Vennligst vent...
 
 
Kompani Lauritzen
Dag Ottos førstegangstjeneste

Milrab har vært med på å utstyre et utvalg kjendiser med det de trenger for å komme seg gjennom førstegangstjenesten under ledelsen av Dag Otto Lauritzen. Milrab har nemlig fått æren av å være stolt hovedsponsor av TV 2 sin nye storsatsing «Kompani Lauritzen»!
SE PRODUKTENE
 
 

Beinhard disiplin

I «Kompani Lauritzen» kaster tidligere proffsyklist og fallskjermjeger Dag Otto Lauritzen 14 kjente personer på dypt vann i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial. De må vise at de kan holde hodet kaldt i stressende situasjoner, ha mot til å overvinne sine største frykter og fobier og vise viljestyrke når det virkelig røyner på. Makker Kristian Ødegård er selvfølgelig med for å ivareta HMS og sikre at alle overlever.

 
Spill av traileren her
 

Gir tilbake

Alt Dag Otto har foretatt seg i sitt voksne liv kan spores tilbake til ett avgjørende år: Da Dag Otto ble fallskjermjeger. Nå ønsker han å gi det samme tilbake til andre. Deltakerne vil gjennomgå fysisk utfordrende og mentalt utmattende øvelser, og de vil bli testet i alt fra lederskap, samarbeid og viljestyrke til konsentrasjon, handlekraft og stressmestring.

 
 
Nedenfor finner du utvalget av produktene deltakerne bruker i serien.
 
 
Viser 1-61 av 61 produkter
Viser 1-61 av 61 produkter
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen