Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Høye sko. Crispi S.W.A.T Evo - Sko
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
-34%

Crispi S.W.A.T Evo - Sko

Varenummer:
CR-4516399-var

Solid og lett sko med GORE TEX og godt grep. Denne skoen er perfekt for tøffe forhold.
Veil. pris 2 999,-
1 979,- Du sparer 1 020,-
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Antall
På lager 20+

S.W.A.T EVO er meget godt egnet som uniformsko for politi, forsvaret, vekterselskaper og lignende. Skoen er også ypperlig som tursko, med god støtte, grep og pusteevne.

Skoen er laget av lær og har GORE TEX ® membran som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper. I tillegg har skoen GORE TEX® Ultimate fôr mot foten, noe som gjør den behagelig å ha på. Fôret er også ekstremt slitesterkt, så du trygt kan legge ut på flere røffe turer uten at skoen slites i stykker.

S.W.A.T EVO har en VIBRAM® yttersåle med 2 lag EVA som gir god isolasjon og demping. EVA er en non-slip antistatisk såle som sikrer godt grep mot underlaget med et patentert gripemønster. C.S.F. Crispi Skeleton Ramme gir en 2 siders støtte, og gjør det enklere å gå i ulent terreng. Skoen har også en komfortabel fleks som gjør at den føles som joggesko på bena. En utvendig ankelknoke beskyttelse i glassfiber beskytter deg mot slag og spark.

Dette er en lett og behagelig sko som er skapt for røffe forhold.

Spesifikasjoner:


  • Materiale: Fullær ca 2,2mm

  • Vekt: 620 gram

  • Farge: Sort

  • Lining/for: Gore-Tex Ultimate

  • Membran: Gore-Tex

  • VIBRAM yttersåle med EVA

  • C.S.F. Crispi Skeleton Ramme

Gore-tex.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Sissel Anita
Eg gjev dei full score mtp stjerner. Har nyleg brukt dei oppe på 3500 moh i Sveits, riktignok i sol og med blå himmel men dei varma godt saman med Brynje sine Activ ullsokkar og grepet var som før knallbra. Desse skorne er såpass gode at eg har sikra meg x 2 par av dei.
Øyvind
Fantastisk gode sko, bruker de hele tiden. Går mye i uansett vær, godt grep. Det eneste jeg kan komme på som trekker noe ned, er at bena kan bli litt klamme og skoen nok ikke puster optimalt. Så skal det nevnes at jeg aldri tar de av. Lette sko til å være så store. Jeg vurderer til full score for de er meget behagelige når en får gått de inn ..
Dette er det mest behagelige skoene jeg har hatt! Helt fantastisk. Ække mer å si om saken,
Chrbe
En meget god oppgradering fra M-77. Bruker de sivilt og militært. Har ikke opplevd å bli våte på bena med disse skoene, selv om jeg har vasset i sørpe med de. Vil anbefale å å kjøpe noen myke innersåler, da de som følger med er noe tynne, vil også anbefale å gå opp en str. enn det du bruker normalt, og heller kompansere med tykkere såle, og evt sokker. Lik M-77 i str.
Kris
Brukes året rundt når jeg trenger litt ekstra sko, veldig god følelse av underlaget å generelt en veldig lett og smidig sko selv om du er godt beskyttet. Ankel får god støtte og har "knokkel" beskytter, En sko som inviterer til og løpe i skogen/offroad da det er utrolig lett og få beina med seg. Tror aldri jeg er blitt våt, behandler skoa ofte da jeg ønsker og ha dem lenge og hindrer at skinnet blir fuktig/tyngre sko. Testet i ca 2 timer -15 i dypsnø, med ekstra sokk frøs jeg ikke. Blir vinteren lang så monterer jeg pigger i sålen. Skal også prøves med truger i nær fremtid. Imponerende sko som tillater meg og kunne sette mine egne grenser for hvor jeg vil gå eller bestige, har fått meg ut av utfordrende situasjoner i fjellet i tide! Krever litt stell, men det er dem verdt!
Eivind
Anbefales på det sterkeste. Unik sammenheng mellom gore-tex, lighweight og comfort. Har benyttet dem både i det sivile som tursko, jaktsko og på trening og oppdrag i Forsvaret. Koster litt mer en andre støvler, men gir deg i gjengjeld en svært god opplevelse samtidig som man tar vare på føttene med diskutabelt markedets beste Vibram-såler. Løp og kjøp!
Carl-Wilhelm R-M
Utrolig gode sko som fungerer utrolig godt både til militært og sivilt. Benyttet disse under nijmegen marsjen 2015 og kan absolutt anbefale disse for den marsjen. Et godt tips er å kjøpe med softsole sammen med støvlene fordi de originale sålene ikke er av de beste etter min mening. Vedlikehold er utrolig viktig, etter 16 mil marsj på varm asfalt kan du oppleve at skosålen løsner litt i bakkant, er også derfor skoene ikke får full score av meg.