Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Høye sko Crispi S.W.A.T Evo - Sko
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Black Week %
-17%

Crispi S.W.A.T Evo - Sko

Varenummer:
CR-4516399-var

Solid og lett sko med GORE TEX og godt grep. Denne skoen er perfekt for tøffe forhold.
Konkurrentpris 2 999,-
2 499,-
Du sparer 500,-
Konkurrentpris

Butikk: www.norsegear.no

Dato: 12.11.2020

Pris: 2 999,-
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
47
48
Antall
På lager

S.W.A.T EVO er meget godt egnet som uniformsko for politi, forsvaret, vekterselskaper og lignende. Skoen er også ypperlig som tursko, med god støtte, grep og pusteevne.

Skoen er laget av lær og har GORE TEX ® membran som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper. I tillegg har skoen GORE TEX® Ultimate fôr mot foten, noe som gjør den behagelig å ha på. Fôret er også ekstremt slitesterkt, så du trygt kan legge ut på flere røffe turer uten at skoen slites i stykker.

S.W.A.T EVO har en VIBRAM® yttersåle med 2 lag EVA som gir god isolasjon og demping. EVA er en non-slip antistatisk såle som sikrer godt grep mot underlaget med et patentert gripemønster. C.S.F. Crispi Skeleton Ramme gir en 2 siders støtte, og gjør det enklere å gå i ulent terreng. Skoen har også en komfortabel fleks som gjør at den føles som joggesko på bena. En utvendig ankelknoke beskyttelse i glassfiber beskytter deg mot slag og spark.

Dette er en lett og behagelig sko som er skapt for røffe forhold.

Spesifikasjoner:


  • Materiale: Fullær ca 2,2mm

  • Vekt: 620 gram

  • Farge: Sort

  • Lining/for: Gore-Tex Ultimate

  • Membran: Gore-Tex

  • VIBRAM yttersåle med EVA

  • C.S.F. Crispi Skeleton Ramme

Gore-tex.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Jakt123
Jeg setter 3 stjerner fordi: + Gode og behagelige sko på en tørr sommerdag. + Beskyttelse til anklene. - Skoene har ikke noe godt grep i bløte/snø forhold. - Tørker sakte. Jeg ville valgt noen andre sko til skog og mark.
Så som så
Flotte til sitt bruk, men ville ikke brukt dem i tøft terreng. Ingen støtte av betydning, men så langt god vanntetthet. Fine i myr og skog, ikke noe særlig i fjellet. Ville ikke brukt dem med tung sekk.
Forsvaret
Etter halvannet år nå har jeg erfart følgende: For korte lisser, dårlige såler, tørker sakte og dårlig grep - spesielt på snø/ vann. Ellers fin sko av god kvalitet. Sitter godt på beina, trengs ikke å gåes inn, holder deg tørr relativt godt og de er meget lette. - Anbefales
Vekter
Fantastisk kvalitet, har hatt alfa m77 tidligere og crispi er en luksus å gå inn. Vannavstøtende og et utrolig godt grep i all type vær og underlag. Jobber i Bergen og her er det dritt vær 90% av året, resterende 9% er det snø som smelter/slaps. Og i disse periodene holder skoene tørr og varm, den 1 % der det er varmt og sol kan disse være litt klam. Men ! vell verdt pengene, sko er det viktigste plagget for ekstrem vær! Rigge gjerder med 0 grader og intens regn, har det mye å si om man har gode sko ! Jeg bestilte disse i november, men ved en dobbel bestilling sklei min lagerførte vare ut. Endte med å vente i 3 mnd, men MILRAB var super på service og ga redusert pris for komparasjon. Kan ikke takke MILRAB nok, returnerende kunde ! 6 av 5 stjerner !
Knallgode!
Fantastiske støvler, meget lette, og god passform. Holder på varmen og holder fuktighet ute, blir ikke våt på beina, brukt som jaktstøvler /fjellstøvler. De er litt små i str. Lurt med såle og gå opp et par str. for å få plass til tykkere sokker. Anbefales virkelig!
Meget bra sko.
Mitt andre par av disse. Selvfølgelig ikke uslitelig, men mine har fått mye juling i alt slags terreng. Enkelt å velge disse igjen. 👍🏻
Betatester77
Jeg valgte disse fremfor Crispi Titan, da dette var tomt på markedet. Angrer ikke opp dette og tror dette var en mer riktig sko til meg. Etter en skade er stabilitet i skoen, vekt og ekstremt godt grep på vått viktig for meg ved valg av sko. Etter bare noen dagers bruk er de utrolig behagelige å bruke, grepet er utrolig bra og blir ennå bedre når de blir brukt mer og får vekk alle produksjonsrester av sålen, stabiliteten er også bedre enn forventet av en så lett og myk sko. Noen ganger glemmer jeg at jeg ikke har på joggesko, men faktisk en høy støvel, og det sier jo sitt. God demping i sålen på skoen. Innersålen er rimelig tynn og skulle jeg påpekt noe negativt er det to ting: De kunne hatt en litt mer påkostet innersåle også savner jeg en låsing ett sted på snøringen, da lissene på alle steder går gjennom vanlig "løkke". Dette er allikevel bagateller i sin helhet og gir derfor full rating. En de beste skoen jeg har eid til tur, jakt og banetrening. spesielt tatt prisen i betraktning. Her får man mye sko for pengene. Levetiden på de gjenstår å se, men andre bruker skryter av de flere år etter kjøp, så vi får se an det. Som alle andre sko av høy kvalitet krever de også litt vedlikehold for å ha lengst levetid. Man klarer å ødelegge selv den flotteste sko ved null vedlikehold.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen