Vennligst vent...
Forsiden Sko Tjenestesko Crispi S.W.A.T Evo - Sko
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-44)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-44)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-44)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-44)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-44)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-44)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-44)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-44)
Anbefales
-35%

Crispi S.W.A.T Evo - Sko

Varenummer:
CR-4516399-44
EAN:
8013180918449

Solid og lett sko med GORE TEX og godt grep. Denne skoen er perfekt for tøffe forhold.
  • Kjønn Herre, Dame
  • Størrelse (sko) 48
  • Type Tjenestesko
Konkurrentpris 3 999,-
2 599,-
Du sparer 1 400,-
Konkurrentpris

Butikk: www.crispi.no

Dato: 03.08.2022

Pris: 3 999,-
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Antall
På lager 10+

S.W.A.T EVO er meget godt egnet som uniformsko for politi, forsvaret, vekterselskaper og lignende. Skoen er også ypperlig som tursko, med god støtte, grep og pusteevne.

Skoen er laget av lær og har GORE TEX ® membran som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper. I tillegg har skoen GORE TEX® Ultimate fôr mot foten, noe som gjør den behagelig å ha på. Fôret er også ekstremt slitesterkt, så du trygt kan legge ut på flere røffe turer uten at skoen slites i stykker.

S.W.A.T EVO har en VIBRAM® yttersåle med 2 lag EVA som gir god isolasjon og demping. EVA er en non-slip antistatisk såle som sikrer godt grep mot underlaget med et patentert gripemønster. C.S.F. Crispi Skeleton Ramme gir en 2 siders støtte, og gjør det enklere å gå i ulent terreng. Skoen har også en komfortabel fleks som gjør at den føles som joggesko på bena. En utvendig ankelknoke beskyttelse i glassfiber beskytter deg mot slag og spark.

Dette er en lett og behagelig sko som er skapt for røffe forhold.

Spesifikasjoner:


  • Materiale: Fullær ca 2,2mm

  • Vekt: 620 gram

  • Farge: Sort

  • Lining/for: Gore-Tex Ultimate

  • Membran: Gore-Tex

  • VIBRAM yttersåle med EVA

  • C.S.F. Crispi Skeleton Ramme

Gore-tex.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Siggi
Utrolig god sko. Vi driver med Geocaching og bruker gore-tex lave eller middels høye sko hver dag - slik er Norge. Denne skoen har utrolig comfort og holder oss tørre uansett myr eller regn. Vi stoler på grepet og har allerede nye par stående klar etterhvert som gamle slites ut.
Anders T
Gode boots, går i disse daglig på jobb, men er helt håpløse så snart det er snø eller is, er rett å slett speilblanke å gå med da...
Lars
Gode sko, MEN, ubrukelig når det er vått på fjell, berg og stein. Mister feste svært lett. Er langt opp til nivået til M77. En hører det når en går, sålen er svært hard. Kanskje de dårligste skoene jeg har hatt på våte steiner, fjell og berg.
Trine
fantastiske gode sko, bruker de på jakt og til skog og mark hele året. Er på mitt andre par på 4 år , strålende fornøyd med vekt,vanntetthet,støtte og grep. Har et par av konkurrenten som jeg ble annbefalt ,men de blir ikke brukt da disse er min absolutte favoritt.
Fantastiske sko!
Har brukt disse skoene til alt i flere år. Patruljetjeneste, på fisketur, på fjellet i myr og bratt terreng. Med lett og tung sekk over flere dager. Alltid opplevd å ha kjempegodt grep mot underlaget og aldri vrikket ankelen med disse skoene på. De holder føttene tørre. De blir litt klamme på veldig varme dager, og om de skulle bli helt våte tar det litt tid å tørke de helt, men det er å forvente av en slik type støvel, tenker jeg da. Har slitt ut paret mitt nå og skal uten tvil ha samme skoene igjen.
Erik Grønlien
Veldig bra støvler har hatt mine snart i to år,bruker dem flere dager i uka sommer som vinter,bare huske og smøre dem inn av til ,kan gå i vann med uten og bli blaut,jeg skal snart kjøpe meg et par til,anbefales til fiske og jakt og turer i skog og mark.
Jakt123
Jeg setter 3 stjerner fordi: + Gode og behagelige sko på en tørr sommerdag. + Beskyttelse til anklene. - Skoene har ikke noe godt grep i bløte/snø forhold. - Tørker sakte. Jeg ville valgt noen andre sko til skog og mark.
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her