Vennligst vent...
KOMPANI LAURITZEN
Sesong 2
Beinhard disiplin og intense utfordringer står for tur
SE PRODUKTENE
En ny tropp er klare for å pushe grensene i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial.
Utstyrt av Milrab
Milrab er igjen stolt hovedsponsor av TV 2 sin nyeste sesong av «Kompani Lauritzen»! Også denne gang har vi vært med på å utstyre et utvalg kjendiser med det de trenger for å komme seg gjennom førstegangstjenesten under ledelsen av Dag Otto Lauritzen.
Kompani Lauritzen sesong 2
Kompani Lauritzen Sesong 2
Merkene du får se i løpet av sesongen
Mammut
Under Armour
Brynje
Tasmanian Tiger
Gerber
Crispi
Real Turmat
Eskimo
Swims
Nitecore
Condor
Jetboil
Helikon-Tex
Garmin
Kinetixx
Jerven
Sea To Summit
Stanley
Hydro Flask
511 Tactical
 
 
 
 
OM KOMPANI LAURITZEN
Kjendis-rekrutter
I «Kompani Lauritzen» kaster tidligere proffsyklist og fallskjermjeger Dag Otto Lauritzen 14 kjente personer på dypt vann i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial. De må vise at de kan holde hodet kaldt i stressende situasjoner, ha mot til å overvinne sine største frykter og fobier og vise viljestyrke når det virkelig røyner på. Makker Kristian Ødegård er selvfølgelig med for å ivareta HMS og sikre at alle overlever.
Deltakerne vil bli testet i alt fra lederskap, samarbeid og viljestyrke til konsentrasjon, handlekraft og stressmestring.
 
Viser 1-66 av 66 produkter
Viser 1-66 av 66 produkter
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her