Vennligst vent...
Forsiden Utstyr Beskyttelse Annen beskyttelse CONDOR KP2 - Knebeskytter - Svart
CONDOR KP2 - Knebeskytter - Svart (CO-KP2-002)
-18%

CONDOR KP2 - Knebeskytter - Svart

Varenummer:
CO-KP2-002
EAN:
0022886443023

Beskytt kroppens viktigste komponenter med disse knebeskytterne med hardt skall.
  • Type Annen beskyttelse
  • Farge Sort
Vår førpris 379,-
309,-
Du sparer 70,-
Antall
På lager 10+

 

Knebeskyttelse

Beskytt kroppens viktigste komponenter med disse knebeskytterne med hardt skall (anti skli). De er lette og anatomiske, og gir god beskyttelse. Knebeskytterne har 1.3 cm tykk skum beskyttelse innerst mot knærne. Knebeskyttelsen kan enkelt løsnes og festes ved hjelp av en spenne.

 

 

 

Hva synes du om dette produktet?
Martin
Veldig bra knebeskyttere for kun 380 kr! Den andre resensjonen er feil, disse knebeskytterne sitter kjempebra og man kan sette stroppene i en X form for bedre passform. Eneste som ikke er 100% bra med de er kvaliteten på plastikken foran, men dette vil man ikke kjenne når man løper/går. Knebeskytterne har også en fin utforming som gjør sånn at de sitter veldig bra på kroppen og de har skummgummi som demper når man faller på de. :) (også fantastisk billig og kjapp levering!)
Gode hvis du står stille
Hvis du tar dem på deg, setter deg på kne og blir sittende er dette helt kurante kneputer. Jeg slet med at de skled ned beinet hvis det ble mye opp og ned, -1 stjerne for det. Jeg syns også det var dårlig spennvidde på justeringen på stoppene. Du kan velge mellom en av to borrelåsfester. Jeg skulle gjerne stammet dem mer og endte med å bli kreativ. Tips: for å redusere irritasjon av huden i knehasen kan du krysse stroppene. Det hjalp for meg.
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her