Vennligst vent...
Forsiden Kit Blad & Verktøy Fast blad Fällkniven A1 Zytel - Kniv
Fällkniven A1 Zytel - Kniv (A1Z)
Fällkniven A1 Zytel - Kniv (A1Z)
Fällkniven A1 Zytel - Kniv (A1Z)
Fällkniven A1 Zytel - Kniv (A1Z)
Fällkniven A1 Zytel - Kniv (A1Z)
Fällkniven A1 Zytel - Kniv (A1Z)
Fällkniven A1 Zytel - Kniv (A1Z)
Fällkniven A1 Zytel - Kniv (A1Z)

Fällkniven A1 Zytel - Kniv

Varenummer:
A1Z
EAN:
7340101500058

Det kraftige bladet produseres i ett hardt og seigt laminert spesialstål som tåle store påkjenninger. Denne modellen har blankt blad og kommer med Zytelslire. Kniven har et svært godt og ergonomisk riktig utformet skaft. Tangen er gjennomgående med nesten full bredde slik at man kan banke på knivens bakre del uten å ødelegge skjeftet
2 659,-
Antall
På lager 6 Sendes normalt samme dag

Fällkniven A1 ZYTEL

Med denne kniven settes en ny standard! Viktige faktorer som teknisk design, ergonomi og økonomi har vært fokus ved utviklingen av modell A1. Kniven oppfyller med god margin internasjonale, militære krav  når det kommer til styrke, personsikkerhet og pris. Ingen annen kniv kan måle seg med en A1 -med disse faktorene tatt i betraktning. Å lage en overlevelseskniv er en utfordrende oppgave. Fällkniven har brukt mer enn ti år på å  utvikle knivene som fra og med 1995 har blitt brukt av det svenske forsvaret. Overlevelse i det subarktiske klimaet som på vinterstid råder i store deler av Sverige har påvirket utformingen av disse knivene. 

A1 representerer en helt ny filosofi hva gjelder kniver for overlevelsesbruk, samtidig som kniven kombinerer flere generasjoners erfaringer med moderne teknologi. Den letthåndterlige men kraftfulle utformingen og designet og det enormt solide stålet er bare noen av detaljene som gjør att man virkelig kan stole på denne kniven. Til og med den nøye gjennomtenkte Zytel-sliren oppfyller høye krav til funksjon og pålitelighet.

A1 er en halvstor allroundkniv for  krevende oppgaver. Det kraftige bladet produseres i et hardt og seigt laminert spesialstål som tåler store påkjenninger. Kniven har et svært godt og riktig ergonomisk utformet grep. Tangen er gjennomgående med nesten full bredde slik at man skal kunne banke på knivens bakre del utan å måtte ødelegge skjeftet.

Spesifikasjoner

  • Stål: Lam. VG10
  • Hardhet (HRC): 59
  • Egg: Konvex
  • Tange: Gjennomgående bred
  • Skaftmateriale: Kraton
  • Slire: Zytel
  • Vekt, kun kniv (g): 319
  • Bladlengde (mm): 160
  • Bladtykkelse (mm): 6
  • Totallengde (mm): 280

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen