Vennligst vent...
Forsiden CASIO G-Shock GX-56BB - Klokke - Svart
CASIO G-Shock GX-56BB - Klokke - Svart (GX-56BB-1ER)

CASIO G-Shock GX-56BB - Klokke - Svart

Varenummer:
GX-56BB-1ER
EAN:
4549526127304

"The king" of G-shock-klokker. Klokken er solcelledrevet og har integrert forskjellige funksjoner som stoppeklokke, multialarm, nedtelling og automatisk kalender.
1 998,-
Antall

CASIO G-Shock GX-56BB

Klokken er ikke kun lagd for å tåle mye, den inneholder også flere nyttige funksjoner som kommer godt med i hverdagen. Klokken er både støtsikker og vannbestandig ved opp til 20 bar. Klokken er solcelledrevet og har integrert forskjellige funksjoner som stoppeklokke, multialarm, nedtelling og automatisk kalender. Med andre ord er denne klokken ypperlig for alle som trenger en tøff og robust klokke, med god funksjonalitet og fint design.


Spesifikasjoner: 

 • Solcelle-batteri: Solceller sørger for at klokken får uavhengig og miljøvennlig strømtilførsel. Solenergi som ikke blir brukt lagres i et batteri.
 • Støtsikker: En støtsikker konstruksjon gir beskyttelse mot støt og vibrasjon.
 • Stoppeklokke - 1/100 sek - 24 timer: Du måler forløpt tid helt nøyaktig bare ved å trykke på en knapp. Brøken angir måleenheten, mens tidsangivelsen angir maksimal tidsmåling.
 • Nedtelling - 1/1 sek - 24 timer: Nedtellingsfunksjonen kan minne deg på spesielle eller gjentagende hendelser gjennom at den avgir et akustisk signal på det tidspunkt du har angitt. Tiden kan stilles med intervaller angitt i sekunder og opptil 24 timer på forhånd.
 • Automatisk kalender: Når den automatiske kalenderen først er stilt inn, viser den alltid riktig dato.
 • Multialarm: Med multialarm kan du stille en dagalarm(kun tidspunkt) eller en alarm på et valgt tidspunkt på en valgt dag (måned, dag og tidspunkt). Du vil få angitt hvor mange multialarmer som er tilgjengelige.
 • 12/24-timers tidsangivelse: Klokkeslett kan angis enten i 12-timers eller 24-timers format.
 • Batteriindikator
 • Mineralglass: Det harde (not RIPEFAST) mineralglasset beskytter klokken mot stygge skader.
 • Urkasse av resin
 • Resinarmbånd: Resin består av kunstharpiks og er det ideelle materialet for armbånd på grunn av sin ekstreme holdbarhet og fleksibilitet.
 • Klassifisering for vannbestandighet (20 bar): Perfekt til fridykking uten dykkeutstyr: Klokken er vannbestandig ved opptil 20 bar (ISO 22810).

Hva synes du om dette produktet?
Arild
Denne klokken kalles "The King" av g-shock-klokker, og det er ikke uten grunn. Den er stor og robust, og føles og ser ut som en konge av klokker. Behagelig å ha på seg. Den viser tiden og stiller seg automatisk. Den tåler en trøkk og vil kunne være med deg på mange eventyr, i militæret, på trening, m.m. før den eventuelt må melde pass. Den går på solceller/batteri, og du trenger ikke å tenke på å bytte batteri med det første. Tror man regner med at det skal vare i 5-7 år? Klokken er vanntett til 200 meter. Jeg har hatt flere g-shock-klokker oppigjennom. Denne troner øverst 🥇
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen