Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Høye sko Crispi S.W.A.T Evo - Sko
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Anbefales
-26%

Crispi S.W.A.T Evo - Sko

Varenummer:
CR-4516399-var

Solid og lett sko med GORE TEX og godt grep. Denne skoen er perfekt for tøffe forhold.
  • Kjønn Herre, Dame
Konkurrentpris 3 299,-
2 449,-
Du sparer 850,-
Konkurrentpris

Butikk: www.norsegear.no

Dato: 06.10.2021

Pris: 3 299,-
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Antall
På lager

S.W.A.T EVO er meget godt egnet som uniformsko for politi, forsvaret, vekterselskaper og lignende. Skoen er også ypperlig som tursko, med god støtte, grep og pusteevne.

Skoen er laget av lær og har GORE TEX ® membran som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper. I tillegg har skoen GORE TEX® Ultimate fôr mot foten, noe som gjør den behagelig å ha på. Fôret er også ekstremt slitesterkt, så du trygt kan legge ut på flere røffe turer uten at skoen slites i stykker.

S.W.A.T EVO har en VIBRAM® yttersåle med 2 lag EVA som gir god isolasjon og demping. EVA er en non-slip antistatisk såle som sikrer godt grep mot underlaget med et patentert gripemønster. C.S.F. Crispi Skeleton Ramme gir en 2 siders støtte, og gjør det enklere å gå i ulent terreng. Skoen har også en komfortabel fleks som gjør at den føles som joggesko på bena. En utvendig ankelknoke beskyttelse i glassfiber beskytter deg mot slag og spark.

Dette er en lett og behagelig sko som er skapt for røffe forhold.

Spesifikasjoner:


  • Materiale: Fullær ca 2,2mm

  • Vekt: 620 gram

  • Farge: Sort

  • Lining/for: Gore-Tex Ultimate

  • Membran: Gore-Tex

  • VIBRAM yttersåle med EVA

  • C.S.F. Crispi Skeleton Ramme

Gore-tex.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Trine
fantastiske gode sko, bruker de på jakt og til skog og mark hele året. Er på mitt andre par på 4 år , strålende fornøyd med vekt,vanntetthet,støtte og grep. Har et par av konkurrenten som jeg ble annbefalt ,men de blir ikke brukt da disse er min absolutte favoritt.
Fantastiske sko!
Har brukt disse skoene til alt i flere år. Patruljetjeneste, på fisketur, på fjellet i myr og bratt terreng. Med lett og tung sekk over flere dager. Alltid opplevd å ha kjempegodt grep mot underlaget og aldri vrikket ankelen med disse skoene på. De holder føttene tørre. De blir litt klamme på veldig varme dager, og om de skulle bli helt våte tar det litt tid å tørke de helt, men det er å forvente av en slik type støvel, tenker jeg da. Har slitt ut paret mitt nå og skal uten tvil ha samme skoene igjen.
Erik Grønlien
Veldig bra støvler har hatt mine snart i to år,bruker dem flere dager i uka sommer som vinter,bare huske og smøre dem inn av til ,kan gå i vann med uten og bli blaut,jeg skal snart kjøpe meg et par til,anbefales til fiske og jakt og turer i skog og mark.
Jakt123
Jeg setter 3 stjerner fordi: + Gode og behagelige sko på en tørr sommerdag. + Beskyttelse til anklene. - Skoene har ikke noe godt grep i bløte/snø forhold. - Tørker sakte. Jeg ville valgt noen andre sko til skog og mark.
Så som så
Flotte til sitt bruk, men ville ikke brukt dem i tøft terreng. Ingen støtte av betydning, men så langt god vanntetthet. Fine i myr og skog, ikke noe særlig i fjellet. Ville ikke brukt dem med tung sekk.
Forsvaret
Etter halvannet år nå har jeg erfart følgende: For korte lisser, dårlige såler, tørker sakte og dårlig grep - spesielt på snø/ vann. Ellers fin sko av god kvalitet. Sitter godt på beina, trengs ikke å gåes inn, holder deg tørr relativt godt og de er meget lette. - Anbefales
Vekter
Fantastisk kvalitet, har hatt alfa m77 tidligere og crispi er en luksus å gå inn. Vannavstøtende og et utrolig godt grep i all type vær og underlag. Jobber i Bergen og her er det dritt vær 90% av året, resterende 9% er det snø som smelter/slaps. Og i disse periodene holder skoene tørr og varm, den 1 % der det er varmt og sol kan disse være litt klam. Men ! vell verdt pengene, sko er det viktigste plagget for ekstrem vær! Rigge gjerder med 0 grader og intens regn, har det mye å si om man har gode sko ! Jeg bestilte disse i november, men ved en dobbel bestilling sklei min lagerførte vare ut. Endte med å vente i 3 mnd, men MILRAB var super på service og ga redusert pris for komparasjon. Kan ikke takke MILRAB nok, returnerende kunde ! 6 av 5 stjerner !
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her