Vennligst vent...
Utvid horisontene
Swarovski er kikkertmerket for de mest kravstore
 
 
 
 
 
 
Innovasjon i hver detalj
Swarovski Optik er et østerriksk selskap som ble grunnlagt i 1949. Selskapet spesialiserer seg på utvikling og produksjon av optiske instrumenter med lang rekkevidde og ekstrem presisjon. Produktene er designet for kravstore brukere og Swarovski`s suksess er et resultat av innovativ styrke, kvalitet, samt funksjonell og estetisk design.
SE UTVALGET
«Constantly improving what is good»
Swarovski produktene produseres med ultra nøyaktig toleranser(8 µ), mindre enn en hårsbredde(nesten 60 µ). Det er kun gjennom en kombinasjon av ekstrem presisjon, state-of-the-art teknologi og opprettholding av høye standarder at Swarovski er i stand til å sikre den optiske perfeksjonen som de er blitt så kjent for.
Z8i kikkertrifle
Enestående synsfelt
SWAROVSKI OPTIK Z8I 1,7-13,3X42 kommer med 13,3x zoom. Dette kikkertsikte har i tillegg en lysgjennomgang på 93%. Dette gir en ekstremt god lysstyrke, skarphet og den beste oppløsningen av detaljer, selv under de tøffeste forhold og mest utfordrende omgivelser.
Jegeren som vil ha eit universalsikte til det meste av storviltjakt kan trygt velje Swarovski Z8 1,7-13,3x42. Få om nokon andre kikkertsikte er betre, Z8 1,7-13,3x42 er eitt klart og skarpt 10 poengs sikte!

Karakter: 10 av 10
Test av Swarovski Z8i - "Kikkertsikte for storviltjakt" - side3.no
Det første valgbare retikkelet
Swarovski Optik kombinerer 4A-I-retikkeletmed CD-I med et knappetrykk. Dette er perfekt hvis du vil tilpasse retikkelet etter ulike jaktsituasjoner

8xZoom uten sidestykke
Se imponerende detaljer basert på høy forstørrelsesgrad, kompromissløs bildedefinisjon gjennom hele synsfeltet, og utmerket brukerkomfort for rask oppdagelse av mål.

Personlig ballistikktårn
Med personlig ballistikktårn (BFT) kan du dekke alle muligheter. Det kan brukes som et topp- eller sidetårn, og kan kombineres med alle de tilgjengelige retikkelene.

SWARO-AIM
Swarovski har utviklet en egen teknologi for avstandsmålerene som de kaller "SWARO-AIM". Dette tar hensyn til både kulebane og vinkel, som blant annet kompenserer for endret kulebane i bratt terreng.

 
CL Pocket 10X25
Liten og sammenleggbar
 
 
 
Dette er en liten og sammenleggbar kikkert som er enkel å frakte med seg. Kikkerten gir også en bred synsvinkel og er enkel å bruke, noe som gjør den perfekt til neste ferieeventyr. Kommer i fire farger
Takket være den smale, sammenleggbare designen kan du enkelt putte CL Pocket i lommen og ta den med hvor enn du går.
Lengde: 110 mm Bredde; 98 mm Vekt: 350g
 
Viser 1-62 av 62 produkter
Viser 1-62 av 62 produkter
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her