Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Høye sko Crispi S.W.A.T Evo - Sko
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Bestselger!
-30%

Crispi S.W.A.T Evo - Sko

Varenummer:
CR-4516399-var

Solid og lett sko med GORE TEX og godt grep. Denne skoen er perfekt for tøffe forhold.
Veil. pris 2 999,-
2 099,- Du sparer 900,-
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Antall
På lager

S.W.A.T EVO er meget godt egnet som uniformsko for politi, forsvaret, vekterselskaper og lignende. Skoen er også ypperlig som tursko, med god støtte, grep og pusteevne.

Skoen er laget av lær og har GORE TEX ® membran som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper. I tillegg har skoen GORE TEX® Ultimate fôr mot foten, noe som gjør den behagelig å ha på. Fôret er også ekstremt slitesterkt, så du trygt kan legge ut på flere røffe turer uten at skoen slites i stykker.

S.W.A.T EVO har en VIBRAM® yttersåle med 2 lag EVA som gir god isolasjon og demping. EVA er en non-slip antistatisk såle som sikrer godt grep mot underlaget med et patentert gripemønster. C.S.F. Crispi Skeleton Ramme gir en 2 siders støtte, og gjør det enklere å gå i ulent terreng. Skoen har også en komfortabel fleks som gjør at den føles som joggesko på bena. En utvendig ankelknoke beskyttelse i glassfiber beskytter deg mot slag og spark.

Dette er en lett og behagelig sko som er skapt for røffe forhold.

Spesifikasjoner:


  • Materiale: Fullær ca 2,2mm

  • Vekt: 620 gram

  • Farge: Sort

  • Lining/for: Gore-Tex Ultimate

  • Membran: Gore-Tex

  • VIBRAM yttersåle med EVA

  • C.S.F. Crispi Skeleton Ramme

Gore-tex.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Ørjan S..
Fantastisk gode sko å ha på. God passform og lett vekt, nesten som joggesko. Føler de gir god støtte for ankelen uten at de virker stiv. Sålen gir godt grep på stein og berg, selv om det er vått. Mitt par er ikke helt tette, blir litt fuktig på beina når man går i våt sne og svært fuktig skogbunn. Alt i alt liker jeg skoene og kan trykt anbefale dem.
Renè
Veldig behagelig å gå med, myk og komfortabel samtidig som den gir god støtte. Pluss for vekt, komfort, grep. Minus: undersålen løsnet på helen etter ca 30km gange i steinete høyfjellsterrengterreng, noe som ikke står i stil med prisen.
Andreas
Jeg har kjøpt disse Crispi S.W.A.T skoene engang fra før,jeg er veldig fornøyd med skoene. Lette å gå med,akkurat som å gå med jogge sko. Man får ikke gnagsår av skoene og skoene er myke og god og varm. Jeg kommer til å kjøpe de igjen. Jeg anbefalte de skoene til en kompis og han er stor fornøyd. Løp og kjøp, garanterer at dere ikke vil angre på å kjøpe de skoene..
Anne
Fantastiske støvler! Funker godt som fjellstøvler/jaktstøvler. Lette, myke, god støtte, sitter perfekt på foten! Beste jaktstøvler jeg har hatt! Anbefales!
Mathias H.
Fantastisk gode sko både vinter og sommer. Brukt i 3 år og fortsatt helt vanntette. Anbefales!
Jon S.
Beste skotypen jeg har brukt. Bruker de året rundt på alle slags underlag. Andre paret jeg er i gang med. Skopuss i ny og ne er det eneste vedlikehold, utenom vanlig rengjøring. Har gått England på tvers og vandra rundt Mont Blanc i slike sko, uten noe problem med føttene. 5 stjerners +👍
Morten Martinsen
Fantastisk gode støvler. Har gått over 26 mil i røft terreng. Har brukt de i 3 år. Ser fortsatt ut som nesten ubrukte. Gode såler som suger seg fast til underlaget på fjellet. Har holdt seg vanntette hele tiden. Tommelen opp.
 
Kjempe god service, bra produkter og rask levering.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen