Vennligst vent...
Forsiden Kit Felt & Overlevelse Powerbank DELTACO Powerbank 20000mAh - Nødlader
DELTACO Powerbank 20000mAh - Nødlader (PB-816)
DELTACO Powerbank 20000mAh - Nødlader (PB-816)
DELTACO Powerbank 20000mAh - Nødlader (PB-816)
DELTACO Powerbank 20000mAh - Nødlader (PB-816)
DELTACO Powerbank 20000mAh - Nødlader (PB-816)
DELTACO Powerbank 20000mAh - Nødlader (PB-816)
Bestselger!
-46%

DELTACO Powerbank 20000mAh - Nødlader

Varenummer:
PB-816
EAN:
7333048018458

Universal Powerbank med kapasitet på 20 000 mAh.
 • Type Powerbank
Veil. pris 599,-
326,- Du sparer 273,-
Antall
På lager 19 Sendes normalt samme dag

Deltaco Powerbank 20 000mAh

Denne powerbanken har en kapasitet på hele 20 000mAh. Den har 3 USB utganger som gir deg mulighet til å lade mobiltelefonen, GPS-klokken, eller andre oppladbare ting på farten, samtidig. Powerbanken benytter oppladbare Li-ion batteri som sørger for lang levetid på produktet.


Spesifikasjoner: 

 • Kapasitet: 74Wh
 • Innebygget LED-lykt
 • Lithium-Ion batteri
 • 20 000mAh
 • Input: USB Type Micro-B DC 5V 2A
 • Output: 3xUSB Type A, 5V 3A total
 • Kan lade ca 8 smarttelefoner på en ladning
 • Vekt 447g
 • Dimensjon (Bredde x Tykkelse x Høyde): 80 x 23 x 165
 • Det medfølger USB kabel Type A - Type Mikro-B
   

Hva synes du om dette produktet?
Kenneth
Jeg har nå brukt min i en stund og er svært fornøyd. Den er ypperlig å ta med ut på tur når du ikke har vanlig tilgang til strøm. Den er kanskje noe tung for de lengre turene men det er en vurdering du må ta selv angående hvordan du prioriterer vekt. Denne anbefales ihvertfall for hytteturer osv. Jeg har hatt min med på jakt et par ganger.
Beist
Vet ikke helt hva jeg skal skrive engang. Denne overlevde helt fint et år i Bardufoss, med tøff behandling, og temperaturer helt ned til -40C. Ladet telefonen helt opp, samt andre småting gjentatte ganger under flere øvelser, ofte uten å behøve å lade den opp i mellomtiden. Lykta på selve powerbanken er litt upraktisk, har aldri hatt behov den, samt at den har en litt lei tendens til å skru på seg selv hvis noe er nær 'på' knappen. Også litt vanskelig å forstå seg på om den faktisk er fulladet eller ei, da indikatoren på fremsiden virker noe ustabil. Men ellers verdt alle penga! Som sagt, et batteri som tåler mye, både kulde og røff bruk, samt at den har nok juice til alle dingsene dine i flere dager!
Utrolig praktisk
Kjøpte denne på tilbud for en stund siden. Har benyttet meg av den i omtrent et år og kan trygt si at den er blitt uunnværlig i min hverdag. Jeg driver med kroppsbygging og den er alltid med i treningsbagen min. I tillegg arbeider jeg ofte lange dager med to jobber og da er den ekstra god å ha i bagen min for hurtig påfyll med strøm. Den lader min iPhone XS Max nokså (litt hurtigere enn med en standard iPhone-lader).
Alexxander
Jeg handlet denne på tilbud for ett år siden, og med en pris til 199,-, så var ikke forventningene på topp. Jeg bruker denne sivilt og i tjeneste, og etter ett år må jeg si at denne er et absolutt must i pakkningen min. Det tar ganske lang tid å lade den opp, og så lenge den ikke blir for nedkjølt så leverer den. Den holder opp til 1 uke, men har klart å tyne den ut på 2 ukers tur. da ladet jeg opp min egen iphone 7+ og noen andre telefoner. Anbefaler denne ! +++
TeamXO Hunting&fishing
Til 249 er dette et knall kjøp!!! 20A ladeboks!!! for de som ikke har peiling på strøm tilsvarer dette en gjennomsnittlig komfyr/platetopp i de norske hjem... Kjører to GoPro kameraer på tur og da er denne helt unnværlig!! lader fire batterier (2x dual charger) pluss iPhone7 samtidig... 5-7 dager på vidda eller i skauen = 3 til 6 av disse og det er som å være på en hytte med stikkontakt i veggen. ANBEFALES
 
Kjempe god service, bra produkter og rask levering.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen