningen. Du får blant annet vite hvordan treningen forbedrer evnen din til å tøye grenser. Du kan også se total treningsbelastning, som måler treningsvolumet de 7 siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

Training Status

Analyser teknikken din

Vi gjør det enklere å få tilgang til dataene du trenger for å komme i bedre form. Forerunner 935 kan måle viktige løpsdata som du kan bruke for å analysere ytelsen. Biomekaniske målinger som skrittfrekvens, skrittlengde, balanse for og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse og vertikalt forholdstall er sentrale for å forstå formen din, slik at du kan yte ditt beste når det virkelig gjelder. Disse målingene får du enkelt ved å legge til ett kompatibelt pulsbelte eller den kompakte løpsdynamikksensoren, som kan festes til løpeshortsen. Du kan også benytte deg av funksjonssett som er tilpasset sykling og svømming. I vannet kan Forerunner 935 blant annet måle distanse, hastighet og antall tak.

Running Dynamics Pod

Batterilevetid

Få et batteri som varer lenger enn dine lengste treningsøkter, og som også holder ut en hel ironman-triatlon eller ultramaraton. Forerunner 935 har opptil 24 timer batteritid i GPS-modus og opptil 60 timer i UltraTrac-modus. I smartklokke-modus, får du opptil to ukers bruk med én enkelt lading.

Løping, svømming, sykling, triatlon

Rutinen din er alt annet enn rutine. Med Forerunner 935 kan du enkelt veksle mellom aktivitetene, takket være innebygde profiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng / åpent vann), langrenn, padling, terrengløp, fotturer, styrketrening og mye mer.

Den automatiske multisportsfunksjonen gjør det mulig å bytte idrett ved hjelp av et knappetrykk. Dette er svært nyttig når du kombinerer ulike treningsformer i én økt. 935-enheten er kompatibel med avanserte treningsøkter for løping, sykling og til med svømming i basseng. Lag egendefinerte treningsøkter, og last ned økter gratis fra Garmin Connect. Da kan du se tidligere økter i appen eller dele dem med familie og venner for å få ekstra motivasjon.

Training Status

Smartvarsler

Smartvarsler direkte til håndleddet er bare begynnelsen. Hvis du parkobler Forerunner 935 med en kompatibel smarttelefon, får du også tilgang til automatisk opplasting til Garmin Connect, lydvarsler, musikkstyring og mye mer. Gjør det mulig for vennene dine å følge med på løpe- og sykkelturene dine i sanntid ved hjelp av LiveTrack – eller bruk GroupTrack til å følge med på sykkelkameratene dine underveis.  Du kan også koble 935-enheten til Wi-Fi® for å laste data opp ned fra nettskyen.

Pulsmåling

Pulsmåling på håndleddet er en fordel, men Forerunner 935 gir deg også muligheten til å dra nytte av mange flere data ved å legge til en kompatibel pulsmålerstropp. Med ett pulsbelte (for eksempel HRM-Run og HRM-Tri) får du avanserte funksjoner som melkesyreterskel og stresstest av pulsvariasjon.

Training Status

Allsidig og robust

Med Forerunner 935 får du mange alternative bruksmuligheter takket være GPS- og GLONASS-dekning, som gir bedre sporing i utfordrende omgivelser. Et innebygd barometer gir deg i tillegg høydeinformasjon i sanntid. Det medfølger innebygde profiler for fotturer, roing, golf, langrenn, stående padling og mye mer.

Tilpassing og tilkobling

Forerunner 935 GPS-klokken for løping/triatlon synkroniseres automatisk med Garmin Connect, hvor du kan følge med på fremgangen og dele via sosiale medier. Logg deg på Garmin Connect fra en stasjonær datamaskin, eller last ned Garmin Connect™ Mobile-appen til en kompatibel smarttelefon. Du kan også tilpasse enheten med datafelter, kostnadsfrie urskiver fra NUUN og til og med apper som Uber og Accuweather, som alle er tilgjengelig fra Connect IQ™.

Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile

Flere tilleggsfunksjoner

Forerunner 935 er i gang hele dagen, akkurat som deg. Klokken hjelper deg med restitusjonen ved hjelp av aktivitetsmåling hele døgnet¹ som registrerer skritt, kaloriforbruk og søvn. Den er også kompatibel med Varia-serien med sykkelprodukter, blant annet sykkelradar, smarte sykkellys og Varia Vision in-sight display. Få en fullstendig sykkelpakke med pedalbaserte kraftmålere, Vector 2 (dobbel sensor) og 2S (enkel sensor). Vector 2 kan enkelt parkobles med Forerunner for å vise kraft, kadens, balanse venstre/høyre og sykkeldynamikk, som viser hvordan og hvor du produserer kraft.

Gjør hver dag til en konkurranse

Få motivasjonen du trenger for å forbedre resultatene dine med Strava-segmenter i sanntid. Strava Premium-medlemmer kan synkronisere løpe- og syklesegmenter med 935-enheten for å få tilbakemelding i sanntid under aktivitetene. Du kan også motta varsler om start og slutt på segmenter, vise rangeringer på ledertavlen og se hvordan den nåværende innsatsen din ligger an sammenlignet med den personlige rekorden din.

Strava Live Segments

Fra plan til resultat med TrainingPeaks

Ingenting er mer tilfredsstillende enn en perfekt utført treningsøkt. Med TrainingPeaks Connect IQ-appen kan du starte det daglige treningsprogrammet på Forerunner 935. Deretter kan enheten veilede deg gjennom treningsøkten i sanntid, med intensitetsmål og intervallvarighet direkte fra TrainingPeaks. Når du er ferdig, kan du automatisk synkronisere den fullførte treningsøkten med TrainingPeaks for å få en detaljert analyse av prestasjonen og for å måle fremgangen mot målene dine.

Løpskraft

Legg til kraftdata i treningen din ved å laste ned Running Power-appen vår fra Connect IQ-butikken på den kompatible klokken din. Running Power-appen er utviklet av Garmin Labs og henter inn målinger, for eksempel tempo, vertikal bevegelse, stigning og til og med lokale vindforhold, for å avgjøre hvor mye kraft du skyver fra med når du løper. Når du vet hvor mye kraft du bruker fra minutt til minutt, og fra kilometer til kilometer, er det enklere å vite når du bør spare på kreftene. Best av alt? Hvis du allerede har de riktige Garmin-enhetene, kan du legge til løpskraft gratis. Alt du trenger, er en fēnix® 5 / fēnix 5S / fēnix 5X, fēnix Chronos, Forerunner® 935 og ett av følgende tre tilbehør: HRM-Run™, HRM-Tri™ eller løpsdynamikksensoren. Gå til siden Running Science for å lære mer.

Generelt

Urglassmateriale

glass

Rammemateriale

fiberforsterket polymer

Dekselmaterialefiberforsterket polymer
QuickFit-klokkeremmer

ja (22 mm)

Remmateriale

silikon

Eskestørrelse, B x L x H

47 x 47 x 13,9 mm

Skjermstørrelse, B x H30,5 mm
Skjermoppløsning, B x H240 piksler i diameter
Skjermtypelesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
Vekt49 g
BatteritidOpptil 2 uker i klokkemodus, opptil 24 timer i GPS-modus, opptil 50 timer i UltraTrac™-modus (med pulsmåling på håndleddet) eller opptil 60 timer i UltraTrac™-modus (uten pulsmåling på håndleddet)
Vanntetthet5 ATM
Fargeskjerm
Minne/historikk64 MB

Klokkefunksjoner

Tid/datoMed dato og alarm
GPS-tidssynkronisering
Stilles automatisk til sommertid
Alarmklokke
Tidtaker
Stoppeklokke
Tidspunkt for soloppgang/solnedgang

Sensorer

GPS
GLONASS
Galileo
Garmin Elevate-pulsmåling på håndleddet
Barometrisk høydemåler
Kompass
Gyroskop
Akselerasjonsmåler
Termometer

Daglige smartfunksjoner

TilkoblingBluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ (nedlastbare urskiver, datafelter, widgeter og apper)
Smartvarsler
Kalender
Værmelding
Musikkstyring
Finn telefonen min
Finn klokken min-funksjon
VIRB®-fjernkontroll
Kompatibel med smarttelefoneriPhone®, Android™, Windows®
Kompatibel med Garmin Connect Mobile

Sikkerhets- og sporingsfunksjoner

LiveTrack
Group LiveTrack

Aktivitetssporingsfunksjoner

Skritteller
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den)
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål)
Søvnovervåkning (registrerer antall timer søvn og perioder med bevegelse og rolig søvn)
Kaloriforbruk
Etasjer oppover
Tilbakelagt distanse
Intensitetsminutter
TrueUp
Move IQ
KondisjonsalderJa (i appen)
Stresssporing hele dagen

Treningsutstyr/-studio

Tilgjengelige aktivitetsprofiler for treningssenterIndoor Rowing, Strength Training and Cardio Training
Treningsøkter
Styrketrening
Automatisk repetisjonstelling

Funksjoner for trening, planlegging og analyse

GPS-hastighet og -distanse
Tilpassbare datasider
Tilpassbare aktivitetsprofiler
Auto Pause®
Intervalltrening
Avanserte treningsøkter
Nedlastbare treningsplaner
Auto Lap®
Manuelle runder
Konfigurerbare rundevarsler
Kondisjonsberegning
Treningsstatus (viser om du trener effektivt ved å spore treningsdata, for eksempel kondisjonsberegninger og data om anaerob terskel, og sammenligner dem med ferske data)
Treningsbelastning (kombinerer puls og kondisjonsberegning ved å logge treningsintensitet over 28 dager for å sikre at du yter godt nok til å nå målet ditt)
Treningseffekt (aerob)
Treningseffekt (anaerob)
Tilpassbare varsler
Lydvarsler
Sluttid
Virtual Partner
Virtual Racer™
Automatiske multisportaktiviteter
Manuelle multisportaktiviteter
Løypeveiledning
Segmenter (Live, Garmin)
Strava-funksjoner (Beacon, segmenter i sanntid)
Berørings- og/eller tastelås
Holdtaster
Bla automatisk
Aktivitetslogg på klokken
Physio TrueUp

Pulsfunksjoner

Pulssoner
Pulsvarsler
Pulskalorier
% av makspuls
% pulsreserve
Restitusjonstid
Automatisk registrering av makspuls
Stresstest av pulsvariasjon (Beregner stressnivået ditt ved å måle pulsvariasjoner mens du står stille i tre minutter. Skalaen går fra 1 til 100, og lave målinger indikerer et lavt stressnivå)ja (med kompatibelt tilbehør)
HR Broadcast (sender pulsdata via ANT+ til parkoblede enheter)

Løpefunksjoner

Tilgjengelige løpeprofiler

Løping, innendørs løping, terrengløping

GPS-basert distanse, tid og tempo
Løpsdynamikkja (med kompatibelt tilbehør)
Vertikal oscillasjon og forholdstall (graden av spenst i løpsbevegelsen og lønnsomhetsforholdet til skrittlengden)ja (med kompatibelt tilbehør)
Bakkekontakttid og -balanse (viser hvor lenge foten er på bakken i forhold til i luften når du løper, og gir deg mulighet til å sjekke løpssymmetrien din)ja (med kompatibelt tilbehør)
Skrittlengde (sanntid)ja (med kompatibelt tilbehør)
Skrittfrekvens (viser antall skritt per minutt i sanntid)
Ytelseskondisjon (når du har løpt i 6–20 minutter sammenlignes sanntidstilstanden din med den gjennomsnittlige formen din)
Melkesyreterskel (beregner når musklene dine raskt begynner å bli slitne ved å analysere tempoet ditt og pulsen din)ja (med kompatibelt tilbehør)
Løpeøkt
Konkurransevarsel
Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor)

Golffunksjoner

Lengdemåling til F/M/B (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen)
Lengdemåling til layups/doglegs
Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på banen)Automatisk
Digitalt scorekortja
Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway)
Garmin AutoShot™
Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling)
Hinder og banemål
Kompatibel med TruSwing™
Rundetidtaker/kilometerteller

Utendørs- og fritidsfunksjoner

Tilgjengelige profiler for rekreasjon utendørs

Fotturer, klatring, alpint, snøbrett, langrenn, stående padling, roing, innendørs roing, Jumpmaster, taktisk

A-til-B-navigasjon
Brødsmulesti i sanntid
Tilbake til start
TracBack®
UltraTrac mode
Høydeprofil
Avstand til destinasjon
Indikator for barometrisk trend
Automatisk stigning under terrengløping
Vertikal hastighet
Samlet stigning/nedstigning
Kompatibel med BaseCamp
GPS-koordinater
Projisert veipunkt
Sight 'N Go
Områdeberegningja (via Connect IQ™)
Kalender for jakt/fiskeja (via Connect IQ™)
Informasjon om sol og måneja (via Connect IQ™)
Doble rutenettkoordinater

Sykkelfunksjoner

Tilgjengelige sykkelprofiler

Sykling, innendørs sykling, terrengsykling

Løyper (konkurrer mot tidligere aktiviteter)
Sykkelrunde og maksimal rundekraft (med kraftsensor)
Konkurrer med en aktivitet
Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet)
Terskelwatt (FTP, Functional Threshold Power)ja (med kompatibelt tilbehør)
Kompatibel med Vector™
Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra kompatible tredjeparts ANT+™-aktiverte kraftmålere)
Kompatibel med Varia Vision™ (skjerm som festes på hodet)
Kompatibel med Varia™-radar (bakovervendt radar)
Kompatibel med Varia™-lykter
Skrittfrekvens (viser antall skritt per minutt i sanntid)

ja (ANT+®- og Bluetooth® Smart-sensorer)

Svømmefunksjoner

Tilgjengelige svømmeprofiler

Svømming i basseng og åpent vann

Talldata for svømming i åpent vann (distanse, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier)
Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier)
Registrering av type tak (fri, rygg, bryst, butterfly)
Svømmeeffektivitet (SWOLF)
Loggføring av øvelser
Svømmeøkter
Puls (sanntidsmåling ved hvile, intervall- og øktstatistikk ved hvile og automatisk nedlasting av pulsmåling etter svømmetur)ja (med HRM-Tri™ og HRM-Swim™)

Tilkobling

Kompatibel med smarttelefoneriPhone®, Android™, Windows®

I esken:

  • Forerunner 935 GPS-klokke
  • Ladekabel
  • Brukerveiledninger

Hva synes du om dette produktet?
Torkil
Jeg kjøpte denne klokken fordi jeg skal trene til maraton neste år. Den har ikke bare løpefunksjon, men også tredemøllefunksjon. Den laster også opp treningen på Strava automatisk, hvilket er et stort pluss. Den har også svømmefunksjon, som jeg tenkte kunne vært artig å prøve, og skifunksjon som jeg også går på. Jeg har sykkelcomputer, så sykkel funksjonen bruker jeg ikke. Artig med analyse av søvn.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen