Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Høye sko Crispi S.W.A.T Evo - Sko
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Crispi S.W.A.T Evo - Sko (CR-4516399-var)
Bestselger!
-27%

Crispi S.W.A.T Evo - Sko

Varenummer:
CR-4516399-var

Solid og lett sko med GORE TEX og godt grep. Denne skoen er perfekt for tøffe forhold.
Veil. pris 2 999,-
2 189,- Du sparer 810,-
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Antall
På lager

S.W.A.T EVO er meget godt egnet som uniformsko for politi, forsvaret, vekterselskaper og lignende. Skoen er også ypperlig som tursko, med god støtte, grep og pusteevne.

Skoen er laget av lær og har GORE TEX ® membran som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper. I tillegg har skoen GORE TEX® Ultimate fôr mot foten, noe som gjør den behagelig å ha på. Fôret er også ekstremt slitesterkt, så du trygt kan legge ut på flere røffe turer uten at skoen slites i stykker.

S.W.A.T EVO har en VIBRAM® yttersåle med 2 lag EVA som gir god isolasjon og demping. EVA er en non-slip antistatisk såle som sikrer godt grep mot underlaget med et patentert gripemønster. C.S.F. Crispi Skeleton Ramme gir en 2 siders støtte, og gjør det enklere å gå i ulent terreng. Skoen har også en komfortabel fleks som gjør at den føles som joggesko på bena. En utvendig ankelknoke beskyttelse i glassfiber beskytter deg mot slag og spark.

Dette er en lett og behagelig sko som er skapt for røffe forhold.

Spesifikasjoner:


  • Materiale: Fullær ca 2,2mm

  • Vekt: 620 gram

  • Farge: Sort

  • Lining/for: Gore-Tex Ultimate

  • Membran: Gore-Tex

  • VIBRAM yttersåle med EVA

  • C.S.F. Crispi Skeleton Ramme

Gore-tex.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Martin Kubberud
De dyreste skoa jeg noen gang har satt på bena, men også de beste! Når jeg fikk dem, så de lette og tynne ut, nesten litt "billig". La ikke skinnet bedra, dem er helt fantastiske! Jeg fulgte likevel noen anbefalinger å gikk opp en størrelse, samt bestilte med myke såler og impregneringspray. Bytta såler og grisa inn med spray, og siden har dem holdt meg tørre (i snø. Ikke prøvd regn enda). Jeg har brukt dem med både tykke og tynne sokker. En størrelse opp gir plass til begge deler, samt tæra kan fritt bevege seg uten at det blit tett med tjukke sokker. Anbefaler disse skoene uansett hva du foretar deg. Selv bruker jeg dem i forsvaret og ute privat. Kjøper disse igjen, helt klart!
Henrik
Vurderingsgrunnlag: 3 år med bruk i tjeneste, fisketurer, fjellturer og Nijmegen-marsj. Først og fremst; utrolig behagelige sko som er slitesterke! Fungerer greit i kulde, men når det blir kaldere enn -15 må man ha gode sokker. Ellers lette å vedlikeholde, men trekker fort vann om man er litt slapp med pussen. Veldig lette, føles nesten som joggesko. Grunnen til at jeg gir disse 4/5 er at modellen er noe klam og innleggssålen som følger med er heller dårlig. Har dog aldri blitt våt på foten, så kanskje greit at den er litt klam? Jeg gikk disse inn til Nijmegen, men fikk fort problemer der nede pga varmen. Foten blei veldig varm og klam, selv med lufting på alle rast. Måtte benytte M77 3 siste dager. Husk at en vanntett sko med gore-tex membran kanskje ikke er det beste valget på glovarm asfalt - for meg iallfall. Ville valgt andre sko til det formålet.
Sissel Anita
Eg gjev dei full score mtp stjerner. Har nyleg brukt dei oppe på 3500 moh i Sveits, riktignok i sol og med blå himmel men dei varma godt saman med Brynje sine Activ ullsokkar og grepet var som før knallbra. Desse skorne er såpass gode at eg har sikra meg x 2 par av dei.
Øyvind
Fantastisk gode sko, bruker de hele tiden. Går mye i uansett vær, godt grep. Det eneste jeg kan komme på som trekker noe ned, er at bena kan bli litt klamme og skoen nok ikke puster optimalt. Så skal det nevnes at jeg aldri tar de av. Lette sko til å være så store. Jeg vurderer til full score for de er meget behagelige når en får gått de inn ..
Dette er det mest behagelige skoene jeg har hatt! Helt fantastisk. Ække mer å si om saken,
Chrbe
En meget god oppgradering fra M-77. Bruker de sivilt og militært. Har ikke opplevd å bli våte på bena med disse skoene, selv om jeg har vasset i sørpe med de. Vil anbefale å å kjøpe noen myke innersåler, da de som følger med er noe tynne, vil også anbefale å gå opp en str. enn det du bruker normalt, og heller kompansere med tykkere såle, og evt sokker. Lik M-77 i str.
Kris
Brukes året rundt når jeg trenger litt ekstra sko, veldig god følelse av underlaget å generelt en veldig lett og smidig sko selv om du er godt beskyttet. Ankel får god støtte og har "knokkel" beskytter, En sko som inviterer til og løpe i skogen/offroad da det er utrolig lett og få beina med seg. Tror aldri jeg er blitt våt, behandler skoa ofte da jeg ønsker og ha dem lenge og hindrer at skinnet blir fuktig/tyngre sko. Testet i ca 2 timer -15 i dypsnø, med ekstra sokk frøs jeg ikke. Blir vinteren lang så monterer jeg pigger i sålen. Skal også prøves med truger i nær fremtid. Imponerende sko som tillater meg og kunne sette mine egne grenser for hvor jeg vil gå eller bestige, har fått meg ut av utfordrende situasjoner i fjellet i tide! Krever litt stell, men det er dem verdt!