Vennligst vent...
GARMIN Foot Pod - Tilbehør (010-11092-00)

GARMIN Foot Pod - Tilbehør

Varenummer:
010-11092-00
EAN:
0753759083991

Par klokken med en fotsensor for å få avstandsdata når du løper innendørs, for eksempel på en tredemølle eller når GPS er utilgjengelig, og for å få skrittfrekvensdata (skritt per minutt) for alle aktiviteter.
650,-
Antall
På lager 4 Sendes normalt samme dag

Garmin Foot Pod

Par klokken med en fotsensor for å få avstandsdata når du løper innendørs, for eksempel på en tredemølle eller når GPS er utilgjengelig, og for å få skrittfrekvensdata (skritt per minutt) for alle aktiviteter. Med fotsensoren får du også avstandsdata og skrittfrekvensdata når den brukes med en enhet i FR70-serien.

Denne lille fotsensoren er liten nok til at den kan festes på skolissene eller i lommen midt på sålen på kompatible sko. Fotsensoren er alltid klar til bruk, og et lite utskiftbart klokkebatteri holder til ett år med trening.

I motsetning til enkle skrittmålere bruker denne fotsensoren avansert MEMS-treghetssensorteknologi for å analysere bevegelsene dine. Den reagerer dessuten på endringer i skrittlengde og oppnår dermed 98 prosent nøyaktighet med hensyn til hastighet og avstand.


Kompatible enheter:

  • Alle Garmin Forerunner klokker
  • Alle Garmin Fenix 5 klokker
  • Alle Garmin fenix 3 klokker
  • Alle Garmin Tactix klokker
  • Garmin Fenix 2

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 
Kjempe god service, bra produkter og rask levering.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen