Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Hodeplagg Hals & Ansikt Brynje Tactical - Hals - Olivengrønn
Brynje Tactical - Hals - Olivengrønn (TA309100OL00)

Brynje Tactical - Hals - Olivengrønn

Varenummer:
TA309100OL00
EAN:
7024878921208

Hals , bestående av netting i polypropylene innerst med merinoull utenpå. Halsen er ca. 27 cm lang og har strikk med strammer, slik at den kan få optimal passform eller kan benyttes som lue.
  • Kjønn Herre, Dame
199,-
Antall
Forventet på lager 27.08.2021

Brynje Tactical

Hals , bestående av netting i polypropylene innerst med merinoull utenpå. Halsen er ca. 27 cm lang og har strikk med strammer, slik at den kan få optimal passform eller kan benyttes som lue.

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på Brynje`s unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris. 


Spesifikasjoner:

  • Nettingfor - 100% polypropylene
  • Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
  • Vekt: 80 g
  • Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2
  • Materialvekt: Netting 140 g/m2

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen